Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) | 10496 |
4.5.2012 8:01:43
Ahoj holky!! Nepíšu, ale pilně sleduju, co se děje!!
Ivo, ať tě učení baví!! A ať jsi tam spokojená! Košíková byl sport mého mládí, hrála jsem ji na druhém stupni ZŠ a na gymplu. Hodně mi to dalo a na to období vzomínám ráda. Tak ať se Nině daří ;-) Hanko, vy se teda nasportujete!! A kluci jsou skvělí!! Naše holky chodí na Sokol, teď pojedou na atletické sokolské závody. Doubravku to moc baví, ale není nijak dobrá. Já jsem ale ráda, že se hýbe a že se hýbe ráda!! Takže to plní svůj účel. Agátka bude šikovnější, tam vidím atletický i gymnastický potenciál. Na to, že je o dva roky mladší než Doubík, tak zvládá leccos lépe a zbytek stejně dobře jako D. A taky ji to baví, takže pohoda. A Vítek je divoký kluk, kterého člověk nemůže nechat bez dozoru, protože je děsně akční a vymýšlí kraviny. Naposledy zkoušel, jestli ho unese pařník - neunesl. Naštěstí má jenom lehce poškrábaná lýtka a nic si vážně nepořezal. Přeji vám hezký zbytek "jara" a klidný víkend. Pafča |
Iva |
• |
27.4.2012 14:08:10
Dostala jsem pozvanku na zajimavou konferenci v CR, ja nemuzu, ale mozna to zaujme nekoho z vas: http://www.ceska-konference.cz/
Jinak ja se ucim a ucim a ucim. celkem se tesim na nove vyzvy... :) Uzivejte si kol a sportu. Nina ted hraje jednou tydne kosibovou a Simonka volejbal. Obe to zda se celkem bavi, tak jsem moc rada. Simonka uz ted konci se zakladkou, tady se po pate tride jde do jine skoly - middle school - a to je velkej krok. Doufam, ze to bude fajn. Mejte se vsechny bajecne |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
26.4.2012 8:30:40
No, Ivo, myslím, že je fajn, takhle do toho "spadnout". Vyzkoušíš si to a uvidíš, bude to další zkušenost. Aspoň si uděláš představu jaké to je a pak se třeba líp rozhodneš. Budu držet palce, ať se ti ve škole daří. Ty to skvěle zvládneš !!!
Já včera byla celkem dost vytočená z Maxovy p. učitelky, je povahově hodně nevyrovnaná, už několikrát špatně reagovala a dala dětem tresty, jaké si nezasloužily, ale včera to fakt už přehnala a jednala hodně v afektu ... takže děti po škole, nepřiměřené tresty (domácí úkoly a referát navíc), děti vystresované, některé doma brečely ... no nevím, dnes jsou třídní schůzky, myslím, že si to učitelka "za klobouk nedá". Rozhodně se chystám si s ní o tom promluvit, kamarádka to s ní už včera řešila i po telefonu, tohle byla fakt moc. Tak snad se na schůzkách udržím a zvládnu to. Jinak fajn, sluničko svítí, otepluje se, začínáme jezdit na kole, Max jezdí po závodech a je čím dál lepší, Tomík zase začíná tíhnout hodně ke kolu a udělal oproti loňsku velký pokrok, tak z nich mám radost. |
Iva |
• |
25.4.2012 18:54:26
no, ja bych taky mela planovat predem, urcite bych mela vetsi vyber nez tak jak to delam ja - jenze ja holt nevim moc veci dopredu...
Pristi ctvrtek zacinam ucit! Z me oblibene skoly odchazi matikarka, tak me vzali jako zastup do konce skolniho roku. Tady konci skola uz 8.6. (maturantum jeste driv a ja mam mit maturanty), takze to bude jen neco vic nez mesic, ale bude to pro me velka zkusenost. Celkem do toho skacu po hlave, tim, ze je prebiram takhle kratce pred zkouskama a statnima zkouskama - ale je to tak jak to je... Ted jsem zustala par domu doma a ucim se - oprasuju sve znalosti... ve ctvrtek a v patek mam jit do skoly a trosku se zaucovat od te ucitelky (maji napriklad online system na ktery davaji znamky, ke vsemu maji z domova pristup i rodice (kazdy jen svemu diteti, ne cizim), tak se mam co ucit... Jsem na to vsechno zvedava. Drzte palce. Co se tyka pristiho skolniho roku jeste nevim. Bud najdu praci nebo budu dal suplovat. Jeste to neni jisty. No ted aspon poznam, jaky to je... ;) Mejte se vsechny fajn a napiste co podnikate... |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
16.4.2012 8:17:16
Ahojky,
já plánuju hlavně z důvodu ubytování Když už chceš něco hezčího, ale aby to zase moc nestálo, tak je to klidně už půl roku zamluvené. Hlavně ty Alpy, tam už jsou teď blokace skoro na celou příští zimu/jaro No jsem celkem zvědavá, kam sestra nakonec vyrazí, určitě pak dejte vědět. Já taky ráda sbírám tipy, je fajn jezdit na už ověřená místa |
Iva |
• |
14.4.2012 19:59:49
Hanko diky, ani to neboli, jen jsem ted porad dost unavena. Myslim, ze je to tema antibiotikama co mi dali - nebo ze se telo hoji... V kazdym pripade doufam, ze to zaroste a bude vse bez infekce. Ve stredu jdu na vytahani stehu.
