| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přenášení dítěte

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 1745  [Dalších 1695 >>]
kosatka2 89902
26.1.2016 9:07:47
Přenášela jsem 10 dní a vyhrožovali vyvoláním, protože pak se bude v porodnici malovat a sály se zavřou.
Dělala jsem všechno. Běhala, skákala, cídila, sex, koření, vana, svařák... Poslala manžela pro riciňák a vyhrožovala nenarozenému, že ho použiju. Vyhrožovala mu, že když se včas nenarodí, stane se hříčkou porodnických chemikálií a to přece nechce.
Nakonec mi pomohlo až to, že nastal víkend a já měla napevno zajištěné hlídání. Babičky totiž na poslední chvíli řekly, že když přenáším, že hlídat ve všední dennebudou.
Dopadlo to tak, že jsem se večer rozhodla, že na vyvolávání druhý den nepůjdu a nepůjdu spát, dokud neporodím. Tak jsem chodila po bytě, pekla a uklízela celou noc a odpoledne byl malej na světě. Při sedu či lehu se mi zastavovaly kontrakce, takže kdybych si možná večery předtím nechodila lehnout, třeba bych to dala o nějaký den dřív.
Girili 117849
26.1.2016 9:05:54
Ja jsem obe deti porodila 14 dni pred terminem, takze se mi to keca, ale mam pocit, ze mi vzdy pomohlo, kdyz jsem se uvolnila a rekla si: Tak, ted uz mam vsechno, co jsem chtela stihnout za sebou, ted uz by to slo. Poprve jsem si to vylozene "naplanovala" na vikend, kdy jsme pobyvali pobliz vybrane porodnice a meli uz za sebou velkou oslavu kulatin dedecka a vypiglovane a vyzvednute auto z mycky. Podruhe na vikend, kdy jsem konecne akorat zkompletovala tasku do porodnice a meli jsme na tu dobu zarizene bezproblemove hlidani. Sesrenice si takhle "dovolila" porodit prave az tehdy, kdyz se manzel vratil ze sluzebni cesty. Ono je to opravdu dost v hlave. Hodne porodu se takhle rozjizdi v noci prave proto, ze hlava po beznem dennim shonu konecne vypne a je na porod konecne klid. Jen neumim poradit, jak to v te hlave vedome nastavit. Ale ty mas tedy podle poceti jeste par dni pred terminem, takze klid. :-)
Žžena 83005
26.1.2016 9:04:54
Tak pokud absolvuješ UTZ během 1. trimestru, tam se skutečný stáří plodu pozná dost přesně a TP se podle toho beztak upraví.
Girili 117849
26.1.2016 8:58:56
Taky jsem 2x hlasila posunutou MS, protoze jsem presne vedela termin poceti. Nase deti ale neotalely a narodily se obe stejne cca 14 dni pred spravnym terminem. :-)
Epepe 89236
26.1.2016 8:56:24
Withep, měla jsem to stejně.
withep 93862
26.1.2016 8:51:33
Já vím, proto jsem 1) trošku zfixlovala datum poslední MS, 2) hovořila o porodu spíše než s lékaři se svou porodní asistentkou :-)
adelaide k. 20327
26.1.2016 8:48:12
Asi tak:-)
Epepe 89236
26.1.2016 8:45:15
Taky jedna - všechno.
Mně to přišlo fakt šílený.
Epepe 89236
26.1.2016 8:43:44
Možná ty bys hovořila, ale doktoři mluví jinak. Mně už se týden před termínem ptali v Podolí: A nechcete to říznout? Ať máte klid! Já už pak radši na kontroly nechodila, protože jsem z toho měla nervy.
Citronove koliesko 7937
26.1.2016 8:41:35
Ty nemáš naplánovaný pôrod? Tak to si asi rarita. ~k~
Okolo čo mám tehotné tak si vyberali s doktorom dátumy kedy si "prídu po ~p~".

Btw. Čo chodenie po schodoch?
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 1745  [Dalších 1695 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.