| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2273  [Dalších 2203 >>]
moona 14266

pokračuji

27.3.2004 21:46:30
Trhy jsou u nás každou 2. a 4. sobotu v měsíci, když je lepší počasí, tak bývají lepší, dnes byla zima, tak to bylo slabší, chtěla jsem Barče koupit džínový šáteček na hlavu, ale byla taková zima, že jsem neměla to srdce ji sundávat čepičku, abych ho vyzkoušela. Tak příště.

Michel, neváhej, přijeď, pozvu tě na kafe, možná i na nějakou dobrůtku, nebo na trubičky. Nebo na Veltlín. Nebo na Frankovku(kdo u vás řídí?).

No tak jsem to okecala a teď už musím s barvou ven. Asi jsem nejstarší. Nic s tím nenadělám, i když se tak ráda držím průměrných hodnot. Bude mi 31. 23.května. Silný ročník 1973.
Tak a je to venku.
Na to si dám sklenku.
Monča a Tydlínek 13846

Re: ahoj

27.3.2004 21:44:38
Ahoj Moono, zdravim a gratuluji k prodeji, I ty jeden gurmáne, já mám raději polosuché a bílé, takže pokud nepohrdněš dám si sklenku také. Holky už si některá kojící dáte sklenku? Já už jo, ale víc jak 2 dcl neudělám, mám ji po chvilce, jak z praku, já jsem levnej host na všech pitkách.
Jinak mám asi zaracha, mužíček zase remcá, že jsem na netu a né s ním. A to ještě nemám uklizeno, pak jen umýt okna a můžou přijít ty zatracený Velikonoce
moona 14266

ahoj

27.3.2004 21:34:22
Tak kočárek- čtyřkombinace je prodaný. Uf, velký obchodní výkon, vzhledem k tomu, že jsem s ním nebyla spokojená. Je pravda, že jsem ho nechala před prodejem opravit, ale stejně z něj nemám dobrý pocit. Je pravda, že stejný kočárky po Hořicích běžně jezdí, výroba je u nedaleko, ale je to šizení zákazníka a výroba aušusů.
I když to dlouho nevypadalo, že ho prodáme, byla to docela sranda, my ho používaly pouze 5 měsíců a už jsme dávno zapoměli, za co se má přesně tahat, aby se přehodila rukověť, nebo aby se složil. Tchyně si taky klidně odjela(měli jsme ho složený u nich). Nemohli jsme najít všechny součásti, řekla pouze, že jsou na válendě, ale neřekla na které, bylo to schovaný pod peřinama, tak zatímco manžílek hledal, já jsem vysvětlovala všechny neomezený schopnosti toho kočárku, ale na rovinu, nejsem žádná lhářka, koneckonců, je ještě v záruce. A poté, co jsme konečně našli nástavec na nohy a nemohli jsme ho asi 10minut přidělat, říkala jsem si, to je v pytli, já se toho kočáru nezbavím. Ale jo, pán vytáh peněženku(paní byla teprve ve 3.měsíci, času maj dost)a zaplatil 3000,-(pc8500,-). Tak nevím, jestli jsem nasadila hodně nízkou cenu...A že si ho odveze. Když můj pohled padl na jejich stařičkou škodu 100 znovu jsem se vyděsila, že jim budeme muset ukázat, jak se to skládá a sundat kolečka, a jelikož jsme to nikdy pořádně nedělali, máme zaděláno na další trapas a budeme muset vrátit peníze.
Už vás nebudu napínat, nabídla jsem se, že jim ten kočár odvezu(mám pikapa), což s díky přijali.
Teď slavím
Tak si na mě dejte sklenku, ráda piju dobré červené, nejraději české nebo kalifornské, ale určitě suché. Pokud máte doma jenom bílé, dávám přednost Veltlínskému zelenému.
Děkuji M.
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Sobota

27.3.2004 21:19:29
Michel, jsem tu. Dala jsem se do jarního úklidu a zdaleka nejsem u kance, ale holky na nás nemají...

Holky, už se zase rozčiluji s registrací, Ahpoj Jani jak bylo na dovče u tchánovců?

Michel, tak nekupuj ty kostkatý důchodky, ale kup ty černý, jestli chceš, já je u nás viděla ve výprodeji za neuvěřitelných 99Kč !!!
michel 15172

Re: Re: Sobota

27.3.2004 20:45:04
Jo Jani, Ty jsi mě tak potěšila, že budeš on-line celý den. To se těším. Ještě, že v dubnu bývá ošklivě, to tady pak můžem pokecat.

