| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 78041  [Dalších 77951 >>]
Dagmarka01 73900

Myšáku

2.2.2008 12:04:53
Holčičky jsou úžasný.Celá naše rodina je ulítlá na dvojčátka,ségra má 2 holky.Moje mamka je z dvojčat a tchán taky.Já bych je brala hned aspoň bych to mela odbytý najednou chtěli jsme vždycky 3 děti.Vím že to je dvojnásobná práce,ale i radost.:-D

EO ty čaje nevím,ale zelený nejsou ovocný přesto podobný černým,protože jsou silný.
Dagmarka01 73900

AHOOJDA

2.2.2008 12:00:23
MAJDI tak to se máš s narozeninkama,to stárneš 4krát pomaleji než mi nevyvoleníR^:-D.

EO plavání bylo fajn s mamkou jsem si víc zaplavala,chvílema s J.blbla.Jenže měl den blbec nechtěl do malýho bazenku.Byla v nem výřivka a on se bál.Pak byl ospalej tak v restauraci(té samé co jsme byly spolu)otravoval ,že chce spát a švestkovej džus,kterej jim zrovna došel.No pak se sebral a byl dobrej.Mimochodem mamce tam moc chutnalo a byla nadšená a to je u ní co říct.Šmajdali jsme v Tescu a pak dole v potravinách stáli 45min ve frontě.Tak mamča musela jít na vlak,že mi pojedeme až tím dalším a nákup jí vemu v pondělí.Nakonec jsme s Jurášem hnali a vlak stihli,jenže jsem sebou řízla na nádraží uprostřed haly,všichni čuměli,naštěstí se nic nerozbilo.Vlak stihl i Jirka a to jsem mu volala 5 min před odjezdem,že dobíháme.No zážitky.

Váha mě zlobí ,nemlsám ,cvičím ,jím zdravě a mám co jsem za 14 dní zhubla zpátky.Do 5 dnů to mám teda dostat a jsem strašně nafouklá,ale je to divný.;((

Dnes jdeme odpol procházkou k tchánům tak si zarotopedím.

Pěkný víkend ,dostatěčně odpočívejte a relaxujte je to potřeba!!!
mraveneček +2 39127

Re: hezké odpoledne

2.2.2008 11:43:43
Majdí, tak to jsme na tom stejně.Nám dneska Týnku také odvezli a vyzvednem si jí až zítra.Plánuju i ty skříně :)).
A večer jdeme s manželem na večeři...Užít si tu nevšední chvilku a oslavit jeho zkoušku ve škole R^
Majda a Vojtíšek 45786

2.2.2008 11:16:03
Já mám narozeniny na přestupný rok, a tak mám vždycky když je 29.2. potřebu pořádat větší oslavu :-)
Dneska se mám, Vojtu jsme odvezli k babičce a mám volno, večer asi někam vyrazím, už se těším. Bude tomu ale předcházet velký domácí úklid, takový ten hloubkový, protože se k tomu normálně nemůžu vůbec odhodlat a ve skříních to vypadá jako po rabování, všechno zpřeháízený, zmačkaný, snad to taky znáte. Musím to trochu probrat, prostřídit a poskládat. Docela se na to těším. Budu mít klid, pustím si k tomu nějaký pěkný film a vysloveně si to užiju. Takhle dvakrát do roka mě to i baví. Ono to sice dlouho nevydrží, ale ten první de je to paráda.

mraveneček +2 39127

2.2.2008 10:59:52
Ahojky :)
tak včera jsem totálně odpadla už v šest večer.Já normálně usnula a probrala se v deset...Ota mi nechal spát.Takhle už jsem nebyla teda dlouho unavená.Myslela jsem si, že snad na mě něco leze.Ale jsem ok.
V deset jsem se probrala, poklidila,zkoukla DVD Z MF,zacvičila si podle něj a do jedné si ještě četla.Prostě jsem načerpala novou vlnu elánu:))

Já také narozeninuju v zimě...v prosinci, ale je mi to celkem jedno a nevadí mi to...
Dašovanka 72055

Všechnovšudy

2.2.2008 0:07:48
Ahojky,
tak to vezmu odspoda. Mravenečku - joo, máme stejný styl, nějak se drezírovat a utrhávat si od úst, to není pro mě. Hlídám, ale když ujedu,nepeskuju se.

