Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jitk@ | 46489 |
Re: Krásnou neděli!3.2.2008 18:31:01
Anro, klidně se přidej. Mejlík na mě máš. Tak pošli cíl a váhu k 1.2.
|
GRRRR co to je???? | 61919 |
Re: Krásnou neděli!3.2.2008 11:20:00
zdravim po delší době
dá se ještě přidat závazeček?konečně bych to měla dotáhnout do cíle a neflákat se...ted budu už mít stálý režim a snad to půjde a zas mažu a juknu opět o víkendu VŠEM příjemný zbytek neděle |
Jitk@ | 46489 |
Re: Krásnou neděli!3.2.2008 10:54:58
Ahoj Leni,
to Tvoje laškování se mi líbí. Tak jen laškuj, ale ne moc dlouho. Čekají na Tebe ještě hezčí čísílka!! Tohle jsem kdysi kdesi slyšela a hodně se mi to líbilo a sice, že nejlepší sportovec nebyl ten, který vyhrál jeden závod, a to mu stačilo, ale ten, který se nevzdal a přestože závodů absolvoval nespočet a nikdy nevyhrál, dotáhl to mnohem mnohem dál. Tak vidím i nás. Zhubnem, přiberem, daří se nám, nedaří, ale přesto všechno jdem dál a pracujem na sobě. Tak vydržme! |
Lendul* | 37206 |
Re: Krásnou neděli!3.2.2008 9:41:46
Myšáku, že je to dobře, tam měl být samozřejmě tenhle smajl:
Promiň "stydící se smajl" |
Lendul* | 37206 |
Krásnou neděli!3.2.2008 9:40:03
Koukám, co se tu namnožilo příspěvků My jsme včera měli slavící den, L má dnes narozeniny, tak jsem na netu moc nebyla. Tak si vás otevřu v novém okně, abych na někoho nezapomněla.
Prvně k Myšákovi - jsem ráda, že jsi se v rámci možností otřepala a zase se snažíš, to je jedině dobře! A k přátělství samozřejmě ANO. Ad sport a pohyb, který se tu teď hodně probíral - ono to opravdu chce mít nejdřív srovnané v hlavě. Ale nestačí říct, teď budu cvičit, ale fakt o tom být pevně přesvědčená a ono to může někdy trvat pěkně dlouho. Já jsem třeba teď spokojená u těch sestav na rotoped od Jitky a u pilates. Ale jsem na téhle diskuzi víc jak rok! Prvně jsem si koupila rotoped, na tom jsem šlapala, ale po dvou, třech měsících mě to samp přestalo bavit. Teď mi pomáhá hudba. Byla jsem i v posilovně, kterou jsem před těhu měla ráda a šlo to. Ale nedochodila jsm 20-ti vstupovou permanentku - prostě se mi nechtělo. Byla jsem i na spinnu, ale pak do toho přišly prázdniny a po nich se mi nechtělo začínat. Prostě to v té hlavě pořád nebylo... Teď si zacvičím i doma, je to na té psychice znát. Takže je to pravda - hlava je opravdu s tělem hodně provázána. A není to o tom, že MUSÍM, ale že CHCI DAGMARKO, nic si z toho nedělej, i když to hlavinku trápí, moc dobře to znám. Já dneska laškovala s 95, i když jsem včera měla dortík. Dneska jdu ale cvičit, tak by tam mohla zítra opravdu zůstat. Ale stálo mi to teď taky týden, vždy to bylo +/-0,2kg a na vážení najednou půlkila nahoře. Já byla naštvaná MS předevčírem zmizela, tak snad teď budu mít trochu prostoru na hubnutí Tak snad jsem na nic a nikohk nezapomněla, doufám Všem přeji krásný slunečný den! Mějte se! |
nikitatur | 77302 |
Re: Jíťo3.2.2008 9:10:12
snama
|
nikitatur | 77302 |
Re: Jíťo3.2.2008 9:08:16
Ahoj možná by vás to mohlo zajímat.Kamarádka přišla na jednu dobrou
stránku o hubnutí.Ona zhubla a ještě k tomu nemusela držet dietu a nic podobného prostě přírodní jel-active3 koukněte za to nic nedáte |
Eowyn+děti | 18936 |
Re: Jíťo2.2.2008 23:03:17
No jooo Jituško, ale jakou Ty vozíš váhu a jakou já.... Ale chápu to, někdo v tom fakt najde zalíbení. Já když se chci dostat k našim, tak bych vyflusla plíce, než bych přejela kopce a s dítětem na sedačce už si to vůbec nedokážu představit. Na to fakt nemám.
Dagmarka je z města, odkud je můj manžel, ale je to 120km od našeho současného bydliště bohužééééééééééél. Myšáku, bytová architektura...zrovna dnes jsme o tom mluvili na návštěvě u našich, pořád bych si něco takového chtěla ještě udělat. Slova otce - jooo, já ti to říkal, at jdeš na vejšku....ale copak to člověk v tom telecím věku ví? Já až ted začínám vědět co chci. Ale asi už jsem zapomněla všechno, co jsem věděla. Umím ted uklízet a trochu vařit Tak všem dobrou noc a hezkou neděli |
Myšák*** | 31646 |
Re: Jíťo2.2.2008 22:00:12
Tak učitelka opravdu nejsem já jsem nedostudovaný stavař ( stavební průmka a pak nedodělanou bytovou architekturu - to mi teď hoodně štve, že jsem nedotáhla do konce). Jinak ale po škole jsem byla bankovní úředník a ted jsem v naší rodiné firmě a dělám něco jako účtařinu - prostě vedu účetní statistiku pro několik čerpacích stanic ....... ale jinak děkuji.... a musím říct, že všechno jsem začala dělat až na MD s dvojčatama .. ale pak se není čemu divit, že mám takovou váhu, co mám, páč pořád sedím o:))))))))))))
Včera mi švagrová přinesla časopis Claudie, je tam pár tipů na jednodruhový den, pokud někomu dělá jednodruhák problémy jako mě, tak jsem to ofotila a vložilasem . |
Jitk@ | 46489 |
Re: Jíťo2.2.2008 21:46:19
EO,
a víš, že na rovině mě to tak nebaví? Nejvíc si užívám kola v létě v Orlických horách na chatě. Tady na té rovině musíš totiž pořád šlapat jako blbec a zadarmo se nesvezeš |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.