| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 9886  [Dalších 9726 >>]
libik 142094
26.9.2022 14:02:34
Vranice~:-D
Dooly. 12201
26.9.2022 14:00:49
Huso,takhle to mel muj tatka,akorat ne po infarktu,ale po diabetickem zachvatu (netusil,ze je diabetik)

nicmene ke konci zivota se zacal zadychavat a udajne mu nejaky dr rekl,ze prestat takhle ze dne na den ze dvou krabicek na 0nemel, ze jsou jeho prudusky ted jakoby "v kreci" ,mel pry prestavat postupne.. Ale nerucim za to,ze je na tom neco pravdy
Vranice 21600
26.9.2022 13:46:45
Libiku, nepřestávej, mládě si s tebou za nějakých 15-16 let rádo zapálí ~t~.

A jinak držím palce, ať se ti to povede, chce to reset v hlavě. Zdravotní pojišťovny mají program na podporu odvykání, poskytují příspěvek na nikotínové přípravky, pokud člověk odvyká pod dohledem lékaře.

~;((
libik 142094
26.9.2022 13:28:33
Děkuji~x~
Gavašetka 111364
26.9.2022 13:25:49
Libik, zavolej na bezplatnou Narodni linku pro odvykani, cislo je 800 350 000, protoze tam taky obcas jsem, muzu potvrdit, co psala Angrest. Zazracne rady, ktere by te nestaly zadne usili, neumime, ale spolu s tebou budeme hledat takovou cestu, ktera bude pro tebe schudna. Moc rada te uslysim, i kdyz nebudu vedet, ze jsi to ty:-)
Gavašetka 111364
26.9.2022 13:21:08
Angrest, moc te zdravim,to jsme se asi potkavaly! Ja na lince jsem stale, ale taky jsem zacinala na prev. programech. Je to presne tak, jak pises. Stale se klientum snazime max. prizpusobit. Libik odepisu zvlast.
Stará husa 154854
26.9.2022 13:12:05
Libiku, u nás kouřil táta a babička, maminka ne. Ale doma se prostě nekouřilo, jen venku. Mě to nikdy nelákalo a jsem tomu ráda, protože já se svou slabou vůlí bych se toho nikdy nezbavila. Babička taky kouřila i na smrtelné posteli, nedokázala přestat, i když měla rakovinu. Vždycky jsem si říkala, že bych na tom byla stejně.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
26.9.2022 12:58:45
" je sváteční kuřák"

to jsem já ~:-D
mám ráda chuť té cigarety, takže si vždycky koupím krabičku (bílé tenké davidoff), přendám je z papírové do plechové krabičky, pak si jednu dám když dostanu chuť a zbytek obvykle rozdám (klidně je nosím třeba dva roky v kabelce, ségra pak vždycky říká "dej mi jednu kabelkovou" ~:-D)
zapálím si obvykle s mladší sestrou, na nějaké akci (většinou nepiju, tak asi abych z toho něco měla ~:-D), někdy když je hezký večer a jsme venku... a po maminčině smrti jsem jich postupně vykouřila asi 5, to mi pomáhaly se tak nějak srovnat, ale zase už tak 3-4 měsíce jsem nekouřila...
libik 142094
26.9.2022 12:52:57
Huso, já (bez výčitky k rodičům) připouštím, že jsem přešla plynule z pasivního k aktivnímu kouření, jelikož jsem v tom vyrostla, naši kouřili v kuchyni, večer v obýváku, dokonce v autě, všude. Tenkrát to prostě bylo normální.

Z druhé strany můj MM i jeho ségra byli kuřáky, ačkoliv tcháni to nikdy nevzali do úst. Taky se v téměř plném zdraví právě dožívají 93 let~s~
Stará husa 154854
26.9.2022 12:48:01
Já jsem taky nikdy nekourila, dokonce jsem to ani nikdy nezkoušela. Dokud kouřil táta, i když ten doma kouřil jen na balkoně nebo venku, tak mi to ani nesmrdělo. Teď mi cigarety smrdí strašně a nevím, jestli cítím kouř na 30 m, ale cítím ho dost z dálky. A cítím ho i z kuřáků, když zrovna nekouří. Na zahrádce v hospodě mi to taky vadí a byla bych radši, aby to zakázali i tam, ale scény kvůli tomu nedělám a snažím se to vydržet. Naštěstí žádná moje kamarádka nekouří a ani děti, tak jsem ráda, že to ve svém okolí nemusím řešit.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 9886  [Dalších 9726 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.