| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 78041  [Dalších 77961 >>]
Jitk@ 46489

Re: Jíťo

2.2.2008 21:44:44
Dagmarko, jo, jsem od Pce. Víš, já to kolem Chvojna znám, a pak ta Kuňka. Já myslela, že jsi Eowyn blíž.

Myšáku,
už jsem zkoukla Tvé stránky. Jste všichni moc sympatičtí. V Pule jsme byli loni také. Máme fotky skoro na těch samých místech co vy. Pak jsem Ti chtěla říct, že jsi fakt šikulka a navíc i borka, protože to stíháš při těch dvou treperendách. Tak ať se Ti s námi daří. A nevím proč, ale tipuju Tě na učitelku. Jakou máš profesi? Jestli se můžu zeptat...
Eowyn+děti 18936

2.2.2008 20:13:32
Ahojky při sobotním večeru.

Já s večer 3hodky požehlila, manžela skolila nějaká vroza, tak jsem měla večer TV pro sebe a jak mi to šlo od ruky :o) Ale dnes se nějak zatím spát nechystá, chci koukat na Miss, to do toho zase bude remcat :(

A hlásím dnešní oddych od sporu a dojedení pizzy po Simče na slavnostním obědě. Já říkala, že ty kiksy mám :o( Ale Běta mě zlobí fest, ještě že to mám na koho svést :-D

Koukám jak tu opěvujete ježdění na kole. No, mít terén jako je okolo tchánovců, jak bydlí Dagmarka, tak jsem asi taky zapálená. Tady je to katastrofa. Manžel když se sem přistěhoval, tak prohlásil, že kolo prodává, že tady ho na něj nikdo nedostane. Když jsem na něm jezdila do práce, tak jsem jela 3/4hodiny do krpálu, nahoře jsem byla rudá, že mi lidi na potkání chtěli volat záchranku, pak jsem 15min zjížděla z kopce a byla v práci a zpět to bylo to samé, jen naopak. Bohužel jsem pak už byla po zbytek dne naprosto nepoužitelná a to podotýkám, že jsem byla v té době hubená a měla fyzičku ;).
Asi si odvezu kolo ke tchánům, tam jsme s manžou párkrát výletovali a fakt je to příjemné a pohoda.

Už mi začíná Miss, bežím....

Zuzko, odkud jsi, žes byla v bazéně v Jablonci? Já jsem ze Smržovky.

Myšák*** 31646

Re: hezkou sobotu!

2.2.2008 20:01:16
Ahoj holky, moc děkuji za přijetí, už jsem vyplodila nějaký ten deníček o:))), nahlásila váhu a míry.

Dneska jsem prvně zkusila pilates (podle dvd, co byly v novinách), musel na mě být úúúžasný pohled, protože víc jak 80% cviků nejsem schopná zvládnout :Dzzzz, takže jsem se tu plácala jak vyvržený vorvaň :-D:-). Vážně je to cvičení tak účinný?

Dneska tu mám dost blázinec, syn si pozval na noc 2 kamarády, takže si umíte představit, jak to tu vypadá (momentálně se mlátí polštářema) .... snad to přežiju ve zdraví o:)))

Dagmarka01 73900

2.2.2008 17:45:19
Z Tyníště nad Orlicí.Ty jsi od Pardubic že?
Jitk@ 46489

2.2.2008 17:12:27
Dagmarko, odkud jsi?
Dagmarka01 73900

Jíťo

2.2.2008 16:04:04
Mě kolo taky baví,ale když mi to nejelo tak jsem měla prostě nechuť.Sice toho nenajezdíme tolik jako ty ale určitě nelenošíme.Manža jezdí v létě do Hradce do práce a zpátky se staví na pivko a já mu jezdím naproti je to k hospůdce jen 14km ,zato pěkný výlet lesem.S Jíříkem se to už ale nedalo absolvovat a nejsem si jistá jestli budeme už letos zkoušet jestli to ujede. On by asi pomalu jednu cestu s přestávkama zvládl,zpátky těžko.
Máme plno kamarádu co jsou do kola blázni (decentně)tak plánujeme společné výlety.Pamatuju jak nám manža ještě za svobodna naplánoval výlet na Kuňku asi 30km jedna cesta.Furt jsme debatily tak to utíkalo ,obídek v cíly a cesta zpátky to mi ztěžkly nohy.Pak byla pauza na Chvojně se steakama a do mě jako když střelí a v Tyníšti jsme byli první.
Taky jsme jeli do do Potštejna na pouť a to byl kus cesty po hlavní silnici ,to byla sebevražda.Vůbec mi to nejelo a Jirka si ze mě utahoval:ať si představím,že mám na každým koleňe namalovaný panáčky a do kopce jim říkám ,tebe jsem dlouho neviděla a tebe taky ne....Hrozně mě to rozesmálo,kopec jsem vyjela a od té doby ,když mám krizi tak si na to vzpomenu a jede to jak po másle.R^
mikina 827

Re: hezkou sobotu!

