Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prosím,7.11.2005 23:36:46
No mě to ted bylo jedno, já bych brala i druhýho kluka, spíš bych se necítila na dvě holčičky.
ale jsem ráda, že bude páreček, to jen, že je člověk na toho pindíka nějak zvyklej já bych neuměla ani koupit panenku, sama jsem si hrála s autama udivilo mě, že je má naučený na usínání v kočáru, kdyby jí spaly doma, tak by měla větší klid si myslím říkali dva roky a devět měsíců a odhadem to mohli natáčet tak v září si myslím právě mě taky přišli jak mimina jen ty dudany mě uklidnili petro co když zaparkuju u papírny, to není daleko ne? |
Petra+2 | 9023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prosím,7.11.2005 22:44:02
jo, byli dvouletý, proti Marťasovi v té době mi přišli jak mimina... no, ale mít čtyři, tak jsme na tom podobně
|
Petra+2 | 9023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prosím,7.11.2005 22:42:34
Ahojky,
tak jsem taky dokoukala zbytek Výměny, tu první část mám nahranou, tak to jsem ještě neviděla, ale taky mi přišlo, že se paní u čtyřčat docela snažila. Vždyť to musí být šílený, najednou vpadnout do takovýho baráku, pět dětí a zvláštní pán k tomu! A ta její holčička, to byla taky síla. No, kočírování dvou kočárů bylo dobrý, ještě že byly děti hodný. Karolínka mi v kočáře běžně vyřvává, tak jí spíš nosím, to bych se čtyřčaty nezvládala! Símo, ty nejásáš, že to bude holčička? Já byla v sedmým nebi, když jsem se to dozvěděla. Musela jsem to hned všem oznámit :-)) Film ani divadlo bych si s Martísem netroufla. Počítám, že by po 20 minutách někam zdrhal. Je schopný soustředěně koukat jen na Bořka :-)) Zítra máme se Simonou sraz v mateřském centru tady, už se těším!! Marcelo, jestli to ještě čteš, přijeďte taky. Už jsem ti to tu psala dřív, ale nereagovala jsi. Jdem do Jablíčka v Jablonského ulici, 10.30h. pa Petra |
Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prosím,7.11.2005 22:28:57
no máš pravdu, měla jsem z tý výměny podobnej pocit.
To oni asi budou vypadat trochu pozadu, je jasný, že se jim ta máma nemůže tak věnovat. A kolik jim vlastně bylo? Jýá jsem to tipovala na necelý 2. |
Re: Re: Re: Re: Re: prosím,7.11.2005 22:22:56
No já jsem z tý výměny tedy dost rozpačitá, asi je to fakt nápor postarat se o čtyři děti, ale nějak mě tedy nesedla ani jedna rodina.
Ale nejvíc mě dostala vycházka s dvěma dvojčatovskýma kočárama s jedním kočím. Holčička to nejspíš vidí u maminky, kde jinde. Zajímavý, že nikde zmínka, že by chodila do školky. Ale co mě uklidnilo tak byly dudlíky u čtyřčat, my se ho taky nemůžeme zbavit. Přišli mě trošíčku pozadu nebo se mě to zdálo? No ráda, já bych klído brala i kluka, mě by to nějak nevadilo, ale Radek mě překvapil, z toho vypadlo, že chtěl holčičku, ale řekl to až ted. |
Re: Re: Re: Re: prosím,7.11.2005 22:16:44
ty rodiče čtyřčat jsou fakt divný, to nechápou, že je těžký se hned začít starat o čtyřčata. Přijde mi, že se ta holka fakt snažila. Je pravda, že ta jejich Julinka byla fakt děsná, to je takovej odstrašující případ pro všechny maminky holčiček :-)
|
Re: Re: Re: prosím,7.11.2005 22:00:18
jé, to seš ráda, nééé? To je skvělá zpráva, ty to píšeš jen tak mezi řečí :-)
Já koukám na výnměnu, čtyřčata jsou skvělý - hrozně roztomilý :-) |
Re: Re: prosím,7.11.2005 21:53:28
Holčička.
Kino by matýs asi zvládl, ale divadlem si nejsem jistá. I když by mě možná překvapil. Sledujete výměnu? |
Re: prosím,7.11.2005 20:51:06
Símo, tak jak?????????????????????????????
Lenko, Eliška už taky vydrží celej film. Už byla s tatínkem v kině nan celovečerním Medvídek Pú a Sloniska a v pohodě :-) |
Lenka, Honzík a Kubík | 12012 |
prosím,7.11.2005 20:48:19
kde se dočtu podrobnosti, jak to dál pokračuje s Maybe?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.