Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jiřka a adelka | 898 |
9.4.2008 9:52:19
Ivo a co tak za náma na vícečetky? Rádi tě tam uvítáme. Jinak můžem drbat všude.
|
Delete | 8214 |
9.4.2008 0:24:15
Jé, Jiřko, my máme obě čtyři děti a z toho dvě ve stejném měsíci a roce? Po dlouhé době jsem sem nakoukla a koho to nevidím? Zaregistrovala jsem tě na říjňátkách a lámala si hlavu, kde už jsem tě viděla .
|
jiřka a adelka | 898 |
8.4.2008 22:25:39
Ahoj .Je mě líto tetičky.Upřímnou soustrast.
Malému držím pěsti a palečky aby to zvládnul.Adéla měla začátkem března také virozu.Zvracela dva dny vkuse 1 ligu a dotoho průjem.Nezabírala ani kola ledová po lžičkách.Až jsme měli jet do nemocnice na kapačky, dala jsem ji spát a něja se to ulidnilo.Ted to řádí z přestávkama už od prosince.Ředitelka ve školce jen routí hlavou že to nezažila. Vydrž a ono se to spraví. |
ajišňa a tomšula | 52582 |
8.4.2008 20:53:48
Ahoj Jiři, dneska tě chci jen krátce pozdravit, dneska mám velmi smutný den, dneska jsem byla na pohřbu své tety, bylo to moc smutné......
pak jsem šla pro malého do školky a ten hodil šavli hned před školkou a zrovna na mé boty a pak ještě jednu, šli jsem domů, doma opět blil , tak jsem mu začla dávat ledový, slazený čaj po lžičkách a to také dvakrát vyzvracel, teď chudáček usnul, vytyčkovaný.... nemá teplotu tak nevím co to může být. jestli bude stále zvracet tak se dehydruje a vezmou mi ho do nemocnice na kapáky, doufám, že se to zítra sklidní a už nebude tyčkovat. je mi ho fakt moc líto ,je takový oslabený, unavený....smutný. zítra ho babi vezme k doktorovi , protože já musím do práce a ten náš doktor ordinuje až od 10,00 a to nemohu tak dlouho čekat, než ho vezmou na řadu atd. než bych pak dojela do práce to by bylo už moc hodin. drž mi palce ať to není nic vážného, ahoj. |
jiřka a adelka | 898 |
6.4.2008 22:20:35
Ajišnˇo kam nám utíkáš.Ským tu budu kecat?
Podobnou předškolní výchovu ve školce jsem zažila u těch starších holek.Chodily obě do nultého ročníku ,jelikož jsem je dala obě o rok pozdějc a moc jim to pomohlo. Denisa je sice v červnu a Lenka v březnu , ale nic jim neuteklo a hlavně já neměla taoKvej fofr a každodenní závazky do ŠK. Honzía bych dala také ,ale v Olmiku je prej jen 1 a ta je hlavně pro místní.Já to mám do Olomouce zhruba 15 km.A poblíž není nic.Jedna je soukromá v Ol. ,ale tam chtěj školné na měsíc 5 tisíc plus jídlo.Na to nemám bohužel. Jinak ,ale všem doporučuji.Děti nechodí do 1 třídy tak neukázněný a pod. Jdu čučet na telku. |
6.4.2008 16:59:59
ahoj Jiři, nejsem na lepším, jenom už moc nepíšu na rodinu a ani se na ni moc nedívám. U mne je vše postarém, s Tomášem chodíme do školy, tj. do předškoly " nanečisto " a je to zajímavé, i ty diskuze co učitelka vede s námi, rodiči jsou někdy přínosné.... učí nás v dítěti rozpoznávat introverty,extroverty,jak zacházet s kterým, potom jsem minule řešili nějaké příklady důslednosti..jak se chovat k dítěti, aby si udělalo úkoly a přitom to bylo v poho......a jiné. děti si zatím hrají, učí ve třídě s jinou učitelkou.....vytleskávají slabiky , nebo malují atd.
těším se na květen až budou ty dny volna a my si trochu odpočinem , zdá se mi ,že nemám na nic čas a jsem stále v jednom kole............to je ale asi normální pocit , že??? Jaro je už tady, hurááááá radujme se z něj. Měj se moc hezky PS: kde jsi Míšo??? |
jiřka a adelka | 898 |
5.4.2008 17:24:52
Ahoj. dnes je zase krásně tak sušíme prádlo. Zahrádka už začíná volat a nám se nechce. Tak vy jste všeci nalepším? Já zas sama samotinká. bééé
|
jiřka a adelka | 898 |
31.3.2008 15:38:50
Jé má nejlepší kámoška je také 21.3 a oslavujem to spolem dost.
|
30.3.2008 13:20:31
já jsem narozená 21.3. tj. první jarní den, a myslím, že mám svou povahou mnohem blíže k rybám....takže já mám život taky těžký , ale úspěšně jím proplouvám.........
dneska je u nás nádherné počasí, za chvilku jdeme s klukem na kolo, no on na kolo a my pěšky, nechce se nám pumpovat kolo , když se do teploměru opřelo slunko tak tam bylo 30C ale venku bude asi 18-20C , děcka před barákem lítají jenom v krátkém rukávu hezký den. |
jiřka a adelka | 898 |
25.3.2008 23:32:02
Ajišno já bych také pracovala a oslavovala.Já hold jsem odkázána na práci doma.Tak oslavuji sama.Béééé. Hold ryba to má těžký
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.