Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
beruška sluníčková | 42038 |
7.7.2020 9:19:59
Dobrý den přeji,chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost jak nebo čím "vykrmit"dítě.Syn je hubený,svalová hmota též nic moc🙁no potřebuji ho trochu vykrmit ale jak?Nemyslím,že by nic nepojedl za celý den,on i celkem sní,jí vícekrát za den ale spíš menší porce.Nechce mi jíst teda od malička maso a v tom bude asi ten problém.Jinak jí rohlíky,chleba,sem tam párek to je tak jediné co mi pozře z masa a hodně miluje mléčné výrobky jako kakao,jogurty,pudink,z ovoce jablko,zelenina okurek,na snídani vajíčko,nebo vánočka,rohlík...oběd klasika polévka,druhé...už jsem z toho hodně nešťastná...zítra zkusím koupit dětský Nutridrink.Celkově je menší,má 122 cm a teď mu bylo 8 let.váží pus minus 22 kg.A váha nejde nahoru😢uvítám jakékoliv rady,zkušenost po čem vaše dítko přibralo.Když vidím co sní kamarádky syn na svačinu tak to má náš na celý den.Ale to je zase opačný extrém🤭děkuji
|
Chlup z pavouka | 156021 |
28.5.2018 16:06:30
Když jsem byla v 6. třídě (ke konci) a bylo mi skoro 12 let, vážila jsem 25 kg. Dr. sice tehdy říkala, že je to málo, ale nijak to nikdo neřešil...celé dětství a mládí jsem byla kost a kůže,posléze aspon štíhlá - ještě před 30 jsem měla 53 kg při výšce 165 cm...pár let po 30 přišlo dítě, teď jsem pár let před 50 a nechtěj vědět, kolik vážím. Připadám si, jak hroch křížený s velrybou...letos v zimě jsem přibrala asi 2 kg a vypadá to jak kdybych jich přibrala 10 naráz, hrůůůůza...
Je-li malá zdravá a jí pestře, tak bych nízkou hnotnost neřešila... |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
28.5.2018 11:26:11
Dcera má v devíti letech rovněž 139cm a 27kg, u doktorů byla za poslední rok vícero, nikdo nic neříkal. Paradoxně jí ze všech mých dětí nejlépe, nejpestřeji, sladké jí nechutná, celkem velké porce. Více se hýbe než sourozenci - Ve všední den třikrát týdně dvouhodinové tréninky sportovní gymnastika a lezení. Svoji dceru ničím přikrmovat nebudu, jí normálně. Já mám mírnou nadváhu které se nedokážu zbavit a moji rodiče jsou obézní.
|
TaJ | 81121 |
28.5.2018 10:08:15
Pájušo, taky mi to přijde prostě jako nabídka, že je to možné předepsat... jinak jestli jinak žádné problémy nemá a výsledky má dobré, tak podle mě není důvod, proč si s váhou dělat starosti...prostě vám to jen nabídla jako možnost, ne nutnost...
|
Girili | 117849 |
28.5.2018 10:06:14
Nas sestilety syn meri kolem 120 cm a vazi asi 25 kg a nadvahu rozhodne nema! Od mimina ma mnohem vyvinutejsi muskulaturu nez vrstevnici, fyzioterapeutka byla prekvapena, jake je to pevne miminko. Dnes je videt, ze ma siroka ramena a zada, na brise je mu obcas lehce videt "pekacek", ma svalnata stehna a lytka. Mame deti s postavou v obacnych extremech. U obou je to genetika, vime odkud to maji. Obe jsou zdrave.
Z+2, jsi postizeny nejakymi falesnymi predstavami o zdrave hmotnosti. Hraje tam roli spousta faktoru. |
Girili | 117849 |
28.5.2018 9:59:07
To je nesmysl. Nase ctyrleta dcera, je vyskove v prumeru a vazi 14,5 kg jako dvoulete deti. Je zdrava, aktivni, ji casto po mensich porcich, vetsi porci neda. Kdyz byla mensi, tak jsem ji kvuli jeji hmotnosti potahala po doktorech a vsichni mi rikali, co blbnu, ze je uplne v poradku, jen utlejsi. Kdyby ji neco chybelo, nerostla by do vysky.
Tvoje rychle zavery jsou naprosto nepodlozene. |
Li. | 14175 |
28.5.2018 9:58:48
Mám syna. je mu 14,5 roku. Měří 185 cm a váží 52 kg. Na těle není miligram tuku. Jí hodně (přesněji řečeno "žere jako vlk"), ale jeho tělo všechno dokáže spotřebovat. Jeho pediatrička už to nevydržela a poslala ho na řadu vyšetření. Ukázalo se, že je absolutně zdravý, jen velmi dobře spaluje.
Snažím se, aby jedl zdravě. Aby měl dost bílkovin, vlákniny... I když mě někdy štve, jak je hubený, určitě bych mu schválně nepřidávala cukry a neprolévala ho třeba colou, či nutridrinky. Jí hodně, jí zdravě. Však jeho tělo ví, co dělá |
Girili | 117849 |
28.5.2018 9:50:15
Vahove je na 45 percentilu k 50 percentilu vyskovemu a doktorka pise nutridrinky?!?! To je nejake divne, ne? Nema i nejaky dalsi problem?
|
Epepe | 89236 |
27.5.2018 10:41:19
Tak rozdíl pěti percentilů bych fakt neřešila.
|
Líza | 17721 |
26.5.2018 21:07:14
Nutridrinky proto, že je na 45. percentilu? Neuklikla ses v čárce? Ale i kdyby byla na 4,5, tak to samo o sobě není důvod a především je potřeba zjistit, proč šla váha dolů.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.