| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 4200  [Dalších 4120 >>]
Markys 12183
14.9.2007 10:15:22
Ahoj!
Daggy, to je mi líto, tak ať to brzy překonáte, jsou to děsný potvůrky... Mám z nich taky docela strach.. Tak díky za preventivní rady, kéž by se nám vyhnuly...

Jinak příští týden nám začínají kroužky, tak jsem zvědavá, jak to půjde. Bohužel se jí kryje výtvarka s angličtinou, tak jen čekám, jestli neotevřou ještě jiný kurz.. Zatím jsme dali přednost angličtině. Pak ještě cvičení, a ve školce keramika a tanečky. Loňské plavání zatím necháme, měla nějaké gynekologické problémy, prý je to z bazénu časté a bohužel se jí to opakovalo, takže jestli, tak až příští pololetí.
Ještě chtěla chodit na hudebku, ale najednou se jí nechce, tak jí nechci nutit. Třebas si to rozmyslí...

No nic, tak jdu, Adélka se vzbudila, jdeme papat.., hezký víkend holky!!!
M.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
13.9.2007 21:35:33
Ahoj holky,

tak my momentálně neřešíme zoubky, ale vši ... Z čeho jsem měla hrůzu, přišlo. Viki se v úterý začala děsně škrábat - a byly tam ... Vlasy má skoro po zadek husté a vlnité - broučci měli ráj. Přitom jsem o riziku věděla, přišla do styku s kamarádkou, u které spala a za dva dni jí vši našli. Jenomže jsem prohlížela týden a nic, tak pak jsem se ukolébala až to takhle dopadlo. Takže matky holčiček - nestačí prohlížet, pokud máte podezření, vyčesávejte, nejlépe za mokra a s kondicionérem - to prý veš znehybní a nemůže se utéct schovat. Pokud by došlo k nejhoršímu, my použily spray Difusil H Forte, spolehlivě zabije ty živé, a postřik se musí opakovat po osmi dnech, kdy se z hnid vylíhnou larvy. Takže jsme ve stadiu bez vší ale s hnidama. Mimochodem Viktorka jich měla cca 10-15, já 4, babička 1 ... Betynka žádnou živou neměla, ale nějaká hnida tam byla, naštěstí jí se to dá na rozdíl od Viktorky docela dobře vybrat. Tak držte palce, ať boj vyhrajeme.
Zdraví D.
Markys 12183
5.9.2007 10:28:44
Ahoj,
Daggy, nevím, přišla s tím, že má váček, když byla u našich na chatě a skoro hned jí prasknul, tak jsme šly k doktorce, ta jí to vyčistila, jenže do dvou týdnů se to zase zhoršilo a večer před trháním poplakávala, že jí bolí zub a nemohla na něj kousat... Dneska mám něco podobnýho já:-(. Asi přijdu o šestku:-(, bohužel už druhou.. Tu první nemám ale asi 15 let..

S tím trháním to chápu. Taky bych na to moc neměla sílu, Klárce se ta jednička už taky trohu kývala.. A asi by víc trpěla, doktorka řekla jen otevři pusu, jen se podívám a lup.. a během sekundy byl venku a ona to pomalu ani nezaregistrovala:-).

No nic, udělala se pěkná zima, na to, že je kalendářně ještě léto, to je slušný. Snad se to ještě otočí...

Zatím se mějte hezky!

4.9.2007 13:34:37
Ahoj,

no Marietto, ty máš teda "cirkus na kolečkách". Jste opravdu operativní rodina. To mě to někdy dělá potíže.
Markys, Viki se taky školky nemohla dočkat. Se zubama jsme zatím žádné vážnější problémy neměli, ale taky jsme jedničku nechali vytrhnout, protože už jí rostla nová. Já ani manžel jsme toho nějak nebyli schopni. Roste jí to zdá se dobře. Venku už máme 3 mléčňáky. Chudák Klárka, kde se jí to tam vzalo?
Markys 12183
3.9.2007 14:02:58
Ahoj!

Tak jak se děti těšily do školky? U nás moc ne, ale jakmile viděla kamarády, tak byla nadšená:-).

Chtěla jsem se taky zeptat, jak jsou na tom děti se zoubkami? Klárce o prázdninách trhali stoličku, udělal se jí tam váček a už se zub neuzdravil, nebylo to nic moc, chvilku byla statečná, ale když viděla injekci a pak kleště, tak pěkně plakala a já taky uronila slzu.. Ale zubařka jí naordinovala zmrzlinu a tím se to zlepšilo:-) a pak ještě zoubková víla:-). A před dvěma týdny jí trhala jedničku dole, zjistila jsem totiž, že jí roste jakoby v druhé řadě nová. Tak snad se tam nasune.. Je navíc ještě trochu šejdrem. Tak to budu muset kontrolovat..

