Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Brunhilda | 29897 |
30.10.2014 14:03:33
Petko, únava se určitě v obličeji projeví. A bohužel i ten věk. Já mám pořád stejně kg, jako když jsme se s manželem poznali, ale on tvrdí, že na začátku vztahu jsem byla tlustší. To proto, že obličej v mládí je prostě takový oplácanější, kulatější. A je to úplně normální. Stačí se podívat na fotky jiných lidí za mlada a po nějakých letech.
Podle mě se to zlepší, až budou děti větší a nebudeš tolik unavená. Na druhou stranu se zkus smířit s tím, že s věkem baculaté tvářičky mizí (a nebo teda zkus přibrat, jestli je to pro tebe řešení). Ve tváři se ukazuje taky vnitřní nastavení člověka, jeho sebevědomí a spokojenost. Znám několik případů, kdy se daný člověk vyrovnal se sebou vnitřně a původně nehezká holka s nízkým sebevědomím, o kterou nikdo nestál, teď po čtyřicítce září a je obletovaná. žádné plastiky fakt nemá , fakt hodně zapůsobil ten vnitřní sebevědomý pocit. Takže já radím zapracovat hlavně na své vnitřní spokojenosti - stačí, když si uvědomíš, jaká jsi dobrá máma, jak všechno skvěle zvládáš, jak spokojená je tvá rodina . To je důležitý. A ten zářivý obličej pak přijde . |
Nikaia+08+10 | 115225 |
30.10.2014 14:02:34
Mně funguje hodně vody, syrového ovoce a zeleniny, zdravé tuky (!!), nepít kafe a tvrdý alkohol. Pak zářím a svítím, přesně, jak píšeš. A správnou barvu trička!
|
Lady V. | 139699 |
30.10.2014 13:59:31
Nevim... Treba Jamie Lee Curtis mela vzdycky hubeny oblicej a vybada dobre, dokonce docela prirozene.
|
Evanek | 6714 |
30.10.2014 13:51:18
Před pár lety jsem slyšela v televizi Naďu Konvalinkovou, jak říkala, že kolem 40-ti si žena musí vybrat - buď hezkou postavu, nebo hezký obličej.
A měla pravdu, hubené ženské mají ztrhaný obličej a vypadají starší, baculaté jsou hezké v obličeji, ale zase žádné modelky. |
Lady V. | 139699 |
30.10.2014 13:48:25
Tak ale to ma kazdy jinak, hodne zalezi na typu postavy.
Nicmene ja jsem fanda hubenych obliceju, u zen i u muzu. Chlapi, kterym se vyrazne nerysuji licni kosti, jsou pro me naprosto nepritazlivi - a u zen se mi to taky nelibi. |
Lady V. | 139699 |
30.10.2014 13:45:14
Kolik pijes? Dej tri litry vody (vody, ne nejakeho slazeneho patoku) denne, k tomu pivovarske kvasnice + denne cerstve ovoce a zeleninu a za mesic se nepoznas. Kuze je predevsim o potrave a prijmu tekutin.
|
Anni&Annika | 50178 |
30.10.2014 13:44:37
Lady...bylo mi 50. Mam 56-57kg a 165cm. Je to akorat. Cely zivot jsem mela cca 50kg.
Ted proste par kil navic potrebuju. Kdyz hubnu /ne naschval, staci, kdyz se poradne nenajim/ a mam najednou 55kg, tak se leknu sama sebe, neb je to videt hned v obliceji. Asi museum nejsem ani ze predu, ani ze zadu. Ale nic se nema prehanet |
petka111111 | 98482 |
30.10.2014 13:43:02
A proč třeba nevymysleli tam vpíchnout nějak tuk hergot..mně už z toho vážně hrabe. Už i manžel mi říká, že to moc řeším. Ještě do toho mi vystoupla hrozně moc vráska mezi obočím. Ale strašně....přijdu si prostě hrozná a hnusná Já se omluvám, ale nějak mě to už delší dobu trápí. Přitom ani neiji alkohol, nekouřím, snažím se dobře jíst....chodím na vzduch...na sport sice ještě s 1,5 letkou není čas, ale to přijde...Mám jít na plastiku nebo co, nebo botox alespoň ta vráska...nebo se to vážně nástupem do práce spraví?
|
Františka85 | 108823 |
30.10.2014 13:42:20
To je můj případ. Z dálky vypadám na dvacet, je mi třicet a zblízka čtyřicet.
|
Winky |
• |
30.10.2014 13:42:18
Víc spát, víc pít tekutin, jíst - to nevím, záleží taky jestli si odpíráš schválně, nebo jen nemáš chuť, jestli jíš zdravě nebo spíš ne.... ale obecně věci co prospívají pleti, vlasům, nehtům (s obsahem vitamínů B, např. oříšky, semínka, ovesné vločky, med, mrkev atd). A trochu víc té péče zvnějšku (odličování, pravidelně krémovat, semtam nějakou tu masku). A trošku se líčit, jestli jsi světlý typ jako já, co bez nalíčení vypadá krapet nezdravě/vybledle. Jo a máma si nemůže vynachválit polštář s hedvábným či aspoň saténovým potahem, prý nemá po ránu pleť tak "zmačkanou". No asi na tom něco bude, já dneska zapoměla pod vlasama ručník, takže jsem měla ráno na tváři froté obtisklé docela dlouho než se pleť vypnula (je mi stejně jako tobě).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.