| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 2788  [Dalších 2738 >>]
lenikova 78675
5.3.2008 10:57:45
K nám do školky má také přijít psycholožka, která bude nejprve mluvit se synem a pak ještě se mnou, tak uvidíme, co nám doporučí. Pak mi ještě učitelka v MŠ říkala, že k nám do školky bude někdo (nevím přesně kdo, jestli také psycholožka nebo pedag. pracovník)docházet a dělat s předškoláky nějaká cvičení jako přípravu do školy. To bude možná to stejný co u tebe Katy, co? Jinak teď zrovna se přikláníme k tomu, že syn asi do školy půjde už teď, protože všichni jeho kamarádi jdou a on by zůstal ve školce s těma prťousama.
Katarína(38), Jakub(9) 12211
4.3.2008 7:49:35
Ahoj Ferdulka, tento školský rok máme v škôlke novú riaditeľku a naozaj sa snaží. Som zvedavá ako to bude prebiehať. Už v stredu by tá psychologička mala prísť. Ak to bude tá, čo sme ju mali na poslednom rodičáku, tak to bude fakt skvelé. Bola to taká mladá žaba, ale fakt šikovná, aspoň ja som z nej mala ten dojem. Budem musieť potom Kubka vyspovedať.
Ferdulka 10415
3.3.2008 15:26:30
Katy,tak to máte super s tou psycholožkou ve školceR^,to jsem ještě neslyšela odjinud,tak dej pak vědět,jak to proběhlo.A prima,že máte fajn učitelky:-).
3.3.2008 12:49:30
My sme februároví (únoroví), zápis máme úspešne za sebou, takže do školy Jakub pôjde. Ale on sa vôbec neteší. Je moc šikovný, ale vôbec si neverí, sebavedomie má také nízke, až hrôza! To asi zdedil po mne. Školy sa bojí, neustále rozpráva o tom, že on to nebude vedieť, bude najhorší a tak. Našťastie na zápise boli učiteľky skvelé a keď mu povedali, že je taký šikovný, že by už zajtra mohol nastúpiť do školy, tak mu to asi trochu pomohlo. Už sa až tak nebojí a snáď si aj trochu viac verí. Od budúceho týždňa bude k nám do škôlky chodiť psychologička a bude ich pripravovať do školy, bude ich aj sledovať a ak je niekto nezrelý, tak im odporučí odklad. Som rada, že to škôlka takto vybavila, zaplatili sme za to 150 korún, ale to je v podstate zadarmo. Veď tam bude asi 3 týždne.
lenikova 78675
29.2.2008 12:40:39
Přesně tak je to i nás. Ve školce nám také doporučili odklad, ale malej by do školky šel. A taky si myslím, že za ten rok by zas takovej pokrok neudělal, podle mě je to už taková povaha. Také čekáme na vyjádření psycholožky a podle toho se pak rozhodnem.
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
29.2.2008 12:21:09
Ahoj, my se rozhodneme až co nám řeknou v PPP- ve školce odklad doporučili, já nevím- kluk by šel rád, už teď chce abychom ho učili násobilku, ale prý by to nestíhal motoricky- je dost nešikovnej, všechno mu trvá strašně dlouho a nejhorší je, že je puntičkář, takže nic neošidí aby to urychlil. Jenže nejsem si jistá, jestli se to tím rokem navíc zlepší.
Ferdulka 10415
28.2.2008 19:16:53
Ahojky,

já mám syna na konci března,ale chodím na diskusi sem už dlouho.

My do školy určitě od září jdeme,zápis máme za sebou,syn se i docela těší a je vidět,že jak je 3.rok ve školce,už se i začíná trochu nudit.
lenikova 78675
26.2.2008 14:12:01
Ahoj,
už jste se rozhodli, jak se školou? Já mám syna také v únoru 2002 a stále se rozhodujem, zda půjde, nebo jestli dáme odklad. Co vy?
Ferdulka 10415
22.12.2007 17:59:16

A s vůní vanilky
den se naklonil,
ve váze jehličí dýchá.
To Štědrý večer
vločky rozhodil
a anděl tiše zpívá…

Krásné Vánoce všem!

3.10.2007 14:46:13
Emi, škoda, že sa nemôžem ísť pozrieť, zrčite to budeš mať pekné.
Mohla by si snáď neskôr hodiť nejakú fotečku obchodíku.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 2788  [Dalších 2738 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.