Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
:-) zaregistrovaná | 133043 |
4.10.2017 17:16:28
to bylo na Graine
|
4.10.2017 17:15:52
Myslím, že na Tebe někde vyhrabu ještě email? Nebo máš na mě? Tak napiš, doladíme
|
Půlka psa | 24064 |
4.10.2017 12:13:45
Kdybys měl tip na chov haflingů, tak bych bylo moc vděčná. Holka na něm jezdila, miluje ho a brečí, že už na něm jezdit nebude. Zdál se mi zlatej a byla to i taková vhodná velikost na dítě i pro dospělýho.
Mám mail pulkapsa@seznam.cz Máš moje neskonalé díky |
Grainne | 67561 |
4.10.2017 10:50:54
Equichannel...pardon.
Strycek Google mi to vetsinou vyhodi rovnou, kdyz zadam konkretni otazku. |
Grainne | 67561 |
4.10.2017 10:49:07
Jo, na Eqiachanel se daji najit i diskuse ke konkretni veci, taky doporucuju. Taky tam cerpam moudra.
|
Grainne | 67561 |
4.10.2017 10:47:32
Zaregistrovana, zkus se zeptat, ja tedy nejsem krotitel divokych koni, ale seriozne prijezdeny plnas/A1/1 by se hodil, holt krize stredniho veku, jeste si chci trosicku zaradit.
Nebo hod odkaz, jestli ma stranky. Ustajeni na velmi dobre urovni, zadny dvorek. |
Filip Tesař | 134358 |
4.10.2017 10:05:54
Možná bys víc a lepších odpovědí našla na specializovaným serveru. iFaunu vynech, zkus třeba equichannel.
|
Filip Tesař | 134358 |
4.10.2017 9:55:30
Nevím, odkud jste, na haflingery můžu dát tip. Není samozřejmě jistý, že budou mít něco k prodeji momentálně, ale je to solidní chov, vyplatilo by se bejt tam na čekačce.
Na ustájení se vyplatí zeptat se jinejch ustajujících, těch, co jezděj víc a častěji, spousta lidí přijde na hodinu jednou za tejden a vlastně ani nevěděj, jakej má kůň režim. Jak je to tam u vás, netuším. Na rekreační ježdění se obecně hoděj spíš menší plemena. Záleží, kde a kudy jezdíte. Pokud po rovnějších cestách, klidně i ty velký, jako je českej teplokrevník (= ČT, čétéčko). Čím vyšší, tím hůř točí rychlý zatáčky. Např. ten haflinger, quarter, appaloosa, arab, shagya arab, hucul. Hucul vyžaduje jezdecký zkušenosti, i když jinak do terénu je zlatej Vyřazený dostiháci (anglický plnokrevníci = A 1/1) můžou bejt dobrý koně, ale bacha na to, aby automaticky na rovný louce necválali, to bejvá relativně častý. |
4.10.2017 9:54:33
Grainne, já jezdila na vyřazeném dostihovém koni, a toho bych fakt nebrala. Byl to děsný plašan. Zase když se rozjel, tak to byla jízda, když jsem to ustála, měla jsem ale FAKT radost.
Kamarádka zrovna obsedává hříbata, jsou z jejich chovu, má ty koně fakt dobře vedený. Jezdím si k ní zajezdit, dávala jsem se tam dohromady psychicky po dost hnusném pádu, a na jejich koních se opravdu nebojím. Nevím, jestli je bude prodávat, ale mohu se zeptat. |
Grainne | 67561 |
4.10.2017 8:50:53
Jo a u inzeratu se vyhni "tajemnym prodejcum", bez telefonu, bez fotek, bez emailu....obvykle maji co tajit, casto to jsou ruzni prekupnici.
Seriozni prodejce nema co tajit a daji se sehnat reference po ruznu v "konskem svete" uz podle inzeratu, smelinari se jich samozrejme boji. Takze uz v inzeratu se daji najit voditka, casto i k chovateli, rodicum, k umisteni kone.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.