| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 78041  [Dalších 77981 >>]
mraveneček +2 39127

Re: AJKO,

4.2.2008 13:15:48
Ajko - také přeju všechno nejlepší k Tvým narozeninám.Přeju spoustu štěstí, lásky, spokojenosti a hlavně zdraví :))
Jájaa3 43419

4.2.2008 13:04:17
Omlouvám se,nejdříve to napíše,nezobrazeno a pak je to tam hned dvakrát:(

A ještě ke všemu mám špatně datum,ne 14.2. ale 9.2..
Proč já si myslela,že to máš na Valentýna.
Jájaa3 43419

4.2.2008 12:38:33
Také Ti k Tvému dnešní mu svátku přeji vše nej,zdravíčko,štěstíčko,lásku a ať se Ti splní všechna Tvoje přání.
Hlavně držím palce 14.2.

Jájaa3 43419

4.2.2008 12:16:46
Také Ti k Tvému dnešní mu svátku přeji vše nej,zdravíčko,štěstíčko,lásku a ať se Ti splní všechna Tvoje přání.
Hlavně držím palce 14.2.

Dana11 44177

4.2.2008 10:04:34
Zdravím Hubnulky,
mám volno tak nakukuji a hlásím že jsem váhu poslala a mám o dvě kila méně, takže bych si tak moc přála aby ještě kilíčka ubyla.

Ještě jsem nedočetla až odpoledne, pak si to vychutnám.

Pro Ajku,všechno nejlepší, hodně štěstí a lásky přeje Dana s Oldou
mikina 827

4.2.2008 8:50:45
Také se připojuji k blahopřání, hlavně ať se splní to , co si přeješ ~k~
mikina 827

Krásné ráno

4.2.2008 8:45:59
Ahojky, než jsem si přečetla všechny příspěvky, tak mi to celkem trvalo.
Eo, ty si myslím psala , že bydlíš ve Smržovce- Já tam mám tetu, ona to teda není přímá teta, ale odmala jí tak říkáme.

O víkendu jsem cvičila podle toho DVD H.KYnychové a docele mě bolelo břicho. Včera jsme byli všichni lyžovat, já teda drndala s kočárkem, ale ELi s Domi a tátou lyžovaly.BYlo moc hezky.

Nehrajete někdo volejbal. Já hraji závodně, krajský přebor, ale už jsem tam nejstarší a nějak jsou ty mladší holky průbojnější a důraznější, snad se tam ještě udržím, přece jen je to nějaký pohyb, sice jen 1x týdně, ale na jaře se přidají ještě sobotní zápasy
~j~
Jitk@ 46489

AJKO,

4.2.2008 8:36:52

Ta je pro Tebe k dnešnímu svátku!! Všechno nejlepší a vůbec jenom samá pozitivní nej, nej, nej....
Lendul* 37206

Re: Krásnou neděli!

3.2.2008 19:52:54
Naše heslo: ZRAJME SPOLU!!! Od toho se máme ;) Holt to člověk nejdřív musí pochopit a pak je VŠEHOSCHOPNÝ! Tak nám držím pěsti! R^
Myšák*** 31646

Re: Krásnou neděli!

3.2.2008 19:50:20
Lendulinko, o tom sportu je to opravdu pěkně napsané a hlavně přesně jak píšeš ... u mě je to už rok, co jsem se v tom začala plácat a přesvědčovat sama sebe, že bych měla "něco dělat", ale vždy to po pár pokusech zkončilo.
Loni v lednu jsem si u Dr. nechala předepsat Xenical (jestli si to dobře pamatuju) a byly to jen vyhozené peníze a opravdu jich nebylo málo o:((, asi po půli roce jsem zkoušela levnější Emulips a u toho jsem ani vysledky nezaznamenala o:((.
Asi jsem ten rok potřebovala na to, abych "uzrála" o:)))) a teď se mi to už musí podařit !!!!!!
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 78041  [Dalších 77981 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.