| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 8196  [Dalších 8136 >>]
TaJ 81121
2.8.2022 19:22:27
Bouřko, viď? Taky nad tím přemýšlím, jestli to vůbec nějak rozšlehat půjde a co z toho bude...
TaJ 81121
2.8.2022 19:21:41
Senedro, jinak ten synův tábor není úplně klasický tábor, je to prostě klub, banda kluků cca od 11 do cca 20 let, pár dospělých, bydlí vždycky v penzionu, kde mají snídaně a večeře a dostávají nějaké balíčky místo oběda, jinak třeba jen dvakrát mají oběd v penzionu, podle toho, jaký mají program, někdy mají program dopoledne a pak se vracejí na oběd, někdy jsou až do večeře pryč. Já tedy dopředu nikdy to jídlo nijak neřešila a neověřovala, beru to jako součást "zocelování", aby si uměl poradit, když je něco, co nejí... Navíc jezdí jen na 5 dní, přičemž první den ještě snídá doma a pátý den už doma večeří, takže to vždycky nějak přežije...a program bývá vždycky super:-)
Bouřka 7675
2.8.2022 19:17:47
Ono to jde rozšlehat? Na to mi ty kousky přijdou tvrdý. Leda rozmixovat, ale pak to bude divná šlichta, ne? Jà ty kousky teda naopak ráda. Většinou ho jím samotnej, někdy přikusuju zeleninu. Párkrát do roka do něj prasácky nasypu cukr ~t~
TaJ 81121
2.8.2022 19:13:27
Inko, mně právě zase moc nesedí se sladkým...spíš s celozrnným pečivem a nějakou zeleninou, nebo kouskem ovoce...někdy si ho mažu na pečivo, někdy jím lžičkou a pečivo přikusuju.
TaJ 81121
2.8.2022 19:12:26
Bouřko, tak to bych se na to vykašlala taky, to fakt nemá smysl.
TaJ 81121
2.8.2022 19:11:19
Senedro, to je právě problém u nás - jablko jen oloupané a nakrájené a okurka oloupaná a nakrájená (barvu jablka a tvar okurky tedy neřeší~:-D ). Jiné syrové ovoce a zeleninu nejí.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
2.8.2022 19:09:25
Zkus mu ho rozšlehat. Ale mně nechutná ani bez kousků. Leda s velkou lžící dobré marmelády.
Bouřka 7675
2.8.2022 19:07:18
TaJ, u nás ani školka nezebrala, navíc jí vadí i pachy, do jídelny by jí nejspíš ani nedostali. A je to přes kilometr od školy. Na to se můžu vybodnout, škoda peněz.
Senedra 14756
2.8.2022 19:04:29
Zd, to je pech ~6~

Asi tak - když jede na tábor dítě, které má opravdu problémy sníst některá jídla, tak by mělo mít možnost se najíst něčeho jiného - polévky, přílohy, svačiny,... Když dvakrát za týden nesní celý oběd, ale dojí se něčím jiným, tak bych to nechala v klidu. Pokud 90% dětí bude s jídlem na akci spokojeno, tak to budu považovat za povedenou akci. Kdyby třeba půlka řekla, že jídlo nechutnalo, tak už budu zjišťovat co a jak. A děti, které mají dietu nebo jsou třeba po nemoci, tam se jedná o úplně jiný level.

Ony ty školy, školky, ŠvP a tábory taky nemají jednoduchou situaci - musí dodržovat různá nařízení, nejde jen tak brát jídlo, které nebylo uvařené na místě. A třeba děti už nechtějí na tábor nějaké dobroty - vlezli jim do stanu mravenci a otravovali.

Jako vedoucímu bych asi nebyla ochotna vyhovět požadavkům typu - jablíčko jen červené a musí být nastrouhané v mističce a okurka musí být oloupaná a nakrájená na půlkolečka.
TaJ 81121
2.8.2022 19:03:35
Inko, jo, já ho chápu, takže mu to nenutím....akorát škoda, protože nebýt těch kousků, tak myslím, že by mu jinak určitě chutnal...tak třeba za rok, kdo ví :-)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 8196  [Dalších 8136 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.