Zuzko, já tančím doma. Bydlím na samotě, dopravit se do města je potíž, když sama neřídím. Prostě si pustím muziku a trdluju jak na diskotéce, přidám sem tam posilovací cvik, vykopávám nohy, všechno s lehkostí a radostí...a že tu lítám mezi manželem a synem a hudba řve, na to si už zvykli, tu hodinu to vydrží. :-).

Pohodičko..to přesně znám, byla jsem spoustu let ve stavu, kdy jsem si říkala denně: dneska musím začít hubnout....a teď mi to taky zrovna stojí, ale mám pocit, že ač váha neklesá, postava se tvaruje, což je hlavní. Lepší ukazatel jak váha, jsou pro mě kalhoty. Nosím i nadoma džíny, proboha, jen ne tepláky! To si tak lebedím, ničeho si nevšimnu a najednou zjistím, že mám o 3 kila víc!!! V džínách každé půlkilo začne škrtit.

Majdi, i slavení v zimě je fajn :-), my jsme s mužem oba Vodnáři a do toho máme 31.1. výročí svatby. Když jsou dobří přátelé okolo, je mi jedno, kde to je. Například jsem slavila takhle narozky před týdnem na a po Petrově koncertě v Klatovech a bylo to úžasné :-)).

Dana11 44177

Re: Přátelství

1.2.2008 22:25:35
A na Bezedný hrnky nevím, podle hokeje, ten u nás hraje prim.

Jájo minule u nás jste nám to zavařili ale my ženský jsme byli pro remízu, viď?
Dana11 44177

1.2.2008 22:23:47
Ahoj, zdravím,
já jsem taky pro Myšáka, námitky nemám, jsem ráda že se řady rozšiřují

Majdi to já narozeninuji v dubnu, to se mám co? Na moravě to ponejvíc slavíme na Velikonoce a tady v Čechách skoro celý duben, po troškách, i když je to jedno, v zimě, v létě, hlavně že jsme zdraví a JSME.

Eo to jsou problémy s pohybem, co?
Já to mám doma podobný, když ležím na zádech a chci koleno dát za bok na druhou stranu, tak vždycky do něčeho narazím a to mám posunutý konferenční stolek! ~j~
Majda a Vojtíšek 45786

1.2.2008 19:01:28
Ahojky,
tak mě konečně taky rodina pustila. Minule mi několikrát napsala, že tady nejste, nikdy jste nebyly a asi ani nebudete.

Jitko, děkuju za meilíka, strašně mě mrzí, že se jede na Horalku akorát když já pojedu do tý Francie. Vojtíšek se taky tuhle ptal, co dělají ty děti, co s nima byl na těch horách, tak počítám, že se mu tam líbilo a že jste ho zaujali. Ale na ten sraz do Ikei se chystám!!!!
Mám taky konečně chvilku volna, na zítra máme domluvené hlídání, tak na večer někam vyrazíme. Návrhů máme moc ale jenom jeden večer. Chtělo by to, aby si pradičové brali drahouška častěji :-). V únoru budu mít narozeniny, domluvili jsme společnou oslavu třech narozenin, tak se těším, že si to užiju. Kdo má narozeniny jako já v zimě, tak ví, jak je to blbý nějak pořádně slavit. V létě je to mnohem jednodušší - nějaká grilovačka, soudek piva a je to. Takhle jsme se domluvili, zamluvili hospodu a nějaký ten soudek piva. Uděláme tématický večer - něco ve stylu kloboukový večírek. Dneska jsem prolezla sekáče a našla pár báječnejch kousků.

A co nového tady?
Jitk@ 46489

1.2.2008 18:20:28
Chybička se vloudila. Máš ho na CÍLECH, na HUBNEME to odfajfkuje Jiřinka, pokud to už neudělala :-))
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 78041  [Dalších 77951 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.