Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Dana+ 4 | 8036 |
Re: Re: JO, jenze...4.1.2005 7:54:10
Holky ahojky po svátkách
Nebudu číst příspěvky dozadu, není na to čas. V neděli jsme se vrátili domů a já mám v bytě výbuch. Přebírám hadry a peru a peru. Už abych to měla hotový. Vánoce byly nádherný hlavně díky Nikolce. Přišla ke stromečku, rozzářily se jí oči a začala "Jéžiš, jéžiš tom(strom). No prostě unikátní, byla úplně hotová. Na Silvestra jsme byli pomáhat ségře v hospodě v kuchyni a děti jsme měli sebou. Niki vydržela do jedenácti. Má hrozně ráda spoustu lidí a tak mi vždycky zdrhla na plac a protože tam měli puštěnou hudbu a po zemi běhala barevná světýlka tak jim to tam Niki trochu vytřela. Měla na sobě žluté oblečení, asi si dovedete představit jak dopadlo.:))) |
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) | 842 |
Re: JO, jenze...3.1.2005 22:46:45
.........teď jsem tu JÁ a pusto prázdno:-)))
Hlásím dnes na 18-ti měs. prohlídce - máme už 10,34kg a prý měříme 85cm, chachá, s bídou 82. A prcek dostal včeličku a skoro ani neceknul! Dobrou a klidnou noc.....a všem nemocným brzké uzdravení Mončo, kdy něco spácháme??? |
Sysyna | 12260 |
JO, jenze...3.1.2005 22:12:36
ted uz zase ne-e!:-(
|
rascal-ka | 15516 |
Re: Mrtvolne ticho.....3.1.2005 21:17:07
Baf, jsem tu ...
|
Sysyna | 12260 |
Mrtvolne ticho.....3.1.2005 21:13:33
Haloooooo!!!!!!!Kde jste kdooooooooo??????!!!!!!??????!?!!?!!??!?!?!?!?!?!?!
|
Sysyna | 12260 |
Ahoj v Novém roce!!!!!!3.1.2005 15:56:37
Cauky holky!!!!
Nemocnym batolatum , at se brzo uzdravi!!!! Monice vsecko nejlepsi k tem jejim ,,20"narozeninam, chichi!!! Silvestr probehl pomerne v klidu.U svagrove na baraku.Prisel jejich kamarad, bez partnerky, rozesli se.Tak toho moc nenamluvil.Me se nejak nechtelo mluvit vubec, Kaja kecal se skoro svagrem.Kluci behali a blbli, Dvaid to ve 22h zalomil a spal tahem az do 8,30h.Marka jsem v 1,30h vyhnala spat a ja jsem s Kajou sla spat ve 2,30h.Zbytek sedel do 4h.Joa jeste tam byla sestrenice Kajova s manzelem, ktery se od ni odstehoval a delaji , jako ze nic, komedie hadra.Ten zavelel v 0,30 ze jdou dom, tak sli.Beztak cely vecer sedeli a delali jen haha, hehe, hihi.On pak jeste po 22h usnul.No parada!!!!! Ale co, me Silvestr nikdy nebral. O pulnoci jsme koukali z terasy na ohnostroje, svagr vylil a rozbil sklenicku se sampanem...ale jinak vse dobry. 1.1. odpoledne jsme jeli domu.V Bratislave jsme byli asi v 16h.Byl krasny zapad slunce, obloha byla bezovo, zlatave-henda, jeste jsem neco takoveho nevidela.Slunce bylo jako velky mic, co zapada za stromy a kopce primo pred nama.Uzasny pohled. Zbytek vikendu probehl ve znameni vybalovani, lenoseni a baleni kluku na hory. A ted jsem do ctvrtka sama.Neco musim vymyslet.Leni jses ve ctvrtek plavat?????Ja mam zas 3nahrady.Ja to snad nedoberu a nenahradim.Porad neco. Jo a taky me obchazela dva dyn nejaka viroza.V krku cerveno, zacpany nos a jako u chcripky me bolelo cele telo.Teplota zvysena.Ale pres noc do druheho dne pryc.No snad se mi to nevrati a nebude to horsi.To bych zas musela na alergol.a zas ty debilni kortikoidy a td.Bleeeeeeeee........ Poslu fotecky z Vanoc a jednu spinkaci se Silvestra.....zatim papapap!!!!! Přichycen při odstrojování stromečku.... Silvestrovská únava....... |
