| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 2273  [Dalších 2143 >>]
Monča a Tydlínek 13846

prosba o pomoc

26.3.2004 9:05:46
Ahoj holky, tady je článek s prosbou o pomoc:
Pomoc, která nic nestojí
Sbíráním poštovních známek můžeme účinně pomáhat v misiích. Proto vystřihujeme známky a shromažďujeme je, abychom je mohli poslat na níže uvedenou adresu otrokovické charity, která se už postará o prodej těchto známek v zemích, kde jsou žádané, aby za obdržené peníze se mohlo konat dílo milosrdenství v misiích. Je možno zasílat i kompletní obálky, pokud se na nich vyskytuje zvláštní razítko nebo nálepka.
Co všechno se může pořítit za:
100 poštovních známek = 1 injekční stříkačka pro nemocné děti
200 poštovních známek = 1 kg sušeného mléka
300 poštovních známek = oběd pro 10 dětí ve školce
400 poštovních známek = školné pro chudé dítě na měsíc
500 poštovních známek = 1 dobrý kopací míč pro děti
600 poštovních známek = 1 nové oblečení pro děti
700 poštovních známek = 1 nový malý kotel pro školní kuchyň

kontaktní adresa:
Charita sv. Anežky, nám. 3.května 166, 765 02 Otrokovice

Co vy na to? Pomůžeme ?
Já je už sbírám, jen kdyby to pomohlo?


Jinak se snažím pomoci dětskému domovu a nemocnici, kojeneckému oddělení, kdo můžete čímkoliv přispět, uvítám, mimo hraček. Děti potřebují věci na sebe, lahvičky, potraviny apod....Tím vás nechci otravovat a nějak tady agitovat, jen pokud můžete, pomozte, jo? Doufám, že to nikoho nepohoršilo, pokud ano, omlouvám se A DÍKY ZA POCHOPENÍ
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Re: Re: páteční krásné ráno

26.3.2004 8:40:40
Jinakjá to fakt vidím, že to s tou dovčou a ani s tím víkemdem už nedopadne, ale myslím, že by nebylo zlý fakt udělat ridinnou dovču, pro tento rok? A v září si napevno říci a objednat něco. Mě se ty Orličky líbí, já bych tam chtěla jet, raději bych to viděla na září, ale nebráním se ani srpnu, takže kdyby někdo chtěl jet s náma? Co? Jinak my jedeme od 2.7.-9.7. za švagrovou do Belgie. Už se těším, moc ji neznám, občas si píšeme po četu a myslím, že jsme se trochu blížily, ale hlavně má teď 4 a půl měsíčního chlapečka Kubíka, tak se na něj těším.
A vůbec, já se těším, jak vykmitneme z DC a budeme pryč od rodičů a od klientů q různých rušivých elementů...
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Re: páteční krásné ráno

26.3.2004 8:34:37
Michel, já jsem také koulika očima, když jsem to četla, tak jsem si říkala, kdo z nás je víc nechápející já nebo ta dáme, myslím, že jsem jí napsala jasně otázky a chtěla jsem jasně na ně odpovědět, člověk se setká s horšími lidmi, můžu být ráda, že jsem po měsíci dostal vůbec odpověď, co?

Michel, ta Becherajda mě fakt dost mrzí, určitě jí vymlasknul Krakonoš, fakt ho podezírám, nám to na horách taky dělal, sám vypusní vichřici a pak by sosal, aby se zahřál, měla by jsi mu říci, že se to nedělá. Já Ti věřím, určitě jsi mi ji i pěkně zabalila a teď jsi z toho taky nešťastná, že se ke mě nedostala, že jo? Je to tak, viď? chichichi
michel 15172

Re: Re: Re: páteční krásné ráno

26.3.2004 8:26:16
Mončo, to teda byla od paní Kaplanové vyčerpávající odpověď. Z tolika informací si musím dát mokrý hadr na hlavu - chi

Jinak holky, asi bude načase říct, jestli se pojede nebo ne. Nebo jestli pojedem jen na víkend.

Já jsem tedy pro, já bych jela, i když nejsem plně rozhodnutá, jestli na celý týden, spíš na víkend, ale já se přizpůsobím.
michel 15172

Re: Re: páteční krásné ráno

26.3.2004 8:21:58
Ahoj Mončo, to je teda (pardon) bordel, já tu Becherovku posílala. Leteckou poštou.Ale je pravda, že ještě byla ta vichřice, že by skončila v jiném hrdle? Budu to muset prozkoumat

Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: páteční krásné ráno

26.3.2004 8:14:43

Vážená paní Monika Dvořáková DC
jsme pension vhodný hlavně pro rodinnou dovolenou vhodný samozřejmně i pro deti.Je zde velká zahrada a klidné prostředí na okraji obce.Pokoj má vlastní soc.zařízení a termíny jsou jěště volné S pozdravem Jana Kaplanová


Paní mi odpovídala na tyto otázky, posuďte sami, na další mail mi už neodepsala:
Máme roční dcerku, chtěla bych se zeptat, kolik se platí za tak malé dítě?
- dále, má každý pokoj své sociální zařízení?
- jsme dva+dítě, je podmínkou zaplnit celý penzion, jako skupina? nebo můžeme nezávisle na plnosti kapacity obsazení Vašeho penzionu, vycestovat sami?
- je možné parkovat přímo ve Vašem penzionu? .
- a v neposlední řadě, máte ještě nějaké volné termíny?

