Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bibi-bari | 12410 |
13.2.2009 10:38:33
Náročný, nenáročný, už mi to celkem leze krkem, je to síla . Jindra jede v neděli na lyžák, taktéž do Beskyd, tak jsem docela zvědavá, jak mu to půjde, bude stát poprvé.... Jinak dneka jsem byla i dr. pro výsledky jindrové krve a vyšel mu pozitivní test na celiakii, takže bude muset ještě na gastro na jeden test a pak asi dieta... chjo
|
Zdení | 26920 |
11.2.2009 9:01:47
Koukám kdo tu nový a ona změna ikonky
Jé do Egypta bych jela taky.....si musíme počkat na moře až v létě Jak tam vůbec teď je? Známá byla v listopadu a už v 17 hod. byla tma Jsem nechápala Želvičko a jak vypadá rekonstrukce. S prckem to je asi náročný. Za týden jedeme na hory do Beskyd, konečně připadnul sníh. Jsme se báli, že budeme na blátě Jen až se Míša naučí lyžovat, letos začne, snad mu to půjde, budeme jezdit za hranice....tam je záruka sněhu. Tady se poslední roky jen nervujeme Dneska jsme doma. Včera jsme srazíkovaly s holkama z jiné diskuze a zítra jdeme dopoledne na maškarní pro malé děti. Míša půjde za fotbalistu. Nejdříve jsem myslela, že za piráta, ale pak jsem objevila drez Ada ve škole dobrý, dostala nový a první telefon, takže jásala Pohrozili jsme, že pokud si známky zhorší, tel. se zabavuje a dostane ten starý vyřazený. Má tel. i s MP3 a tak by trpěla Na školu v přírodě nejedou, loni měli jet, ale uč. to na poslední chvíli z rodinných důvodů zrušila a letos nic A prý vyšší ročníky nejezdí, se ani nedivím, je to jednou nohou v kriminále Vybíráme tábor, tak pojede do Miřetína. Je to přes známé a osvědčené, jezdila tam už i známá a dělá tam její bratranec se sestřenicí. Spí v chatkách po 4. Pojede poprvé a těší se, já budu trnout hrůzou. Neb je to flegmatická bordelářka Bude to škola života |
Alice+Ada99+Máta02 | 30182 |
4.2.2009 10:27:43
Ahojky omlouvám se nestíhám přispívat
My máme prázdniny jarní na vízo měla 4 dvojky tak uvidíme na konci Ted je s tatkou v Egyptě tak mi vegetíme s malým sami doma... |
Bibi-bari | 12410 |
31.1.2009 10:28:10
Ahoj Zdeni, rekonstruujem, tak není tolik času... jinak Jíňas samé 1.
|
Zdení | 26920 |
29.1.2009 17:25:44
koukám, že to tu po štědrém dni umřelo
tak jak dopadly vaše dítka..... my máme dvě dvojky z čj a tu si mohla opravit a z matiky, ale ta nám zase od první třídy prostě nejde.....chybí logické myšlení |
Zdení | 26920 |
24.12.2008 10:28:07
přeji Vám bohatého Ježíška a hezké prožití dnešního svátečního dne
|
Bibi-bari | 12410 |
23.10.2008 18:29:56
Tak nemyslete si, že ho k úkolům taky "nekopu", ale nějak mi přijde, že to není tak hrozný jako loni. Možná je to i tím, že minulý rok měl Jindra fakt příšernou učitelku, měli plno úkolů, úplně je přetěžovala, tsakže třeba hodke uaž dve delal ukoly a stejně nějaky zapomnel a dostal poznámku... dokonce za zapomínání dostal i třidni dutku :-(.... ted je to uplne vpohode, ukoly nezapomíná... mají jich taky podtsatne míň a dkonce nosí i 1s hvezdičkou... což je pro něj motivace jak blazen...
|
Alice+Ada99+Máta02 | 30182 |
23.10.2008 9:08:43
Zdeni tak naše Adéla je úúúúplně to samé my to teda nehoníme večer ale než jí k tomu dokopu to je času a s tím že jí říkám denodenně co má dělat když dojde ze školy tak to je taky asi úplně zbytečný
|
Zdení | 26920 |
22.10.2008 8:44:36
To je dobře želvi, že Jindra vše zvládá a máš čas se věnovat mimču a zbytku rodinky.
My to taky zvládáme, ale musí se do všeho dokopat. Když jsem jí jednou nechala, ať si dělá co chce, tak večer v 7 hod neměla ještě hotový úkol. Jasně jí opakuju, přijdeš ze školy, uděláš úkoly, připravíš tašku, zopakuješ učivo a máš odpoledne volno na kamarádky. Kdepak, to je jak házet hrách na zeď. Přijde, čumí, než se nají pomalu hodina, pak opět lelkuje, to jí pořád napomínám, dělej si úkoly a než se k tomu dokope, zvoní kamarádky, utekly 2 hod a ona nemá nic hotové. Kamarádky pošlu domů, ona ječeí a já, že si měla udělat úkoly a reakce je, že si je udělá potom. Jako kdy potom, to myslíš večer v osm hodin? Prostě každodenní boj. Se modlím, že se to snad zlepší a chytne elán. Co jsem mluvila s jinými, tak je to všude stejný. Jsem alespoň v klidu, že nejsmě vyjímka a exoti. Pěkně jsem se vypovídala a ulevila si |
Bibi-bari | 12410 |
21.10.2008 17:49:50
Ahoj, tak k tomu včerejšímu příkladu z úkolu. Jindra říkal, že učitelka říkala, že se jim tam zatoulal jeden příklad z učova, které budou brát o pár stránek dál. Takže pohoda, už jsem se bála, že mu na staré škole něco uteklo. .
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.