| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Podváha

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 309  [Dalších 179 >>]
petka111111 98482
30.10.2014 21:01:03
Holky díky za rady a vůbec za probrání mého problému. Hodně dumám nad tím botoxem do vrásky mezi obočím, ale manžel nechce. Kyselina hydrau. počtu si něco o tom. ale ted chci zkusit hodně toho pití..a vitamíny .... jsem taky ráda, že v tom nejsem sama..holt každý stárne a ještě ta únava kolem dětiček....ještě, že pro manžela jsem krásná..Ale já se tak lekla té mé fotky....brrr~8~
jak 39257
30.10.2014 18:34:17
Je.mam uzky oblicej.musim spat.pit hodne.a nesvedci mi zima...
ronniev 8556
30.10.2014 18:25:37
Ale vždyť jo - já taky. Jen mi holt v té době chvilku trvalo srovnat se s tím, že už nejsem holka, ale ženská, což jsou dvě odlišné bytosti:-) Jinak bych ten věk brala všema deseti.
Rodinová 140078
30.10.2014 16:44:31
Mam stejne rozmery, akorat jsem starsi.

Ztloustnout ... to je preci znama vec - bud mas hladky oblicej nebo velkou pr...el. :-)Zejmena ke staru.
Nebo pak botox ...
Anni&Annika 50178
30.10.2014 16:15:33
jezis, ja si v 36 pripadala uzasne...uplna sexbomba. Chlapi na me leteli jak divi. Uz jsem v te dobe znala sve prednosti, vedela jsem, co mi slusi a citila jsem se konecne jak poradna zenska. Dle me...nejlepsi leta~:-D
A teda priznam se...vrasky me vubec nezajimaly, ani nevim, jestli jsem nejake mela~t~
Dari79 114243
30.10.2014 15:37:29
U mě to přešlo. Taky bylo takové období, kdy byl malý menší, že mi každý říkal, že vypadám strašně - byla jsem vyhublá, obličej šedivý - bílý, taková strhaná, každý mmi soucitně říkal, že mi to dítě dává zabrat. Pak jsem připrala pár kilo zpátky + jsem se dopovala "ženskými" minerály - takový ten horčík-vápník-zinek a koupila jsem si bronzer na obličej - http://egyptska-hlinka.webnode.cz/products/egyptska-hlinka/ (make-up mmi na to nedělal dobře), takže mám trošku barvy a je to lepší. Přibrala jsem tak nějak přirozeně sama, jak jsem už nemusela tolik skákat kolem dítěte + dojídala jsem po něm pribiňáky :-) - mám prsa o 2 čísla větší a z obličeje mi už nelezou kosti.
Kafe 134466
30.10.2014 15:09:43
Přibrat v obličeji se mi podařilo nyní, z důvodu těhotenství. :-)Jinak to nejde.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
30.10.2014 15:06:54
Jdu to pristi tyden resit lipotransferem a kyselinou hyalurinovou.

Pomahaji mi pravidelne masaze, coz znamena min 1x tyden. Potom to jde, ale casove a financne narocne.

Pribrat odmitam. Jsem rada, ze jsem sithla.
Brunhilda 29897
30.10.2014 14:38:50
Kosatky rady jsou moc hezký. Najít si každý den něco, za co se člověk může pochválit. Fakt stačí být třeba milá na nějakou prodavačku, nebo uvařit něco dobrého, nebo se i pochválit za vyprané prádlo :-). Vždycky se něco najde. Prostě se odpoutat od toho, jak teď vypadám navenek.
Manžel mi vždycky říká, když jsem nespokojená se svou postavou - vždyť jsi porodila tři děti, to bys radši měla postavu jako dvacítka a neměla děti? A má pravdu. V tu chvíli si říkám - čert vem nějaký špeky na břiše :-), hlavně že děti jsou zdravý a spokojený :-).
ronniev 8556
30.10.2014 14:22:05
No, já tě asi nepotěším, ale kolem té pětatřicítky prostě přichází doba, kdy už je "pel mládí" pryč a už to není ono. Doporučovala bych trochu přibrat - ne zas moc, protože se to pak už hodně špatně shazuje - a na hodně hluboké vrásky existují výplňové materiály, kdyby tě to moc trápilo. Jinak si ale prostě zvykej - jako ve dvaceti už nikdy vypadat nebudeš. To ale neznamená, že nemůžeš být krásná žena - ne holka, ale žena.~;((
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 309  [Dalších 179 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.