Vás ostatní holky moc lituju, taky mám v čerstvý paměti hlídání peněz za internet. To bylo dost náročný, zvlášť když chcete být připojeni oba dva. To jsme někdy s manžílkem losovali, kdo bude ten večer připojenej. Dost ponižující, že jo? Já většinou prohrála!!!!
michel 15172

Re: Sobota

27.3.2004 20:41:32
Jé koukám, že než jsem dopsala svůj "dlouhý" příspěvěk, tak Boni je tu.

Ne ne, my se nenecháme předhonit, viď Mončo? Kde jsi? Honem, derou se tu na přední místa.
Nic ve zlým holky!!!
michel 15172

pozdrav od Krakonoše

27.3.2004 20:39:22
Ahoj holky, tak jsem se konečně dostala k netu. No jo manžílek ho obsadil hned, jak jsme se vrátili z nákupu.

Moono tys mě potěšila, že už začaly trhy. Taky se k vám jezdíme kouknout. Já teda vždycky utratím nechutnou sumu peněz. Pochopila jsem to dobře, že ode dneška vždycky za 14 dní budou?
A co prodej kočárku? Můžu gratulovat k prodeji?
Co se stalo tý holčičce? Chudinka, v 9 letech problémy. Holky, já vždycky nadávám, když mě děti zlobí, ale pak když slyším něco takovýhleho, dávám se na modlení. Fakt někdy nahlas děkuju tomu nahoře, že mám zdravý děti - NEJSEM pobožná ani nic takovýho. A nikdy nebudu.

Boni, plně chápu Tvé pocity s kocourkem. My jsme taky stěhovali pejska, sice jen k babičce, ale přeci jen šel od nás. Asi Tě nijak nepotěším, ale vůbec to nepomohlo. Laryngitidy byly a jsou pořád. Nevím, jestli bydlíš v paneláku nebo v domku, ale v paneláku je to prý horší než v baráku. Nemůžu posoudit, bydlíme v paneláku a laryng. jsou děsný.

Zdravím Tě Jani, mě bylo nějaký podezřelý, že tu dlouho nejsi.
Já v úterý podám zprávu, jak jsme na tom u nás s váhou a délkou. Ale Betka taky není žádný velikán a "tlouštík" už vůbec ne. Moc se od Vás asi lišit nebudeme. Budeme táhnout za jeden provaz, jo?

Ivčo, super fotečky. To věřím, že jsi umordovaná, tolik lidí v domě. Ale hlavně, že Davídek je spokojený.

Hele holky, nejsem tady náhodou nejstarší? Jak to tak pozoruju, jste tady samý mladice. Mě bude v srpnu už 31 - sakra, kde jsou ta šťastná léta krásného mládí.

Jinak u nás je taky pěkná zima. Mrzne, ráno jsme museli škrábat auto. A když jsme chodili po venku, tak jsem litovala, že nemám rukavice.

Mončo, představ si, že důchodky nejsou k mání. Já jsem po nich fakt koukala, ale nic. Nakonec jsem pořídila super magnet na lednici s nápisem - jsem správná babička, do ničeho se nikomu nepletu. Tak doufám, že to tchýně pochopí. A možná se ještě podívám po těch krásnejch kostkovanejch bačkorách s přezkama - to by se bába asi urazila, ona je dost na hadry, utratí celej důchod jen za parádu a pak žijou z důchodu tchána. Ale za ten zkaženej den jí něco vyvedu.

Jinak Vás pozdravuje naše Betynka a všem vám děkuje za přáníčka k narozeninám.

Tak na chvíli končím, abych neměla delší příspěvek než Boni.
To by mě asi neodpustila, viď Boni?
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673

Sobota

27.3.2004 20:33:04
A taky koukám, že i Vaši broučkové jsou den od sebe, ale naopak než Vy. To je náhodička, že?
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673

Sobota

27.3.2004 20:23:47
Ahoj Jani a Ivčo, tak to vypadá, že jsme v konverzaci vystřídaly Monču s Michel. :o)
Michel asi znavilo to vybírání dárku pro tchýni. To jste mě potěšily, já budu mít 16. července 25 let, takže kulatinky. :o) Hrozně ráda slyším, že je někdo taky Rak, jsme takové romantické dušičky, viďte?

Jančo, s tím přibýváním na váze si hlavu nedělej. Honýsek měl na roční 8,40 kg, doktorka mě uklidnila, že je to v pohodě. Jak teď běhají, tak to vylítají a teď už stejně moc nabírat nebudou. Jani, to připojení budete mít přes nějakou firmu? U nás nic takového nejde. :o(
Tak papa.
Ivca a Dada 11358

Re: Re: Re: Re: Sobota

27.3.2004 20:08:22
Tak se mi povedly dát fotky na naše album, tak až bude čas mrkněte, pa já jdu do vany.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2273  [Dalších 2203 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.