| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Vodáci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1378  [Dalších 1218 >>]
Šimka 96786
28.8.2019 15:02:58
Dcera jede se školou sjíždět Vltavu z Vyššího Brodu do Boršova nad Vltavou na šest dní. První a poslední den stráví ve vlaku, takže na vodě 4 dny. Měli s sebou mít i ešus a vařič. Na dnešní schůzce jim ale učitel řekl, že si jídlo budou kupovat a mají si vzít s sebou hodně peněz. Můžete mi někdo poradit jak se na vodě stravujete? Co jim mám dát s sebou (konzervy, čínské polívky?) nebo si opravdu mají vše kupovat v kempu? A kolik tedy peněz? Aby za těch pár dní neprojedla to, co celá rodina za týden. Jak to řešíte vy? Díky
Alena 129302
16.8.2019 0:14:18
Proc by to pred ni melo byt horsi? :) To prece neni cisticka Vltavy, ale cisticka odpadnich vod.
Monika 123907
15.8.2019 22:03:11
Tak pořád lepší za čističkou než před ní, ne? :-) Já bych do toho za tebou popisovaných okolností šla. Lidi lezou (nebo padají) do Vltavy i v Praze a pokud se rovnou neutopí, tak o jiných zlých následcích jsem neslyšela ...
ivaxx 44192
15.8.2019 16:02:55
Sjížděli jsme tento úsek před pár lety s dětmi na nafukovací kanoi, celou dobu si ráchaly ruce, nohy ve vodě a ani jim, ani nám nic nebylo. Já bych se toho nebála. Hezčí je to ale až za Roztokami ~:-D.
Limana 123440
15.8.2019 15:14:53
U VUV nevim, ale v Roztokach se bezne koupe.
margotka78 alias shit-roller 108560
8.7.2019 19:01:53
Jenže to jste jeli lodičky z Nekoře a to se jezdí jen jednou ročně v květnu. kvůli tomu se upouští Pastvinská přehrada na tento jeden den.
margotka78 alias shit-roller 108560
8.7.2019 19:00:27
Rozhodně D. Orlici nedoporučuji začátečníkům.
My jsme před pár lety jeli s mužem a dcerou z kempu z Kostelce nad Orlicí a končili jsme ve Světlé. Jeli jsme to 7 ~8~ hod. jednou jsme se vyklopili a museli se převlékat a lovit loď z proudu.
Řeka má dost divoké koryto,meandry, kmeny, větve, atd. pro mě hrůza.
Kvůli tomu, že jsme nezvládli zákrutu řeky a její proud a hrozilo najetí na kmen, případně bouchnutí se do hlav o kmen, jsme nedobrovolně "vystoupili" ~t~
No a rozhodně nejsme jediní.
Hanka 75 76332
7.7.2019 18:44:39
Ahoj, všechno sami, v dnešní době snad všude funguje, že půjčovna ti za úplětu lodě někam doveze (i vás) a pak si to sjedete a na konci cesty zase lodě vyzvedne (nebo si je ponecháte na víc dnů), nebo jako cíl máte místo u půjčovny a lodě tam vrátíte. Nebo naopak, začnete u půjčovny a na konci cesty vás půjčovna vyzvedne a vyzvedne si lodě.
Je to pohoda, jezdíme takhle už spoustu roků, půjčujeme si vše, vesty pro děti, pádla, sudy.. je to o moc pohodlnější než jako dříve zajištovat sami lodě atd. Většinou jsou půjčovny i ochotné akceptovat změnu (když třeba s dětmi dojedeme kratší úsek apod.), ale samozřejmě to se musí domluvit, také to nemusí jít, protože nemohou být všude, ale bývají vstřícné co máme zkušenost.
PJana 86863
6.7.2019 20:55:52
Pro mě je Orlice noční můra. Na žebříčku sjetých řek je to ta nejhorší. Nelíbila se mi. Koryto zaříznuté, kromě komínů není nic vidět, nedá se nikde vystoupit. Hodně meandruje, takže bych doporučila zkušenějším vodákům. My máme rádi Ohři. Letos jsme jeli Bílinu a ta je krásná a hodně opomíjená. A pak se mi líbila Ploučnice.
Janča a 2 135181
6.7.2019 12:51:27
A to jste byli s nějakou cestovkou nebo jste si to sami organizovali? Zajistí ti odvoz půjčovna lodí?
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1378  [Dalších 1218 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.