Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
maybe | 13335 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,4.11.2005 20:41:01
Peto:
|
Petra+2 | 9023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,4.11.2005 19:56:37
Maybe, tak šťastnou cestu!!!! Dobře to tam vyřiďte, přeji hodně štěstí, myslíme na vás!!! Tfuj, tfuj, tfuj :-))
kdy se vrátíte? Daniele to pošlu... ať mi to má kdo překládat, je to jen v angličtině, viď? pa Petra a spol. |
maybe | 13335 |
Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,4.11.2005 5:16:40
tak ne, jsem si precetla Dani email...musim reagovat..at si me ten tvuj chlap nepreje.
To by me moc zajimalo, jak to chodilo u nich doma. Jestli matinka taky takhle skakala. Jestli jo, tak to budes mit tezky, protoze ma ten model pred ocima. Zacni ho ale rychle prevychovavat (i kdyz v tom jeho veku uz je to dost tezky).Ja zacala s mym drahym hned pred svatbou. Vztah neni zalozeny na matri ani patriarchatu. Mozna by pomohlo, abys manzu parkrat nechala NIthika hlidat. Skoc si na par hodin o vikendu treba za kamoskama nebo do molu. Ne ze nejdriv navaris a vsechno pripravis (ja to taky tak delala). D. me zacal daleko vic chapat, kdyz jsem byla na 4 dny s mamkou v L.Vegas a on byl se Sebankem cele dny sam doma. Drzim palce a koukej se nedat! |
maybe | 13335 |
Re: Re: Re: Ahojda všem,4.11.2005 5:07:41
33 hodin do odletu...
mam "novou hlavu"...Tony&Guy jsou desne drazi a ta kvalita bych rekla neodpovida. Mam kontrakce. ctu vas, ale jsem myslenkama jinde. agentura nas odmita zastupovat, kontaktujeme senatora, zitra volam konzulovi. zacinam se v tom vyzivat. kecam... jdu vytahnout cokoladu z kufru, doma uz zadna neni, takze zitra znovu do obchodu. tak mi to odpustte zitra se sem skocim rozloucit Dani, dik za info, na letistich podavaji zpravy ruzne, podle toho, kdo zvedne telefon. Uz nezvladnu nikam volat, nebo posilat emaily. Posilala jsem majlik tobe, ale vratil se mi zpatky. Peto,posli prosim te Dani tu moji web,jo? Dik |
Milka+4 | 7376 |
Re: Re: Ahojda všem,3.11.2005 21:47:42
Ahojda .. tak jsme tedy vyrazili do Zoo. Manza taky.. ackoli mel na planu neco uplne jineho. Svezli jsme se zajezdovym autobusem s materskou skolkou. Probehli jsme Zoo rychlosti blesku (meli jsme asi jen 3 hodiny .. a zviratek je tam opravdu moooc, tak jsme dali prednost tem, ktere jsme posledne nestihli). Ondra byl docela v pohode, jen kolem poledne na nem byla videt unava, ale po obede se nejak vzpamatoval a byl o.k. Zato Zuzka kdesi ztratila dudlika a byla z toho nestastna. Taky ji moc nebavilo sedet porad v kocarku, tak jsem ji obcas poponasela, ale jakmile jsem ji dala zpatky do kocaru, tak to orvala. Ufffff .. prezili jsme to, priste pojedeme az na jare!
