Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
maybe | 13335 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,3.11.2005 0:57:03
SEX...moje mamka ja nerozumi anglicky, tak pri priletu do USA ji na imigracnim chteli vzit otisky..bezna vec. Ukazovali ji dva prsty a ona myslela, ze jen na 2 mesice pobyt. Ma tu byt 6 mesicu, tak neustale opakovala urednikovi: SEX SEX SEX (v nemcine,ze)...se divim, ze ji sem pustili jako "prostitutku::-))))
|
Daniela+Nithi | 15108 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,3.11.2005 0:17:54
Jeeezis holky, ted jste zas rozesmaly vy me. Dik!
|
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
Re: Re: Re: Re: Ahojda všem,2.11.2005 22:25:45
Dani, co je to sex??
Já vám dám do alba jestli to překousnu fotku z boku, to budete čumět. Takhle to vidět není, když mám černý. |
Petra+2 | 9023 |
Re: Re: Re: Ahojda všem,2.11.2005 19:34:39
Čauves,
no vidíš Dani, jak jste s tátou odhalili "problém", ten můj taky pořád otravuje... pár měsíců po porodu a nedá mi pokoj. A žádný výmluvy na něj neplatí... migrény mi nežere ;-) Martínek chce něco vystřihnout, to ještě neumí sám...tak zas za chvíli, nebo spíš až po vyvolených. pa P. |
maybe | 13335 |
Re: Re: Re: Ahojda všem,2.11.2005 19:32:03
Dani, jsi me rozesmala...a to pockej, az Nithik zacne chodit do skoly. Ja jsem si pripadala uplne tupa...pak jsem to omezila jen na humanitni obory a art,a se zbytkem se, chudak, musel poprat sam:-)Ted me to bude cekat, navic s pocitacovou generaci.
Hele, USA problem nedela, ale my mame hned v Cine prestup v Beijingu do Nanchangu a to uz je "intra China flight" a odtud je tech 40 lb....Tezko budu v Beijingu vyprazdnovat kufry, ze jo...Na zpatecni ceste to uz taky problem neni, amici si kupujou novy kufry, aby ty blbosti za ktery utrati nesmyslny penize (misto aby se venovali detem),meli kam dat..(: taky jeste nakouknu, jdu spat, jdu se pokusit spat, abych jeste odpoledne neco zvladla..tak piste, at mam co cist, nebo radsi moc nepiste, nebo nic jinyho nestihnu,heeeeheeee |
Daniela+Nithi | 15108 |
Re: Re: Ahojda všem,2.11.2005 19:14:55
Maybe, jses si jista ze mas spravne info o vaze kufru? Mela by jsi mit narok na 2ks, kazdy 32kg. U nas to Air Canada sice zmenila, ze uz je to jen 2ks na osobou kazdy z tech kousku max 23kg, ale i tak... 20 kg jsou evropske lety. Vy sice letite do Ciny, ta by teoreticky mela byt v tom evropskem "kilovem" systemu, jenomze se pak vracite zpatky do Ameriky a ta je v systemu "kusovem". Koukni do letenky. V uplne pravo mas naky cisla. Bud 20 nebo 2PC.
Jinak u nas manzelska krize.Po nekolika dnech vaznych rozhovoru z manzela vypadlo, ze mu vlastne chybi sex. No hura... Mne ne.. che, che. Takze same radosti. Jinak normalka. Jeste musim chvalit Martinka s mysi. Nihtik to pred par dny taky pochytil, ale jeste musim pomahat. Pak pochopitelne velikanske gratulace Kacce. Preji at vsechno vyjde, mimco se pekne vypece a dopece az do terminu a bude zdravi a krasny. S tou boreliozou si myslim, z ma Sima pravdu. Je to jak toxoplasmoza. Ukaze se v krevnim testu i kdyz uz jsi ji prodelala. Neni treba mozny, ze jsi ji mela pri tom minulem tehu a proto to dopadlo jak to dopadlo? Simo, souhlasim s holkama. Na fotce ani neni videt ze jsi tehotna. To svoje ohromny bricho desne zvelicujes! Potom jeste chvalim Ondru. Sikovnej ze zpiva pisnicky. U nas pochopitelne nehro. Teda predevcirem zanotoval prvni radek pisnicky. BYla jsem v soku. On to treba taky umi!!??? Ale pozor. Ted pro zmenu trosku prostoru pro chlubeni... pocita do deseti a zna kdejakou planetu. Desne ho to zajima. Teda nevim, kde takovyhle zajmy bere. Po mne teda urcite ne... Otazky typu proc z hvezdy vyprchaji plyny se mi spatne zodpovidaji. Koupila jsem si knihu. Ctu to jak blazen a stejne prdlajz rozumim. Sem blba. NASA vedec ze me teda nebude. Ted vas opoustim - Peto, dekuji za VV zpravodajstvi. Sleduju, jen nepisu.... Dnes mam na programu uklid koupelen a uvarit. Opet... Holky pa, jeste dneska nakouknu. |
maybe | 13335 |
Re: Ahojda všem,2.11.2005 17:19:00
Nazdarek, jsem si odskocila...
