Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ája + 2 děti | 10758 |
Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!9.1.2005 1:33:26
Syssi, já se taky vezla do porodnice sama :o)
A pak to parkovný málem taťku porazilo. V Motole jsou takový zloději :o( |
Sysyna | 12260 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky,9.1.2005 0:04:03
Petro, my jsme taky nekdy PSycho.Kudla v ruce a priblbly vyraz ve ksichte.Zidle prisunuta u linky!No, pekne nam chlapec zacina!
|
Sysyna | 12260 |
Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!9.1.2005 0:02:07
Ivo+5...vidim, ze i s 5ti deti srsis vtipem!!!No takove ja prece nemam!!!!!:-))Myslim prsa!
KOukam, ze se to tu opet rozjelo!!!To jste mely nejake klidove obdobi nebo zimni spanek???? Leni...jo Barcu pozdravim tak akorat, az pujdu zas do plavani nekdy...nebot vcera vecer zacal Davidek desive kaslat a je to cim dal horsi i s teplotama.Parada!!Mame nahrazovat 3x, takze se ctvrtkem zas 4x a to pochybuju, ze za tyden budu moct jit do plavani.Zajimalo by me, kdy to vsecko dozeneme!!! Uz jsi uvazovala o tom, jak to budes delat s plavanim s Lukaskem, az bude na svete mala???? Leni+Klaro...tak zehleni taky miluju, hlavne kosiel, a ze jich zehlim kazdej tyden.No neni nad to mit doma chlapa co je rad nosi a nosi je k oblekum, parada!!!!A jinak Davidek uz vi, co je to ,,Pali", takze muzu zehlit, i kdyz on si ode me 2m hraje.Nepriblizi se a kdyz jde kolem prkna vola ,,pali, pali, nene".To stejne u trouby, pracky a mycky. TEHULE- ja se jeste do porodnice vezla autem sama!!!!!!!!!Predstava, ze bych mela jet tramvaji a pocurat se tam, protoze jsem koncem chodila snad co 20minut......tak jsem radej jela autem.Pak ho Kaja vyzvedl.On nebyl doma, kdyz jsem nastupovala do porodnice a holt me nemel kdo odvezt.Jetse v 7mesici jsem sama jela do Dresden 360km a zpet.Muj osud je proste stale cestovat.A Davidek uz ma nalitano a najezdeno km......jak maly cestovatel!:-)) Jano+2xM- my plinky budeme mit asi do duchodu.David proste odmita nocnik a vzteka se.Obcas zacne dupat a krici histericky nenenenenenenenenenenenene az je to ke zlosti. Apropo!!!Velky dotaz.Jste matky placacky nebo neplacacky???Nekde je zde diskuze v komentarich ke clanku Skoda kazde rany , ktera padne vedle nebo tak neco.Jsem to procitala, ale nic plodneho mi to nedalo.Jsou tam proste dva tabory a vzajemne se napadaji a chvilkama je to jak groteska. Tak se neucastnim, nebot bych se jiste dovedela o sobe ze jsem zla, arogantni a jiste i Herodeska.Nebot ja mam nazor dite placnout, kdyz je to nezbytne nutne, ale nenepovazuji to za hlavni vychovny prostredek.Ale nemam nervy na neustale opakovani nenene to nesmis nebo nenene to se nedela. 4-5 dostal David po rukach, ze nesmi vytahovat z Markovy knihovny knihy a trhat z nich listy a uz to nedela.To stejne s vytahovanim videokazet nebo branim veci z policek , kam dosahne.Parkrat bylo nanantytyty na zadecek nebo pres rucicku a je pokoj.Nemyslim si, ze by tim psychicky a ani fyzicky trpel a stal se proto zakriknutym ditetem, ktere se ke me diva se strachem.Myslim si, ze ma vetsinou vyraz,, Mam te u pr...".I kdyz u toho vypada zlate. Marek dostane tak 2x do roka pres ,,hubu" kdyz uz to jeho drzkovani je fakt pridrzle otravne, jinak nedostava.A ted ve 13ti to uz stejne nema vyznam, plati na nej neco jineho. David je sibal, sem tam po ruce dostane.Na zadek to nema pres plinky efekt.Po pusince dostal cca 3x, maly preplesk, 2x u kojeni kdyz me kousal a to mi poradila sama dr. a nedavno, kdyz po me vedome s legraci plival a prskal rajskou polivku a moje nenene a tytyty bylo pro nej jeste vetsi vyzvou.Tak jsem mu rekla,,Dostanes po pusince!"- kouknul na me a prrrrsssskkkk na me cele sousto. A mel ji!Sice samozrejme malinko, ale zbystril, kouknul na me a zacala se mu trepat bradicka.Rekla jsem, tak a mas to, to se nedela plivat jidlo po mamince ani jinam ne, musis kousat a polykat, abys byl velkej chlapecek!Tak se sibalsky podival a rekl,,ham, ham".Otevrel pusinu a dojedl bez jedineho prsknuti. Ted kdyz zacne blbnout, staci rict,,Bude nana po pusince, nesmis prskat a plivat" a prestane.Myslim si, ze zkousi, co si muze dovolit a zkousi, kam az muze zajit. Jinak vcelku nezlobi, i kdyz oproti Markovi je pekne zivejsi. Jak to resite vy??? Znam i maminy, co fakt sve deti mlati.A cim vic mlati, tim je decko vzpurnejsi. Znam i jednu, ktere staci se podivat na svoji 9letou dceru a ta se zacne klepat, koktat a trast.To je podle me uchylka.Jenze te one nemuzu nic rict, nebot rekne, ze ona byla svoji matkou jeste ve dvaceti mlacena a ze je to jeji problem, jak vychovava sve dite.Tak to je podle me ulet.Ale zase holka je tak slusna,az je to nepritozene.No jo, kazdy mame jine metody. Poznam i maminy, ktere vychovavaji pouze ustne.Sice deti si delaji stale po svem...ale taky zpusob, asi....... Tak jsem to zas pretahla....a zas clanek... a jdu spinkat. Ne,ze na me poslete socialku, ze mlatim decko!!!!Bych pak zmlatila ja vas!!!FTIP!!!!Ja se neperu!!!:-))) |
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) | 842 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky,8.1.2005 23:37:14
Mno tak dneska večer prcek sice usnul klasicky u kojení, ale po desáté se probudil, po opětovném uložení a dudlíku jsem ho nechala řvát....no já to vydržela, ale tchýně NEEE:-((( Jinak v poledne taky hulákal přes hodinu a stejně nezabral, on jak u kojení neusne, tak si stoupne v postýlce a řve a řve, žáden náznak byť sebemenšího unavení, pak jsem to stejně nevydržela, protože jsme byli ohlášeni na návštěvu, lehla jsem s ním do své postele a do tří minut byl tuhej!!!!
