| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Drobní hlodavci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 2020  [Dalších 1910 >>]
Citronove koliesko 7937
4.8.2018 16:40:38
Ropucho
nase morcata dostavaju zeleninu a granule len 2x denne, pomimo to nie takze v tom asi maju traviaci poriadok. Maju len seno a vodu, to musia mat vzdy. A zeru nonstop, docitala som sa ze morcata maju take travenie ze funguje len ked jedia, tj.len vtedy sa im obsah criev posuva. Preto musia mat to seno a vodu nonstop. Plus teda maju travu ked su vonku.
K_at 121378
4.8.2018 16:40:00
Owls, pokud to nejsou pidi morcatka, neumim si predstavit, ze by nas kocour sel lovit morce..... Spis by ho postupne adoptoval.
Citronove koliesko 7937
4.8.2018 16:37:25
Owls
ta siet sa upina k ohradke a ohradka sa kotvi do zeme takymi hakmi. Bolo to tak spolu kupene. Vtak by to neuniesol, macka sa tam nedostane.
A volierky sa daju najst na nete krasne. Mala som jednu vyhliadnutu ale 200€ sa mi za nu nechcelo dat ked uz mame ohradku.
Mame taketo nieco
https://dyrenesnetsalg.dk/indhegning-loebegaarde-196/natura-udendoers-loebegaard-med-net-p13958
*Owls* 35567
4.8.2018 16:26:19
Koliesko, k nám chodí 2 kočičky od sousedů a nějak se mi nechce věřit, že by na naše morčičáky nezaútočily. Klukům je 1/2 roku a jsou taky docela vlcí, ale jestli by jim kočky neublížily jen tak pro zábavu, to nevím. Taky nám tu létají ptáci - dravci. Štve mě to, protože místa je tu hodně a když je tráva, tak je jim venku dobře. Zkusím vygooglit nějakou vkusnou voliérku:-) Síť by u nás nic neřešila. Káně či sokol by si odnesl kluky i se sítí~Rv Ale zase jsi mě probrala a budu se tím intentivně zabývat. Celý rok je tam sice mít nemůžeme, ale přes léto by to pro ně byl ráj na zemi~:-D
Ropucha + 2 120300
4.8.2018 16:20:15
Koliesko, tak to je jedině dobře, máte odolná zvířátka :-)
My jsme měli takovou pažravou morčici, která pořád loudila, tak jsem jí také dávala všechno možné a ty trávicí problémy z toho byly. Asi to byl extrém.
Citronove koliesko 7937
4.8.2018 16:17:10
Mame ohradku a na vrch som davala taku ochrannu siet. K nam macky velmi nechodia a morcata su uz dost velke, tipujem ze uz prerastli velkost koriste.
Ropucha + 2 120300
4.8.2018 16:16:14
Owls, tak máte odolné chlapíky, to je dobře.
Jestli trousí suché bobky, je všechno v pořádku :-)
A ano, zvířátka jsou šikovná, pokud mají dostatek prostoru a vhodné podmínky od nás lidí.
Citronove koliesko 7937
4.8.2018 16:13:56
Uplne v pohode.
Mame ich 4 roky. Bobky maju ukazkove ~z~. Maju vzdy seno, suche pecivo a granule. K tomu co som menovala maju este mrkvu, obcas jablko, brokolicu, kvetak, kedlubnu, rajciny, papriku, melon...cez den sa pasu na trave. Naposledy u veterinara mali kazda 1kg, maju krasnu srst, zuby ok.
*Owls* 35567
4.8.2018 16:13:27
Dostávají samosebou i jinu zeleninu a bylinky. Vyjmenovala jsem pouze tu, která údajně může způsobovat průjmy a oni ji dostávají.
*Owls* 35567
4.8.2018 16:11:26
Ropucho, díky za informaci. No naši kluci dostávají salát celkem běžně a zatím neměli průjem ani jednou. Plus jedí okurku, papriku a teď ve vedrech i denně pár kuliček melounu. Salát máme ze zahrady či z farm trhů, takže doufám, že bez dusičnanů. Jsem strašně překvapená, jak jsou tahle zvířata šikovná. Naši se naučili chodit na záchod, takže mají ve výběhu svůj kobereček a čisto (až na sem tam nějaku malou nehodu) a jasně vidím, že stolici mají v pořádku. V jiné podestýce bych si toho možná tak nevšimla... No jsou prostě v pořádku a i tak vypadají~R^
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 2020  [Dalších 1910 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.