Maybe - na tvych prispevcich je znat, ze uz jsi o neco veselejsi, tak usuzuju, ze jsou nejake dobre zpravy .. ale nestihla jsem docist moc prispevku zpet .. nebo jsem cetla nepozorne :-))). |
Petra+2 | 9023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,3.11.2005 21:17:37
Čauky,
Dani, to fakt není normální... určitě by na tebe neměl ječet zejména před malým. Zvlášť když Nith o tom ještě mluví, že se mu to nelíbí. To by si měl tedy manža uvědomit. Nemá třeba taky nějaké problémy v práci? Ten můj když je nervózní z práce, tak je taky jak vyměněnej. Ale jinak v pohodě, moc si nedovoluje, neb je o 4 roky mladší :-)) a o 4 cm menší! Náhodou jsem dneska četla článek v časáku o našem včerejším tématu a nechuť k milování souvisí se zvýšenou tvorbou hormonu prolaktinu při kojení! Jo a taky muži "sexuální loudilové" dokážou prý zavraždit chuť ženy na sex :-))) tak to bude náš případ! Končím, jdu na VV. pa P. |
Ivka+3 | 14238 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,3.11.2005 21:05:07
Teda Dani, ten manža ti teda dává! :-( Na jednu stranu ho trochu chápu, jak jsi tady kdysi popisovala, že Nithík spí s tebou (vlastně ani ne s vámi) v posteli, tak jsem si říkala, jestli se manžel necítí trochu odstrčený - na druhou stranu to, jak tohle řeší, to není vůbec hezké... A myslím, že není dobré, že mu tohle zacházení trpíš, prostě muž jsi k tobě dovolí právě tolik, kolik ty si necháš líbit. Že mu vzkazuji, že mít za ženu mě, tak by minimálně měsíc neviděl vařenou večeři ;-)
Maybe, to je super zpráva o Bibi!!! Už to bude jenom lepší a lepší. Símo, do Makra jsme se ještě nedostali, takže povlečení zatím nic. Ještě mám v záloze Jitex, prý mají taky nějaké dětské povlečení, mají u nás nějaký velkosklad, tak ještě sjedu někdy tam. Holky, normálka jsem v šoku, Lubo DOOPRAVDY od začátku měsíce chodí domů před šestou! Si to užívám a občas něco stihnu i v domácnosti udělat. A byla jsem u kadeřnice na melír a přeliv, hééééč ;-) |
Daniela+Nithi | 15108 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,3.11.2005 20:16:19
Cauves holky,
Maybe, prestup do 24hodin jede podle puvodniho systemu. Da prece rozum, ze kdyz jedes z Ameriky a vracis se do Ameriky, ze nekde uprostred Ciny nebudes vyhazovat veci. Jestli ti to za to stoji, zavolej si na airlines ( ty cinsky... jestli tu maj zastoupeni, ev. agenture) a jestli ti to potvrti, nech si poslat mail, nebo fax... Navic stejne, uz z hameeriky ti ty kufry poslou az do konecny destinace. Takze teoreticky by jsi kufry mela videt az v tom vasem konecnem meste. JInak perly dnesniho vecera a vcerejsiho dne... dnes vcera jsem udelala kure na paprice, dneska dostala vynadano co jsem mu to dala k jidlu, ze ho po tom boli brisko ( manzu..) a ze ho krmim rejzi s moukou. Vadi mu, ze omacku zahusitm lzici mouky. A jako cim to mam zahustit??????? Pak vcera byl cirkus jelikoz jsem ublizila Nithikovi. Pochopitelne neumyslne. Jsem se smala. Mam krivi zuby. Nith mrsitl hlavou a zubem jsem ho bouchla do konce ucha. Muselo to bolet jak cert, taky pekne jecel. Manza at mu na to dam studeny. To Nithika mimoradne rozciluje, taky jeste to vresteni zesilil a ja ze mu nic studenyho nikam davat nebudu. Tak jsem byla zas nana blba, tvrdohlava co nic nechce udelat jak on chce. Jecel tady jak pominutej ctvrt hodiny. Jo, taky je to moje chyba, ze se uhodil. Prej co se smeju nad jeho uchem??!!! Lochtala jsem ho nebo tak neco... Pak asi za dvacet minut si sam pribouchnul prsticek ( trochu) a tata zas at na to nalijeme vodu. Opet scena. Je tohle normalni? Neni. Chudak Nith. Doufam, ze tohle rychle prejde, protoze z toho byl uplne hin. Prej proc tata osklive mluvi s mamou. Pak se sel manzovi omluvit!!! a ze prej ho uz to neboli, ze je to ok. Jinak duvod proc nechci lejt vodu je ten,ze jsem se o to pokusila jednou. Rozcililo ho to tak,ze az zvracel jak moc brecel. Ovsem tatinek to vi lip.... Jak vidite, veselo.... |
Petra+2 | 9023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,3.11.2005 9:20:46
hihi, naše máma zas v Anglii francouzsky tvrdila, že jedeme do kuchyně místo k bratranci, taky se to řekne nějak podobně... mysleli si, že budem na černo pracovat :-)
Dani a to jsem ti ještě včera psala veselé pojednání o životě hvězdy, jak mi přednášel nadšeně Honza, když jsem se ho na to ptala, ale nevložilo se to... Símo, tak tu stavebnici máme s názvem Farma, 197dílků za 446 Kč musím na stránky Bořka, nebo se Martí zblázní... |
maybe | 13335 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,3.11.2005 0:57:28
SEX...moje mamka jak nerozumi anglicky, tak pri priletu do USA ji na imigracnim chteli vzit otisky..bezna vec. Ukazovali ji dva prsty a ona myslela, ze jen na 2 mesice pobyt. Ma tu byt 6 mesicu, tak neustale opakovala urednikovi: SEX SEX SEX (v nemcine,ze)...se divim, ze ji sem pustili jako "prostitutku::-))))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.