Mate prima plany. Libi se mi jak mate vsechno naplanovany! U nas je to takovy zivelnejsi... Opatrujte se |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
12.4.2012 8:37:56
Tak to je Ivo nepříjemné, snad to nebude moc bolet
Po Čechách/Moravě jezdíme moc rádi, vlastně ani nevím, proč pořád všichni jezdí jen k moři, když je tady tolik krásných míst My letos máme v plánu na začátku června České Švýcarsko (ještě jsme nikdy nebyli), na začátku prázdnin Slovensko - Bojnice, Malá Fatra (tam to sice znám dobře, ale kluky tam bereme poprvé) a v srpnu týden v Alpách. O státním svátku v září ještě jedeme na prodloužený víkend do Krkonoš a plánujeme udělat výstup na Sněžku (zvláštní, tady jsme ještě nebyli ani jeden ). Pafka je taky velký cestovatel, určitě bude mít taky spoustu rad a zkušeností Až se někdy vydáme do států, tak si pak nechám poradit |
Iva |
• |
11.4.2012 14:17:20
Moooc dekuju za tipy, Hanko! Hned to segre vsechno poslu! Ja vedela, ze se ptam na spravnem miste! Jak to popisujes, hned bych taky jela!!!!
Dnes ale misto nejakych radovanek pojedu za zubarem na nejakou mensi operaci, potrebuje mi dat kus neco do celisti, protoze se mi to nehoji po vytrzeni moudraku. No snad to vsechno probehne v poradku. Jeste ze mam moznost vzpominat na nase dobrodruzstvi na jihu, snad mi to pomuze k brzkemu uzdraveni. Mejte se vsechny bajecne. Hanko jeste jednou velky dik!!! |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
11.4.2012 8:54:30
Ivo,
když byli kluci malí, tak jsme jezdili 3 roky za sebou do penzionu K Otepkům do Lužnice u Třeboně ... http://www.otepkovi.treb.cz/ . Je to moc příjemná rodina, mají postavené 2 penziony kousek od sebe a v tom jednom bydlí. My jsme bydleli vždy tam, kde bydlí oni, je tam super zázemí pro děti - nerezový bazén s protiproudem, dětské hřiště, trampolína, místo na grilování. Je to v malé vesničce, naproti je obchůdek, kde koupíš vše potřebné, taky se tam vařilo, cca 2-3 jídla (takové české klasiky) za rozumné peníze. Cca 1km je od nich rybník Rožmberk. Je to ideální místo na kola, samá rovinka, rybníky, hezká příroda. Můžeš si zajet do Třeboně, do ZOO v Hluboké nad Vltavou. Cca 12-15km (už si úplně nepamatuju) je pískovna u Vlkova, krásné čisté koupání, písečná přírodní pláž, pro předškoláky naprosto ideální místo. Kluci si tam byli schopni hrát na písku s lopatičkama celý den Když vyjde počasí, tak člověk nemusí ani k moři, ta voda byla fakt čisťoučká a teplá. Je tam i půjčovna loděk, šlapadel. Celkově bych na tebou popsané aktivity doporučila jih, takže ještě Jížní Moravu, tam jsme byli taky 2x, zázemí jsme měli v Mikulově, tam se dají klidně strávit 3 dny, aniž by člověk musel zbytečně jezdit autem. Samozřejmě míst na výlety je tam tolik, že týden je málo ... ale aspoň to NEJ ... Lednice, Valtice a super koupání v termálních lázních Laa na Rakouských hranicích. http://www.thermelaa.cz/ A co teprve krokodýlí farma ... to byl pro kluky zážitek ... http://www.agd-jevisovice.cz/12-krokodyli-farma-chov-krokodylu-nilskych.html#cinnost Pak už mám tipy spíše na hory, hlavně Jizerky, Šumava, ale ten jih bude pro ně asi lepší ... 3 dny je ale pekelně málo |
Iva |
• |
10.4.2012 22:27:44
Hanko ptala jsem se segry na oblast kam je to laka a rika, ze si rada necha poradit. Myslim, ze budou radi, kdyz tam bude nekde nejaka voda na koupani a potom kde chodit nebo jezdit na kolech (pokud by byla pujcovna kol). Pokud bys mela dva tri tipy kde je neco sympatickyho, moc rada ji ty tipy predam. Ona taky zije zde tak taky nema prehled...
Florida byla skvela. Spousta zazitku - smutek z navratu... ;) No snad se to zase casem podari... :) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.