Včera přišla s tím, co by chtěla k Vánocům, tak jsem říkala, že taky by mohla chtít třebas tašku do školy.. A prý to od Ježíška nééé, na to prý pak bude dost času....

No nic, mějte se hezky!

Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
28.8.2007 9:52:11
koukám že je tu pěkně mrtvo ;-))))

konečně mám chvíli vás pozdravit ;-) jak teď pendluju mezi chalupou a Prahou, tak je to časově náročný ;-) V pátek jsem jela na otočku pro děti, o víkendu jsme byli na chalupě u tchána, byla tam pouť, co vám mám povídat, děti si to užily a my jsme přežili :-D Bylo to bezva, Fanča byla nejvíc odvázaná z autíčkovýho kolotoče, vláčku a autíčkovýho vláčku, ten jezdil i do kopce ;-)))))

Včera jsme dopoledne úspěšně koupili bačkory do školky a jeslí, a odpoledne jsem je odvezla na chalupu, teď balím sebe a Pinďu a odpoledne se vracím do Prahy, zase budu chvíli v práci, a musím uvést byt do "obyvatelného" stavu :-DDDDDD holt jsem celý prázdniny byla na chalupě nebo max pendlovala mezi chalupou a Prahou :-P

Děti tu nechám až do soboty, pak prázdniny skončí i jim....
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
24.8.2007 9:40:29
ahoj, téda, sem fakt už skoro nikdo nepřispívá... to je škoda!

My se vrátili z Bulharska, malej byl nadšen, u hotelu miniaquapark, v okolí různý možnosti pro děti, v moři medúzy... mně vadily ty desítky lidí všude kolem, na snídani to vypadalo jako v mraveništi, v moři pak vlastně taky, někteří Bulhaři mi lezli na nervy, to v Řecku byli určitě milejší lidi. No ale Nessebar je kouzelný, malebný městečko, takže se to zase vykompenzovalo.
Do práce jdu až PO, po 14 dnech se mi tam vůbec nechce.

Tak pozdravujte prcky a užívejte si zbytek prázdnin! V září naposledy do školky, co? To už abych se začala dívat po nějaké škole. Mám v plánu dát malýho do jazykovky. Uf, doufám, že mu vybereme dobrou školu a nenarazíme na nějakého blba učitele, který by malýho odradil. Svý už jsme si užili na začátku školky, kdy jedna učitelka malýho tak buzerovala a schazovala, že tam nechtěl chodit.

Š.
Markys 12183
19.8.2007 22:43:20
Ahojky,

Štěpánko, dík..

Honey, co sestra?

Daggy, letí to děsně. Ještě jsme nekoupili nové bačkůrky:-).., přes léto jí zase hodně vyrostla noha.

Klárka si teď užívá s tatínkem, ale dneska v noci se vrací, pořád se jí stýská a poplakává, když je pryč.. před tím byla u babičky a tam to skoro probrečela... . Nechce nikam beze mě jezdit, holt v tom bude ta ségra..

Tady je děsná bouřka..

Zatím se mějte hezky!
16.8.2007 14:59:03
Ahojky,

cože se nikdo neozývá? My jsme doma, prázdniny se krátí, Viki se sama ptá, kdy už půjde do školky. A Betynka honem dodává - já taky, já taky ... Už hezky "mele", je z ní "holka" a né "mimino" jak sama říká. Já jsem se z nedostatku tvůrčí činnosti pustila do předělávání koupelny, zrovna dnes jsem poprvé namíchala omítkovou směs na zadělání děr, každých pět minut mezi tím jsem běhala Betynce utírat nosík, protože má rýmu a nahazovala, a hladila atd. No zedník by se potrhal smíchy při pohledu na mě. Maltu jsem rozmíchávala vařečkou ... Tak jsem zvědavá, jestli to bude držet. Když jo, založím poradnu pro ženy zaměstnaných mužů ...
Tak někdo písněte, doufám, že nemáte nějaké špatné zprávy ...
D.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
29.7.2007 19:12:36
ahoj holky, po odmlce vás opět zdravím! Psala jsem už včera, ale rodina nějak blbla a kde nic tu nic.

Gratuluji k novým mimi, a´t prospívají!

Honey, co sestra?

My si užíváme léto, byli jsme na Orlíku, tam byla parta asi 10 dětí, takže takový malý dětský tábor, pak v Jizerkách, tam zase byla akce Jaký pán takový pes, naše dobrmanka byla třetí, no a pak na Šumavě, kde jsme si užili vesnickou pouť a Lipna. Za 14 dnů letíme do Bulharska, tak se taky těšíme. V areálu je dětský miniaquapark, tak si to malý určitě užije.

TAk přeji krásné léto a zase někdy, Š.

[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 4200  [Dalších 4120 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.