| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6474  [Dalších 6434 >>]
Lenka, Honzík a Kubík 12012

Marcel,

7.11.2005 20:46:52
zkoukla jsem fotky na dubňatech a jsou fakt super. Máte v Plzni moooc hezkou ZOO. Kdyby to nebylo tak zruky, hned bych jela.
Lenka, Honzík a Kubík 12012

Ahojda,

7.11.2005 20:36:34
hlásím se po víkendu, počasí mě deptá, jen bych zalezla do postele a celý den nevystrčila frňák. Jenže...

Byli jsme s Honzíkem poprvé v divadle na Fíkovi a bylo to moc hezký - vydržel skoro hodinový představení a byl uchvácenej. Zato Kubík, který byl u babičky, to odloučení nesl špatně - prý jen co za mnou zapadly dveře, tak skoro celou dobu usedavě plakal. Pak usnul babičce v náručí a i ze spaní pořád vzlykal ještě když jsme se vrátili. Vůbec nevím, co ho to popadlo, protože na babičku je zvyklý...
Zítra jdeme na opožděnou půlroční prohlídku, tak jsem zvědavá na míry - proti Honzíkovi je to taková žížalka, vždy má o nějaký ten cenťák víc a zhruba o 2 kg míň než Honzík v jeho "věku"

Zatím se loučím, pá L.
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe,

7.11.2005 18:56:55
Ahoooooj, tak jsem to přečetla, přichystaná na angličtinu a ejhle, česky. Tak dej zítra vědět.
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe,

7.11.2005 17:48:14
Ahojky,zdravim z Nanchangu! Je strasne pomala sit a obzvlast na Rodinu. Mate novinky na nasi web...Je po pulnoci a vedle v pokoji silene place miminko..dostali ho pred 2 dny. zase se ozvu, opatrujte se...pa
Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 6888

Re: Re: Re: Uzavírám sázky

7.11.2005 13:58:02
Ahojky, Kačko tobě grautuluji k těhu a Maybe vlastně skoro taky. Akorát to bude mít bez porodních bolestí.
Nám to stále nejde a podle atrologického výpočtu mám pokaždý na ty dny mentruaci. takže zatím smůla.
Sex je u nás lepší od doby co neberu antikoncepci. Mám na to dokonce i chuť!! A dokonce víckrát jak 2x do měsíce :-)).
Ivko došla ti zásilka? Ani jsi mi nedala vědět. posílala jsem to v úterý.

Míša začíná psát písmenka na počítači. Líbí se mu O, I, M (ale jen jako Míša - máma to není), T, D, B a A. Pak taky počítá jedna, dva tři čtyři, osm, deset. Má to nějaký popletený.

Dani hádky asi budou pořád, ale nic se nemá přehánět. Já jsem zjistila, že se s manželem ani nějak nehádáme. Ani před malým ani když u toho není. Spíš si řekneme svůj názor(ale to taky není moc často) ale v klidu a nebo spolu nemluvíme. Ale to už jsme nedělali rok. Zatím nám to docela klape. Kupodivu, protože já jsem strašně umíněná a tvrdohlavá.
Zatím končím. pa

Re: Re: Uzavírám sázky

7.11.2005 9:20:21
31, od pátku 32
Kačka + Eliška + Anička 11839

Re: Uzavírám sázky

7.11.2005 9:08:40
holkááááááá! To už jseš 32.týden?

Uzavírám sázky

7.11.2005 8:56:56
Dneska jdu na utz.

Uzavírám sázky

7.11.2005 8:55:44
Dneska jdu na utz.
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe,

6.11.2005 9:53:08
který příjmení myslíš? to za svobodna? (v adrese) to bylo bezva, to si všichni pamatovali, za to teď jsem to vyfásla, nikdo není schopný to napsat správně! navrhovala jsem Honzovi jestli se nechce jmenovat pan Vokurka a neprošlo to... škoda :-(
už tam Maybe něco má? jdu na to mrknout...
VV: Jindra vyřadil Wendy... ale moc hlasů nedostali ani jeden, nejvíc hlasů zatím dostal Michal - přes půl milionu, což nechápu, mně je ze všech sympatický nejmíň!
pa P.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6474  [Dalších 6434 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.