| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 12103  [Dalších 12003 >>]
Hanka+L+A+V 28463
13.12.2011 20:37:44
Ahoj...jdu nahlásit radostnou zprávu!!

Ivči-Plíci se dneska narodila dcerka Maruška, 3580g a 52cm. Gratulujeme!!
magicc 35425
11.12.2011 21:47:53
Pettiku, drž se. Přeji vám hodně sil k zvládnutí těžkých překážek.
Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
9.12.2011 9:37:44
Ahoj holky vysel vam nektere pozitivni test na cukr v tehotenstvi, me totiz jo, muzete mi sem prosim napsat jen zakladni info, k doktorovi jdu v pondeli si pro papiry a pak na nejaky vysetreni glyko hemoglobinu diky
Hanka+L+A+V 28463
27.11.2011 21:27:28
Pettiku taky je mě moc líto, jaké prožíváte období. Ale sama vidíš, že zázraky se dějí, tak i když miminko nemá zrovna nejlepší podmínky na startu, třeba ještě všechny překvapí a všechno krásně zvládne!!
Jak píše llenicka, všechno je otevřený a jen život dál ukáže, jak na tom vaše malé bude.
Určitě ale jakmile to bude možné začněte cvičit Vojtovu metodu poctivě, i když ten pláč miminka u toho (nebolí ho to, jen je mu nepříjemné, že ho držíš a nutíš dělat něco co nechce) je hodně náročné nevnímat a vytrvat.
Přeju hodně, hodně sil a postupně hodně denních zázraků, kdy vám bude vaše malé dělat radost!!
llenicka 75289
27.11.2011 15:32:18
Ještě bych chtěla poděkovat všem za gratulace k narození Lindušky. Děkuji:-)
llenicka 75289
27.11.2011 10:14:37
Pettiku to je mě moc líto, co jste si museli prožít, ale snad už bude lépe. Moc Vám držím palečky, aby jste se ze všeho dostali. U dětiček nikdy nikdo nemůže dopředu říci, jak na tom budou v budoucnu. Dětský mozek má neuvěřitelnou schopnost regenerace a sama jsem občas viděla zázraky. Držte se!!!!!! Já mám doma již odrostlého chlapečka 3letého, narodil se 27+6týden. Ještě jednou držím palečky!!!!!!

pettik 32582
26.11.2011 19:34:00
Ahoj,mam nedonosene miminko nar.20.9.2011 ve 28+6 990g, druhy den po porodu, zacal prudce krvacet do plic,behem peti minut selhalo srdicko,ledviny,cural krev,byl na max.lekach resuscitacni podpory, doktor mu daval hodinu do konce,vubec mu nedavali nadeji na preziti,ze kdyby se z toho dostal prijde krvaceni do mozku, ktere bude fatalni, 24hodin bzl hodne kriticky,pak jsem sehnala lecitele, protoze jsem byla naprosto zoufala,do dvou hodin byl stabilni, doktori to povazovali za zazrak, po 25 dnech, uz byl docela v pohode dali mi ho poprve klokankovat,za dva dny dostal tezky zapal plic,po tydnu kdy nezabirali atb,ynovu poohl lecitel, dali mu pak na 10dni kortikoidy,pak se ho povedlo extubovat.ted ma 2515 je na kzsl.brzlich, ma leukomalacii, odumrele bunky v mozku v bile hmote,vyhrozuji s mozkovou obrnou
Hanka+L+A+V 28463
19.11.2011 19:50:51
llenicko Linduška je náááádherná!!! Moc ti přeju, že je zdravá a donošená a ať vám dělá jen samou radost a bez práce (cvičení)!!!
Pája, A+A :o) 94544
16.11.2011 8:39:56
Ilenicko!

VELKÁ GRATULACE~x~~x~. KRÁSNÉ MIMINKO:-) a jak hezky leží:-).
Přeji,ať vám dělá jen a jen radost ~;((

a ať jste brzy fit a máš to trochu klidnější! také jsem to tak měla,moc dobře si pamatuji ty nemoci bráchy k tomu,je to pak něco! ale tady je to o něco snažší,že to není droboučké nedonošeňátko,které musí být nejlépe v jiném pokoji,aby to nechytilo,protože hrozí x komplikací..tak aspoň malá útěcha~;).
llenicka 75289
15.11.2011 22:24:08
Vše děkuji moc za přání. Už jsme doma a Linduška je mimi za odměnu, bohužel bráška je nemocný a lítat mezi novorozencem a nemocným tříleťákem je fakt nářez:-(
Jedna foečka mého obřího mimina, stejně je to něco, jak člověk zapomíná. Linda měla při narození 3370g a přišla mě hrozně maličká, když si vzpomenu, že brácha byl třetinový, tak už si to ani neumím představit:-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 12103  [Dalších 12003 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.