Marcelína | 19865 |
Tak nám začal další rok....3.1.2005 13:32:55
...a u nás naprosto skvěle. O silvestrovské noci se Eliška vzbudila 10 minut po půlnoci, koukala s náma z okna na rachejtle a moc se jí to líbilo. Pak samozřejmě nechtěla spinkat, ale byla vpohodě. Po 2. hodině ranní ale začla řvát a řvala s malýma přestávkama až do desíti dopoledne. Měla trochu teplotu, tak jsme mysleli, že jsou to zuby. Odpoledne už měla přes 39° a ráno byly na prostěradle krvavé flíčky, jak jí teklo z ouška. Takže včera jsme byli na pohotovosti, asi si domyslíte, že to je zánět stř. ucha, naštěstí jen na jedné straně. Píchli jí to, dostala antibiotika a večer ještě měla 40,1. Když jsem ji omývala studenou vodou (na zábal jsem neměla sílu), řvala jak tur a já s ní (teda já ne tak moc).
Teď už je naštěstí bez teplot, ale furt na mně visí, nemůžu se od ní hnout a protože nechce skoro nic papat ani bumbat, tak už zas kojím o dušu. Ach jo, to je už podruhé, co byla skoro odstavená a kvůli nemoci z toho sešlo. Navíc jsme asi doplavali a jestli ne nadobro, tak je to naprd i tak, protože teď kvůli svátkům plavání 2x nebylo a když ještě minimálně 2x nepůjdem kvůli uším, tak malá zas polovinu pozapomíná a navíc se nebude chtít potápět, už to znám. No ale když to není nic horšího, tak to snad přežijem. Přeju Vám všem, ať nejen ten vstup do nového roku, ale celý rok je moc fajn, hlavně ať jsme všichni zdraví a především ti mrňousové. M. |
rascal-ka | 15516 |
hrdinové2.1.2005 7:47:10
I ti největší hrdinové, muži z oceli potřebují něžné objetí ...
|
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 | 8203 |
Re: Re: Re: Re: Re: P.F. 20051.1.2005 22:16:59
Jo a zapomněla jsem - petardy, světlice, ohňostroj a náš Lukášek?? Naprostý debakl. Vyloženě se bál a plakal, ještě dnes, když večer nějací opozdilci venku, zjevně dost daleko stříleli, tak křičel bác bác a tulil se ke mě. Docela mě to překvapilo, jinak se ke všemu staví jako děsný hrdina.
|
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 | 8203 |
Re: Re: Re: Re: P.F. 20051.1.2005 22:14:27
Nejdřív za všeho přejeme hodně štěstí Monice k narozkám!! Koukám, že jsi taky ledňátko, jako bude naše Kačenka a Toňa od Tinti! Tak si hezky užívej oslav a ať tě kluci nezlobí.
No a všem ostatním přejeme štěstí v celém dalším roce, vaše přání už všechno řekla, zvlášť Sylva s Tobiáškem. Je nááádherný, jen se na ty miminka teď vůbec nezvládám koukat, jak se mnou hážou hormony, hned brečím. I s Lukáškem bych se nejradši pořád mazlila. On to teda moc nebere, má samozřejmě na práci důležitější věci... Ale je teď zkrátka bezvadný, připadá mi, že hrozně rychle bere rozum, naprosto všemu rozumí, zkrátka je téměř dokonalý. Až na to, že absolutně neposlouchá mě a moji mámu, na chlapy docela dá, ale u nás asi tuší, že mu to všechno projde, když se usměje, přitulí a dá pusinku... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.