Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fern | 155759 |
19.4.2022 11:52:43
Může se do slov.hotelu a termalu uz jezdit opět bez te nesmyslne buzerace jako normalni clovek,tj.bez potvrzení o prodelani C či očkování?
|
Fern | 155759 |
19.4.2022 11:50:19
V Buku jsme jednou byli na pár dni-poprve a naposled a už dopředu mi to znechutila jedna známá z ck,která nám zájezd prodala,že prý ona by do takové vody nevlezla,že když se tam skoro každý vycura...
No a teda situace na miste,kdy jsem ji musela dat v duchu za pravdu:léčiva Kalná voda,v ní spousta gerontu,jeden vedle druhého,spousta jich už s problémy s udrzenim moci,tak jsem se v té vodě necítila úplně ok. Ale tedy byly tam i bazény s čirou vodou,v dubnu už pěkně pocasi na pobyt venku.Tak nakonec prima. Ubytování jsme byli přímo v tom hotelu tam i s PP formou švédských stolu,Maďaři vaří vyborne,fakt doporučuji,užít si to se vším všudy a ne lupat řízky z domu či nějaké hrůzy z fasfoodu. |
Kaliope X | 157897 |
19.4.2022 11:45:56
Já v Maďarsku jezdím rozhodně radši, než tady. Jezdíme přes Vídeň, takže v Maďarsku po okreskách a jsou mnohem příjemnější, než místní děravé.
|
Fern | 155759 |
19.4.2022 11:40:58
Co to je za mizerny hotel,když tam nemají klimu či alespoň site v oknech?
|
Mariana +2 | 135342 |
19.4.2022 11:07:11
Tak do Sarvaru ? Tam se teď jede bezvadně, vede tam nová dálnice.
Záleží samozřejmě odkud se jede, ale třeba já mám Sarvar tak nastejno jako Štúrovo a cesta asi lepší. Obecně se Maďarsko hodně co se týče silnic v posledních pár letech změnilo k lepšímu. Mně teda Maďarsko na řízení nijak hrozný nepřijde, notabene v porovnání se Slovenskem. I když chápu že řídit v Budapešti se nechce, ale tak jela bych mimo Budapešť no. Sarvar doporučuju, mám ho ráda, a je to pěkné město na vycházky, pěkný hrad. A Park-in v jehož je to areálu je pěkný hotel, i když trošku výš cenově, ale dá se bydlet i jinde, třeba hned naproti. V Buku je areál taky pěkný, ale nemám zkušenost s ubytováním ani městem. |
Kaliope X | 157897 |
19.4.2022 9:38:43
Tak po Budapešti taky odmítám řídit a špatně se tam parkuje, ale jezdí tam ČD i RegioJet, v rámci Budapešti je skvělá MHD. Nedávná zkušenost Ensana thermal margaret island - mají v hotelu wellness s termální vodou bez časového omezení a bylo to skvělé, autobus č. 26 stojí pár kroků od hotelu.
|
Zlata17 | 153116 |
19.4.2022 4:59:31
Bojnice kúpele. Nádherné místo i na procházky. Krásný zámek, natáčela se tam pohádka Šileně smutná princezna, krásná zoo, kromě kúpelí je tam i zvlášť letní koupaliště. Celkově krásné lázeňské městečko.
|
M.Butterfly | 42946 |
19.4.2022 1:31:21
Dunajská Streda - přímo hotel Thermalpark. Ubytování na slušné úrovni, strava vynikající, měli jsme polopenzi. Vstup do termálů přímo z budovy a v ceně ubytování, mnoho různých bazénů vnějších i vnitřních s různou vodou.
Jediná nevýhoda v tu dobu byli komáři, ale vozím si vždycky repelent do zásuvky. Jinak spokojenost. |
sylvaina | 77406 |
18.4.2022 21:25:15
Pokud chceš opravdu Slovensko, tak co zkusit Aphrodithe spa v Rájecké dolině? Je to takové dražší, ale velmi užívací.
A nad Maďarskem jste neuvažovali? Třeba do Budapešti by možná jel i mlaďoch. A některé hotely tam mají přímo lázně a mimo láznění je tam rozhodně co dělat. Nebo Bűk je velmi dobrý. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
26.9.2021 18:10:44
Určitě Sárvár. Nejlíp přímo lázeňský hotel. Není to příliš daleko, bazény se daj proplavávat z venku dovnitř a zpět.
parkinnsarvar.hu/cs/hotel |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.