| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 12103  [Dalších 12023 >>]
Hadi a spol 40792
5.1.2012 9:43:42
Tak joo tak já tedy v rámci té dovolené dávám nějaké fotky :-) :-)

Terka Kubík06, Vašík08 46367
5.1.2012 9:34:22
Ahoj holky, děkuji za pochvalu, a vy tu taky nahodte nějaký dlouhý seriál fotek :-)

Zvláště ty co mají dovolenou ~t~~t~~t~
Jojo, i při těch dvou je hned vidět, že jedno dítě žádné dítě :-)

Maruška už je vycvičená z bříška z ruchu kolem tak že si klid užívá.
Já si fakt myslím, že když je první těhu a prožije se klidně tak pak na světě není tak odolné jako to druhé.

Segra má taky poprvé mimčo a navečer bývá uplakaná. Kubík byl taky plakánek. A Vašík? Ten byl pohodář, zato ted si to vynahrazuje a je to taková malá potvůrka žáškodná.

Hadi a spol 40792
5.1.2012 8:52:37
Ahoj holky,

Terko - ti jsou velcí a krásní :-) :-)

Já se musím pochlubit - tento týden mám dovolenou :-) a včera to byla úplná dovolená :-) :-) Hadi (ti tři starší) jsou od Silvestra u babičky a dědy no a Maruška včera spala od oběda až do sedmi večer s přestávkami na kojení, pak jsem jí vykoupala, nakojila, v 8 už zase spala a vzbudila se v neuvěřitelných půl 5, pak jsme byly hodinku vzhůru a dvě další hodiny zase spala :-) Tomu říkám dovolená :-)
Hanka+L+A+V 28463
4.1.2012 22:19:03
Ahoj...taky se přidávám s přáním všeho nejlepšího do nového roku,hlavně zdravíčko pro celé rodinky a pohodičku!!

Teri fotky jsou nádherný, kluky máte jako obrázek a na Vašíkovi není vůbec poznat, že je nedonošenej...šikulínek je to!!
Pamatuju si, jak jsi sem začala chodit, když se narodil...a jakej je to už velkej a šikovnej kluk!!!
Terka Kubík06, Vašík08 46367
4.1.2012 8:34:41
Ahoj holky,
všechno nej nej nej do Nového roku a hlavně zdravíčko.

Chlubím se trošku fotkami :-)

Výhled z okna v Alpách

Vašek na lyžích, ale moc ho to nebavilo. Kubíka asi na lyžích nemám ~n~

Pája, A+A :o) 94544
21.12.2011 8:12:18
Hani,já vím s tím očkováním,že se dnes už nedává,ale ségra mi to nějak nasadila do hlavy,že ona dávat bude.
navíc máma pracuje ve školství a x-krát už tam tbc měli,tak mě to tak trochu také nahlodalo,jestli to není třeba fakt lepší. no,nakonec ale stejně asi nedám.
Hanka+L+A+V 28463
20.12.2011 22:27:14
Plíce Maruška je krásná holčička!!! A koukám, že máš plno pomocníků!! Tak hlavně buďte zdraví a fakt vás, hlavně tebe, páč ty se o děti nejvíc staráš, že máte 4 děti!!! Mě naprosto stačí naše tři a mám toho nad hlavu!!

Ájo tak to jsou super zprávy!! Tak ještě tak 5 týdnů vydržať a je to všechno ok. A Kryštůfek je moc krásný jméno!!

Pájo Lucka TBC nemá a ani o něm neuvažujeme. Je fakt, že dneska se už ani plošně neočkuje, jen na přání nebo ti, co mají velkou pravděpodobnost se s TBC setkat, že třeba člen rodiny jezdí do zemí s velkým výskytem apod.
20.12.2011 18:17:46
Ájo,super zpráva~x~~x~
20.12.2011 18:17:15
Plíce,znám tohle dokonale. u syna nám to řvalo dost často a byly to tedy děsný šoky-přes den ne,ale v noci. přes den totiž skoro vůbec nespal a jen řval~t~,no v noci chvíli i spal a zase řval monitor. musím říct,že jednou to bylo x-krát za noc a byla jsem dost vyplašená...porucha to nebyla. zkrátka zadržel dech na delší dobu..
u Andrejky se nám to stalo naštěstí jen párkrát. ale vždy jsme dítě vzbudili,pokud se nevzbudilo samo..a nikdy jim nic nebylo.naštěstí. upřímně ani nevím,zda bych vůbec byla schopná oživovat nebo tak v tom šoku...
určitě to bude dobrý,neboj. ale je to hodně nepříjemný,to jo.
jinak MIMINKO JE TO KRÁSNÉ:-).

jo,ještě když už jsem tady,chci se tady zeptat-jak to máte s očkováním proti TBC? máte ho nebo ne u nedonošeňátek? docela si říkám,že bych ho Andrejce možná přece jen dala-TBC se přeci jen vyskytuje..
Hadi a spol 40792
20.12.2011 14:12:13
Ájo - to je super zpráva :-) :-)

U nás teď šokový zážitek - Maruš spí dvě hodiny v postýlce a najednou začal řvát monitor dechu - baterka v něm úplně nová. Maruška spala tak tvrdě, že sice pohybově dala vědět, že žije, ale chrápe pořád dál. Tak nevím co to bylo, ale není mi z toho dobře :-(
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 12103  [Dalších 12023 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.