2.2.2008 15:08:42
Ahojky všem, tak jsme se ve zdraví vrátili z lyžovačky. Byla to paráda. Sice makačka na nohy, ale byla jsem ráda,že něco dělám.Večer jsem byla celá rozlámaná, ale dnes je to docela v pohodě. Za chvíli vyrážíme s holkama bruslit a večer se chystám , že si zacvičím s Hankou kynychovou podle DVD , co bylo v těch novinách.Doufám, že je to dobrý.
ZUZKA, Máťa & Adámek 23621

hezkou sobotu!

2.2.2008 13:13:44
... přeji všem.
Abychom nezaháleli, když je venku nijako, tak jsme se dnes rozdělili a já s martinkou jsme vyrazily do bazénu do Jablonce nad Nisou. Sice tam bylo docela dost lidí, protože sníh na horách už není kvalitní, ale hezky jsme se vyblbly. martinka sice jako děcko do 1,5 roku plavala, ale pak nám asi půlroční pauza udělala ostych z vody, takže začínáme od píky, s tím, že do vody je schopná se už nadýchnout sama. dnes jsme zvlády skok do vody za ruku, což považuji za úspěch a těším se na příště, co zase nového přidáme.
Pro manžu to byl svátek, protože mohl vařit, což ho svátečně baví a odpoledne vyrazí s Adámkem na prochajdu.
Zítra odpoledne hlásí už hezky, tak se chystám jít rovnat naštípané dříví, to je taky trochu pohyb.

Dašovanko, svůj taneček jsi tak barvitě vylíčila, že si tě dovedu naprosto živě představit. Super!!!
Jitk@ 46489

Re: Jsem pro Myšáka

2.2.2008 12:56:32
Dagmarko,

vidíš a já zase nedám na kolo dopustit. Vloni jsem najezdila 3 tis. km. Několikrát jsem jela i hodně přes 100 km. Zato aquaerobic mě nenadchnul vůbec. Skoro jsem se tam utopila (my ho tady máme ve skokanské části bazénu). Musel být na mě bezva pohled. Byla jsem dvakrát, poprvé jsem si říkala, že mě to neba, že to je poprvé, že určitě tomu na chuť přijdu. No podruhé ty pocity byly ještě horší a tak jsem toho nechala :-))
MAJDI, ahoj!! Já o tvém výletu do Paříže vím, taky bych Tě ráda viděla, ale budou Hrnky a pak další a další srazíky.

Já mám dneska den blbec. Hledám náušnici a rukavici (tu už od včera). Že mi chybí náušnice jsem zjistila ve městě :-(( Doma zatím nikde nic.

Tak páček. Jdu žehlit a hledat.

Hezký zbytek dne!
Dagmarka01 73900

Jsem pro Myšáka

2.2.2008 12:27:59
Jíťu+Zuzko+Dašovanko dávám za pravdu.Oblíbený pohyb se pěstuje s pravidelností mnohem líp,než neco co nesnášíme.Vím,že 2 roky zpátky ,když byly Jiříkovi 2 roky jsem měla depku z ježdění na kole.Byl už dost těžký a najet byť 20km byl pro mě nadlidský úkol,tak jsem se tomu vyhýbala.Loni už jsme převáželi jen 2,5km ke tchánům a stačilo,škrtala jsem patama o jeho boty i on se tam krčil v nepohodě.
Letos mám plány, můžu jezdit s ním na bruslích a on bude drandit na kole.Tenkrát jsem jezdila s kočárkem,jenže s mojí výškou+brusle nic moc.Velké plány na léto mám tak se uvidí.
Jinak mě chytl Aqua-aerobic a kalanetika už před lety.Jen vše příjemně propojit a je to...

Tak už fakt PA PA
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 78041  [Dalších 77961 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.