Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ajišňa a tomšula | 52582 |
11.3.2008 21:14:28
tak to je fajn Jiři, že se to zlepšilo........mojemu malému už ty neštovice pomalu usychají tak snad to bude ok. má jednu takovou hnusnou na nose, tak doufám, že si ji nezdrapne....už jsem mu říkala,že by se pak až vyroste nemusel líbit holkám...a on na to a ty si se tátovi líbila / já mám jizvu po neštovici na bradě / tak jsem mu musela, zase říct pravdu, že to až tak důležité v lásce není, pár jizviček.......tak uvidíme co bude.
|
jiřka a adelka | 898 |
11.3.2008 16:44:09
Tak hlásím že Adéla už 4 hod. spinká a zatím se nám nic nepřihodilo.Už jsme asi ze všeho venku.Jen doufám že to nepřeskočilo na další dítko.
|
11.3.2008 8:51:37
ahoj holky,
Jiři s tou malou to je mi líto, držíme taktéž palečky ať je malá ok, my jsme loni před vánocema měli taky takovou nějakou divné virozu, malý zvracel jak Amina a nic neudržel v žaludky, taky nám hrozila hospitalizace v nemocnici , ale nakonec jsme to nějak ustáli..... s těma neštovicema to je na draka, jedině co máme fajn je to , že malého nic nesvědí a neškrábe se! ale jinak jich má milion, a to všude, když říkám všude tak myslím všude, i v očním koutku a na rtu, ve vlasech , na pohl. orgánech atd. jedna tuba tekutého pudru nám nestačila !! s tou Horalkou to je na draka, jinak samozřejmě ,že do Pardubic to je pohoda, to se tam v klidu dostaneme Pendolínem, jenom jsem si myslela, že to je blíž na tu chatu z Hradce Králové, ale možná se mýlím a blbě jsem se dívala, je pravda, že žádný autobuse tam nejede, a když jede tak musím přestupovat aspoň 4krát. Napiš mi Miško co nejdřím co jsi zjistila. dík. těším se na instrukce a na tvé nápady. |
jiřka a adelka | 898 |
10.3.2008 22:07:34
Teda vy chystáte nějakej babinec?
|
MÍŠA&FÍK | 38466 |
10.3.2008 18:23:47
Jsme ostudy, jdeme s přáníčkem pozdě, ale nezapomněli jsme, moc jsme na Tebe, našeho virtuálního kamaráda, vzpomínali, máme bráchu a strejdu Tomáše, tak jsme v sobotu slavili.....a teď jdeme s přáníčkem i za Tebou....
Takže : TOME, VŠE NEJLEPŠÍ K TVÉMU SVÁTKU, HODNĚ ŠTĚSTÍČKA, LÁSKY, KAMARÁDŮ A HLAVNĚ ZDRAVÍČKA - TO JE NEJCENĚJŠÍ !!!!! Měj se moc dobře a brzy se uzdrav ! Míša & Fík P.S. A tady něco na zub..... |
MÍŠA&FÍK | 38466 |
10.3.2008 18:17:34
Ahoj vespolek ....
Hlásím že žiju...... Alice, kdybys jela kamkoliv, kde to znám , tak pro Tebe přijedu,ale přiznávám, že jsem v Hradci v životě nebyla.....já jela vloni na Horalku někudy jinudy, jeli jsem ještě na oběd ke kamarádce kousek od Pardubic a tam odsud autem za ní, za jejím autem, takže netuším, jaká je cesta z Hradce na tu chatu....ale pokusím se vše zjistit a načerpat co nejvíc informací a dám Ti vědět.... Vypadá to, že o účasti uvažuje i jedna holčina z Ostravy - ta by tedy jela vlakem a tuším, že se nějak domlouvalo, že by přijela do Pardubic.....takže určitě jede nějaký vlak z Ostravy do Pardubic - ona ta holčina dělá na dráze, tak já to vyzjistím a dám vědět. Přiznám se, že takhle z hlavy nevím, co je výhodnější, zdali jet do Hradce nebo do Pardubic, nějak nejsem v zeměpise zběhlá..... ))))) Juknu do mapy a budu zase o něco chytřejší.... )))) Je fakt, že tyhle zapadlé kouty jsou jinou než automobilovou dopravou dostupné hodně špatně...... Stejně je na tom Starý Mlýn, kde jsme měly podzimní srazík - to je taky konec světa....ale když ony ty konce světa jsou právě tak náááááááramně krásný..... Budu na to myslet a určitě se ozvu.... Také jsem se dočetla, cože to přepadlo Tomíka.......to jsou tedy věci !!!! Moc držím palečky, ať máte brzy pokoj - i když, neštovice se nedají nijak uspěchat, ty se musí prostě "odžít"... My už je máme pár let za sebou, nepamatuju si to už přesně, ale myslím, že Filip ještě ani nechodil do školky. Naštěstí jsme měli lehký průběh, ani těch pupenců nebylo tolik. Tak se držte !!!!!! JIŘI, ahoj, vítám Tě z lyží a rovnou chytám druhý palec a držím, ať je dcerce také brzy fajn ! Jdu nakrmit dravou zvěř a ještě nakouknu.... Ahoj ! M&F |
jiřka a adelka | 898 |
10.3.2008 17:38:28
AHOJ.
Ajišnˇo na chatě od hotelu Sněženka v Hynčicích pod Sušinou.Byla to paráda. No a Adélka má nějaké kruté střevní potíže.Nic v sobě neudrží.Měla jít na kapačku a nějak se to ulidnilo. Doufám ,že noc bude OK. |
9.3.2008 22:39:41
teď to po sobě čtu a vidím ,že jsem napsala: stratíme a to je asi špatně, my se ztratíme ...že?
ta čeština mi volajako neide .... omlouvám se za hrubky, |
9.3.2008 22:37:24
ahoj Jiřko, vítejte zpět z lyží......u mne nového akorát to ,že mám paragraf a mažu syna tekutým pudrem, máme neštovice, chudáček je obsypaný jako hrom, má to prostě všude a když píšu všude tak fakt všude. je takový protivný, má zvýšenou teplotu, koukáme jen na pohádky, skládáme puzzle, hrajeme hry - stolní, má klidový režim a v noci blbě spí. jsme zvědavá kdy se mu to stabilizuje, ještě stále nacházím nové kousky na jeho těle..... myslela jsem si ,že mu ty neštovice do tří dnů všechny vylezou a asi ne......
tento týden nepůjdu do rachoty a tak tu budu čučet docela často ,tak se čiňte a pište. Míšo, dostala jsem fakturu , ale stále přemýšlím jeslti budu schopna dojet autem, manžel mě autem nechce pustit samotnou, má strach ,že se někde stratíme, zpanikařím, nabourám, atd. to víš má jen jednu ženu a jendo dítě...... vlakem je do Hradce Králové krásné spojení , ale z Hradce autobusem na chatu je to dost složité a zdlouhavé..... ty by jsi pro nás asi do Hradce na žel. stanici přijet nemohla, že?? napiš jak to vidíš ty, nebo zkusím zavolat tomu správci z Horalky, jestli mi neporadí nějaký jiný dojezd k nim na chatu. mějte moc hezký týden. PS: Kde jsi Jiři byla na lyžích..... buď jsem to zapomněla nebo jsi to nenapsala, v mém případě to bude to první. ahoj. |
jiřka a adelka | 898 |
8.3.2008 23:54:19
Tak ahoj už jsme doma z lyží.Teda atu je prázdno.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.