Myslím, že odpověď je dost nedostatečná, co vy na to, když to skouknete svým odborným okem?

Monča a Tydlínek 13846

Re: páteční krásné ráno

26.3.2004 8:10:21
Dobré raníčko, tak už jsem tu i já. Dnes Týna od 5 hod. řádila plakala a plakala, ale vždy spinkala. Nevím, kdo mi tu radil s těmi nočními děsy, je to už správně? Hledala jsem to v moudrých knihách, ale asi nejsou tak moudrý, protože jsem to nikde nenašla.

Já jsem už vpoho. Nesmím nic mastného, ale 3védský kapky, to je lék ned léky.

Michel, co oslava? Tak jsem čekala na toho Bechera, až jsem z toho usnula, asi ho ta vichřice odvála na jinou část republiky? A já se ne něj tak těšila, že se mi uleví... :o)

Jinak co dnes kdo dělaáte? Já musím běžet na cosiálku a zdravotku, na finančáku už jsem byla, do lékárný pro antimimča Exluton, na to vše mám asi 1 a půl hodiny, to se asi rozkrájím?

Od rána nám tu poletuje sníh, já už chci jaro, ten sníh ať si je na horách, tam se na něj těšej, ale já ho tu nechci!!! JInak se mi ozvali z toho penzionu v Orličkách, do dalšího příspěvku vám skopíruji odpověď
michel 15172

páteční krásné ráno

26.3.2004 7:59:39
Ahoj holky, Betynka Vám děkuje za přáníčka a přeje Vám krásný pátek. Já se k ní přidávám.

Mončo, jakpak Ti je? Už je to lepší?

Boni, pročpak dneska smutníš? Tady máš něco k rozveselení

Dnešní noc nám konečně ustala vichřice. To je paráda, nikde nic nehučí, venku klídek, dokonce prokukuje sluníčko. Tak asi vyrazíme na delší prochajdu. My jsme vlastně pořádně nebyly tři dny venku.

Tak holky, já jdu na a dám si k ní kousek . Snad ještě kousek zbyl. On byl totiž v kurzu u snídaně.



Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673

A ještě něco

25.3.2004 22:11:50
Michel, také Betynce blahopřejeme, i když už asi hodně pozdě, teď už spinká. Můj příspěvek byl neaktuální, Vaše jsem si stahovala kolem 20. hodiny, takže jsem nebyla v obraze. Teď jsem se připojila znova a zjistila, že oslava dopadla dobře, to je moc fajn.

Mončo, já mám teda zásobu vložek ještě z doby šestinedělí, u mě očistky proběhly velice rychle, ale také je zatím nepotřebuji a jsem za to ráda.

Tak pa a dobrou noc. Zítra bude krušný a smutný den.
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673

Ach ty tchyně

25.3.2004 22:04:56
Ahojky všechny holčiny!

Budu se snažit napsat jen krátký příspěvek. Michel, chci napsat, že je mi to líto, co tchyně provedla. Úplně jsi mi připomněla, co provedla má tchýně na narozeninách našeho prcka. Ani jsem Vám to tu nepsala. Dárky ona nenosí, protože má hrozný vkus, dokonce ani mně už nic nekupuje, protože pochopila, že ty svetry a tak od ní nenosím proto, že se mi nelíbí. Takže když chce udělat radost, místo dárku dává peníze a my si koupíme za to to, co chceme. Což je zvláště u ní velice praktické. Jenže ona, manželův otec a manželovi 2 svobodní bráši - staří mládenci - přišli hned po obědě a když odcházeli, řekli jsme jí, ať počká na mé rodiče, kteří měli přijít hnedle po nich i s mojí sestrou a její pětitýdenní dceruškou, tak aby ji viděla. Dělala cavyky, že už půjde domů, nakonec zůstala, ale bohužel nepochopila, že měla zůstat jen na chvíli. Odcházela až s našimi. Celou tu dobu nás všechny bombardovala těmi jejími historkami 150 let starými. No sranda. Když jsem si chtěla vyfotit gratulanty z mé strany, "vetřela" se tam. Nechci být zlá, mám ji docela ráda, ale tak to prostě bylo. Ach jo, jestli i já jednou budu taková... Jen to nééé!!!

Dnes jsme byli venku jen na chvíli. Počásko je fakt hrozný. Ale snad příští týden bude lépe. Dlouhému příspěvku jsem se opět nevyhnula. :o) Ale já se z toho musela vykecat. Nikdo jiný by to nepochopil.
Tak pa.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 2273  [Dalších 2143 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.