Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katarína(38), Jakub(9) | 12211 |
16.7.2007 9:19:01
Ahojte po víkende.
Víkend bol fajn, len ťažko znášam to teplo. Včera som bola v Piešťanoch na ministretávke zo strednej školy, šli sme na cintorín triednemu na hrob, lebo dnes by mal narodky. Stretli sme tam jeho ženu, bola dojatá, že sme si spomenuli. Domov som ale došla totálne mŕtva, celé telo ma bolelo ako pri chrípke a mala som teplotu 38°C, čo je pre mňa už horor.Hneď som si aj ľahla do postele, nadopovala sa vitamínami a Coldrexom. Dnes už je mi lepšie, tak dúfam, že to bolo len z tepla a zo stresu z predošlého obdobia. Zajtra idem na služobku do Žiliny, zasa budem skúšať plynárov. Bude ich tam dosť veľa, takže sa domov dostanem až hrozne neskoro. Emči, aký obchodík ideš otvárať?Určite bude super. Obdivujem všetkých, ktorý sa dajú na podnikanie. Ja žiadneho podnikateľského ducha nemám. |
Kdo,co | 24181 |
16.7.2007 8:52:15
Ferdi, dik za odkaz na ten YADINE, divala jsem se na letacek a je tam taky upozorneni na migreny, ja uz nevim, zatim jsme bez antika, a nerada bych, hned co zacnu pracovat otehotnela, a zaroven se bojim zkusit neco, chvili jsem uvazovala nad teliskem Silverlily, ale to mi doktor zamitl, protoze jsem mela 2 mimodelozni, ted po detech, tak ja uz nevim
Jinak cviceni VAm urcite udela fajn :-), taky bych obcas mohla |
Ferdulka | 10415 |
14.7.2007 13:07:16
Ahojky,
Katy,tak to je mi líto,snad se brzy naskytne další naděje,jak získat bydlení. Emči,tak taky spadneš mezi nás pracující,já se taky těšila ale i bála zároveň a teď jsem ráda,ač je to hoňka a tedy teď přes prázdniny bych i doma vydržela:-)),jak jsou doma i děti.Ve školní rok ne,to by mi tu bylo smutno. No,počasí si s námi pěkně zahrává,ve čtvrtek,jak se blížila ta změna,jsem byla normálně jak praštěná,hlava bolela,no děs. Včera jsem měla po delší době odpolední páteční ambulanci,byly objednané i naše děti:-).Tak budem s oběmi chodit cvičit-Maruška na záda a Ferdík na ty svoje placky nožičky,snad to bude k něčemu dobré,ale hlavně je to baví,což je prima a základ úspěchu:-)). |
Kdo,co | 24181 |
14.7.2007 12:13:24
Katy,je mi to lito, jak to dopadlo, snad bude zase brzy dobre.
My si uzivame prazdnin, tedy do srpna, pak me ceka rekvalifikace pres urad prace a od rijna budu otvirat obchudek, takze Ferdi, jak to tady ctu, budu na tom za chvilku stejne - skolka, prace, vyzvedavani :-) zatim se na to tesim |
12.7.2007 9:36:50
Tak byt mi práve padol, nič z toho nebude, už som to asi zakríkla. o:((
|
12.7.2007 8:23:44
Mám jeden plán na získanie bytu, ale zatiaľ o tom pomlčím, aby som to nezakríkla. Je tu možnosť, že to nevyjde, tak o tom napíšem až neskôr.
Mne v podstate takéto počasie vyhovuje, pri tých tropických horúčavách vyslovene trpím. |
Ferdulka | 10415 |
11.7.2007 20:02:17
Bydlení má přednost,to je jasný,Katy.Máš už nějakou představu či tip?
Teda to je počasí,co,příští týden slibují pro změnu tropy,to jsou změny:-(. |
10.7.2007 11:52:33
Tušila som to, cítila som to v kostiach, hihi. V podstate to tak malo byť a je nakoniec dobre, že sa stalo, aspoň sme to urýchlili a teraz je kľud. Snažím sa niečo robiť aj pre nové bývanie, ak to nevyjde, u našich ostať môžeme koľko chceme.
Kubík ešte tento týždeň chodí do škôlky, od pondelka má prázdniny. A ja ešte ani v práci nemám naplánovanú dovolenku, vôbec neviem kedy si ju vyberiem a už vôbec nie, či niekam pôjdeme. Asi ani nie, lebo peniažky budem potrebovať na získanie bývania. |
Ferdulka | 10415 |
9.7.2007 19:25:37
Katy tak to je mi moc líto,ale jsi moc statečná žena a snad budete mít u vašich od J.klid.Vyhrotilo se to asi poté,co začal dělat v bydlišti,co:-/.Ty jsi tušila,že to nevěstí nic dobrého.
Za gratulaci díky:-).Můžu říct,že je to super,jak jsou prázdniny a žádné povinnosti-škola-vodění-školka-vyzvedávání a tak...to se mi to bude v září zase zajídat. |
9.7.2007 9:50:47
Ferdulka, Májinke gratulujem, je to šikulka. Ale to viem už dávno. o:))
Vlastne obe deti sú šikovné. U nás karty nefungujú vôbec, u nás leda tak človeče a pexeso. Ale ani to nie dlho, lebo ak náhodou nevyhráva, tak ho to nebaví. o:(( Ďakujem za podporu, musela som sa odsťahovať, situácia sa vyhrotila do fyzického násilia, tak som sa na druhý deň pobalila a odišla s Kubkom k našim. Teraz behám po sociálke a vybavujem zmenu rodičovských práv a povinností a výživné. Teraz už sme v pohode, Kubík to vzal až kupodivu moc kľudne, ani sa na tatina nepýta. Keď ho vidí (bývame v jednom dome, len v susedných vchodoch), tak k nemu ide, ale nikdy nie na dlhšie ako pár minút. Kubík je trošku v dileme, lebo svojho tatina miluje a zároveň je na neho nahnevaný za to, že mi ublížil. Ale šli sme k našim a tam to dôverne pozná, veď tam býval aj predtým veľmi často. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.