| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 7159  [Dalších 7029 >>]
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) 842

Re: Re: Re: Poslední letošní hlášení :o))

30.12.2004 20:28:50
Ahoj holky,
tak já letos už asi taky naposled..... Mončo, moc hezky jsi to napsala. Stalo se toho opravdu hodně, to naše litovelské tornádo je proti Asii a koneckonců i Tatrám úplná prkotina.... tak to zítra pěkně oslavte, na Nový rok vykročte tou správnou nohou, aby byl celý ten příští rok úspěšný, šťastný, aby jste všichni byli zdrávi:-))
MONIKA/PROKOP
  • 

Re: Re: Poslední letošní hlášení :o))

30.12.2004 20:14:45
Ahoj holky,taky vas chci jeste letos pozdravit a poprat vam stastny novy rok.
Letos v lednu jsem se pripojila do nasi diskuze a ziskala nove pratele.
Letos se naucil Prokupek chodit,mluvit,papat a zlobit.
Letos jsme ziskali nove bydleni a vubec byl pro mne tento rok stastny a doufam,ze ten pristi bude aspon z poloviny tak dobry.

Tragedie v Asii je neuveritelna,nemohla jsem uverit jake nestesti se behem okamziku stalo.

Mejte se vsichni moc krasne a stastnej a veselej!!!

Sysyna 12260

Re: Poslední letošní hlášení :o))

30.12.2004 19:51:30
Cauky holky
Hlasim se z Komarna
Preji vsem krasny Silvestr ,nicim neruseny, zadne zlucnikove zachvaty z cesnekove pomazanky a tak
Do Noveho roku hlavne zdravi, stesti, spokojenost, lasku a zadne prirodni a rodinne a ani jine katastrofy

Mimiskum velkou pusu a po Novem roce nejaky ten srazicek at uz v Praze prazandy nebo nekde kolem Brna Moravandy

Jinak moje sestra se svagrem poslali na Asii pres Cerveny kriz italsky pres 1000EUR.Pry nemame deti jenom blbyho psa, nic po nas nezustane, tak alespon jeden dobrej skutek v teto strasne hruze.

Holt 26.12.je nejake katastroficke datum.Snad ten rok 2005 bude lepsi!!!!!Cauky Sylva a Davidek
Jana+3M 14205

Poslední letošní hlášení :o))

30.12.2004 19:16:04
Ahoj holky,

tak letos naposled, zítra se sem určitě nedostanu.
Chtěla bych všem popřát bezva Silvestra a hlavně v tom příštím roce hodně zdravíčka, štěstí a pohody :o))
Ivča/Lenka/Emily 2222

Re: Katastrofa

30.12.2004 18:43:16
Marcelko, pomoc se řeší na diskuzi http://www.rodina.cz/diskuse273.htm
tak se tam mrkni...
Marcelína 19865

Katastrofa

30.12.2004 9:19:30
Ahoj,
rozhodně nechci nikomu kazit sváteční atmosféru, ale nevíte, kam je nejlepší poslat peníze na pomoc jihovýchodní Asii? Četla jsem (na idnes), že třeba Unicef nebo Adra mají bohaté zkušenosti s organizováním pomoci v takovýchto případech, ale protože jsou to velké organizace, tak dost peněz z příspěvků spolkne jejich aparát. Prý je lepší volit nějaké menší renomované organizace, jen tam nebylo napsáno které, takže kdo o nějaké víte, tak prosím poraďte. Byla bych ráda, kdyby se náš příspěvek skutečně dostal těm potřebným. Díky. M.
Sysyna 12260

A jeste jedna...

27.12.2004 23:21:49
Kačenka u nás na návštěvě před Štědrým dnem!!!Malá příprava na líbačku!!!Davídek se na ni neustále vrhal, povaloval ji na zem, líbal ji a ležel na ní.Ona se ale ani moc nebrámila.Že by????Naše budoucí nevěsta??:-))
Sysyna 12260

Stenata

27.12.2004 23:19:06
Jedna fotecka stenatek jorksirku.Ma je moje sestrenice, je jim 6tydnu a jsou kouzelni.1holka a 2kluci??nechcete nekdo??:-))
Sysyna 12260

Re: Zdravíme po vánocích

27.12.2004 22:48:31
Holky mam celkem po nalade, protoze po shlednuti zprav a info o zemetreseni v Indickem oceanu mi do smichu neni.Netyka se me to, ale prece.Je to strasne a je mi strasne lito tech lidi.Kazda takova prirodni katastrofa je hrozna a vetsinou ji odnesou nevinni lide.Podle me je to trest za to, jak se chovame k planete.Ne treba konkretne ja anebo vy, ale lidstvo jako celek.
Ale necham toho, jelikoz bych zacala filozofovata hlavni je, ze je to proste strasna tragedie.A ja jsem stale nejaka ubrecena a ty obrazky me taky dostaly.nemuzu za to, ale proste Tatry, totoa spousta jineho...se asi ubulim az do duchodu:-(

Lenko.U nas byla hracka cislo jedna a absoluitni jednicka vysavac a BOBY car-to je takove auticko vyrabene jiz 40let v Nemecku.Parada!!!David je absoluitne stastny.Pak ma desnou radost z velkych obrich plysaku psa(ze Ajo!!!), medvidka Pua, medveda Teddyho a Mykymause velikeho jako on!!!Ten s nim spinka v postylce.Celkove mel radost ze vseho, nemuzu rict, tze by ho neco nebralo.Stromecek okukuje tak z 20cm, i kdyz dneska v nesterzenem okamziku zacal odzdobovat banky!!:-))
Marek byl take spokojeny, taky aby nebyl......ze??
Ja taky a Kaja taky.Takze spokojena rodinka.

Tak a ja jdu koukat na TV.Dnes jsme byli nadlouhe prochazce se znamyma a Marek tu ma do rana spolecnost o rok starsiho kamarada, tak jsou zalezli a ani nejsou slyset.

Tak cauky, nemocnym brzske uzdraveni a asi cauky az po Novem roce, jedeme ve stredu na Slovensko!!!!!
Peťa (3 dítka)
  • 

Re: Re: Preju krasne vanoce !!!

27.12.2004 21:52:06
Jé Mončo, gratuluji, doufám, že mě co nejdřív svezeš:-))) tak zatím opraš řidičák.....
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 7159  [Dalších 7029 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.