hruza hruzouci...nestiham, nespim...zbaleno nemam, teda mela jsem, ale mame silenou nadvahu (kufru). Kufr muze mit jen neco pres 20 kg (no a prazdnej ma skoro 10kg), tak je dost tezky narvat do dvou zavazadel vsechno. Jenom suseny mliko a pliny co vazi.Nakonec potahnu nejtezsi vec..lekarnicku na rameni, manzel video kameru a fotaky taky. Zitra mam kadernika, snad tam neusnu, teda dosednu na zidli a chtelo by to nejaky pero, co by me pak vymrstilo zpatky domu,hehe...mate nekdo vyzkousenyho Tony&Guy v Cechach? Meli by byt dobry... Mam zpravicku od jedne maminky, co dostala mimi v pondeli a ptala se nam..nase mala "existuje" a pry je v poradku. No, uvidime,uvidime. Ted vas budu flakat do patku, ale zabehnu obcas. Mejte se a olibejte milacky, pa |
Lenka, Honzík a Kubík | 12012 |
Ahojda všem,2.11.2005 15:24:40
sice jsem nemohla dočíst všechno, už mi to zase hlásí nenalezen žádný příspěvek, ale aspoň mi neunikla radostná zprávička - Kačko MOOOOOC blahopřejeme a hlavně na tebe moc myslíme, aby vše bylo v pořádku.
Símo, fotka moc hezká, ty tady pořád říkáš, jaká jsi slonice a přiom ti to fakt slušelo. Bříško tam vůbec není vidět. Já bych taky vyrazila na nějakou svatbu, zatancovat si a namlsat dobrot. Jenže brácha ani švára se nějak do chomoutu nehrnou a známý už jsou všechny povdávaný, tak smůla. Péťo, hračky moc hezký - mně se Lamaze hrozně líbí, ale jsou trošku dražší. Dani - ikonka nádherná, Nithik je prostě fešák. No a končím, zase mě to ti chlapi nenechají dopsat... |
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...2.11.2005 14:41:36
Kruci holky jak vám jden dneska rodina? Mě tedy téměř vůbec.
No jo, koukám, že čtu nějak blbě. Blbnu holt už. já si právě nepamatuju kolik jsi říkala že tam bylo kusů a kolik to stálo s tím úterým uvidím, pokud bude jen trošku nastydlej tak ne, je mě to jasný, taky to nemám ráda, ale nemá to zase tak hrozný, takže si myslím, že je i naděje, že za ten týden to vyleží, tak to ještě necháme otevřený jo Maybe co je novýho? |
Petra+2 | 9023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...2.11.2005 13:34:51
ahojky,
ne, to bych sama opravdu nezvládla! Honza měl včera volno, tak jsme si udělali rodinný výlet. Vždyť jsem psala, že byl naštvanej, že nemohl do žirafího domu... Ty ty moje příspěvky vůbec nečteš!! Teď jsem tě odhalila :-)) Každopádně jsme toho měli oba plný kecky. Popohánět Martínka, aby se nezastavoval u každýho šutru a cinkat Karolínce chrastítkem nad hlavou není jen tak! No a v zácpě to bylo taky bezva, táta na nervy, Karolínka ječela jak o život a já nad ní pískala s pískacím pejskem. Škoda, že auta s miminy nemají přednost... Dneska jsme byli s Kájou na kyčlích a má to v pořádku. HURÁ!! a ověřila jsem si, že nošení plenek navíc na vývoj kyčlí pravděpodobně vliv nemá... jelikož jsem to flákala, jak se dalo. pa P. tak nevím, jestli se to uložilo nebo ne... ještě něco připíšu: k té stavebnici, viděla jsem jí tam a zdálo se mi to míň kousků za víc peněz, jestli se dobře pamatuju, já to kupovala u Ondříčka v B.Smetany a Malýho špióna jsem kupovala v Levných knihách na rohu B.Smetany a Nám.Republiky jo, to neva s tím srazíkem, kašel a rýmu chytit nemusíme, dávám malýmu vitamíny a zatím se držíme! konec... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.