Po obědě my spíme různě, někdy hodinu, někdy dvě, nechávám ho spát podle toho, jaká byla noc..... Kuch. linka.....zkraje min. tak 25 čísel nesmí být NIC, jinak mi tu prcek lítá s kudlou po bytě:o)) |
rascal-ka | 15516 |
nehoda v kuchyni8.1.2005 19:11:50
Leni, s tím mlíkem jsem zažila něco podobnýho. Prasklo nám dno friťáku a celej olej se vylil na linku, pak přes šuplíky a dvířka skříněk na zem. Naštěstí nebyl horkej a nikdu u toho nebyl, ale ta katastrofa, kterou jsem musela v kuchyni uklidit. Padl na to litr jaru.
|
rascal-ka | 15516 |
Re: denní spánek8.1.2005 19:08:45
Jani, Rebeka vstává v 6:30, po obědě jde spát ve 13:00 a spí do 15:30 a večer jde spát v 19:00. Spí celou noc bez probuzení.
Se spaním nemá problém, uložím ji do postýlky a odejdu, do 15 min. usne. Vždycky byla Šípková Růženka. Sandra spí po obědě asi 40 min., ale jenom pokud je za dopoledne hodně unavená. Jinak nespí. |
Ivča/Lenka/Emily | 2222 |
denní spánek8.1.2005 13:01:32
Holky, jak dlouho vám spí prcci přes den? Matyášek začíná mít sklony buď nespat vůbec (nebo ho ukecám na 5 minut), ale pak zase v pohodě odpadne večer v 8 a spí do 7 (samozřejmě se 3x v noci vzbudí na dudánka).
Nebo usne přes den, po obědě, a spí klidně 2-3hodiny (já usnu s ním, mimi a malej mě uspí kdykoliv;-) no a pak večer hodinu složité uspávání s řevem a ráno v 6 budíček. Myslíte, že je ještě brzo na to, aby nespal ve dne? Nejlepší by bylo asi nechat ho spát max. hodinku ve dne, když ale já usnu vždycky taky a nemá kdo by nás budil ;-) Petro, obdivuju tě! Já to nedokážu nechat ho vyřvat! vždycky vym+knu a jdu ho ukonejšit.... |
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 | 8203 |
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky,8.1.2005 11:42:08
Kláro, s tím žehlením mi mluvíš z duše. Já dlouho s lUkáškem vůbec nežehlila, v poslední době to občas zkouším, ale většinou to brzy vzdám. Mám děsný strach, že prkno i se žehličkou na sebe svalí. Stačí vteřina. Včera za vteřinu stačil přejít celou kuchyň a strhnout na sebe krabici s otevřeným mlíkem. Mlíko zatečené ve všech šuplících, pod linkou, na Lukáškovi, prostě sranda.
Peťo, tak držím pěsti, ať je to dnes lepší, tedy především kratší procedura. Já to musím zaklepat na dřevo, Lukášek spí a jí naprosto v pohodě. Kdyby ještě s tímhle byl problém, tak už si to fakt hodím. Teda dneska je nádherně. Normální jaro! Pavel s Lukáškem odjeli ke tchýni, tak zkusím něco udělat a pak si asi vyrazím sama na procházku. To už dlouuuuho nebylo a asi ani dlouuuuuho nebude. |
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) | 842 |
Re: Re: Re: Re: Ahoj holky,7.1.2005 22:59:20
Hlásím, že prcek se uřval a 21:35 padl, teda nepadl, usnul vestoje!!!!!
|
rascal-ka | 15516 |
Re: Ahoj holky,7.1.2005 21:31:05
K té depce se připojuji i já. Dneska mám šílený den.
Když jsem se ráno vrátila ze školky, zapla jsem počítač a chtěla jít na internet a ouha nic! Zkouším restartovat, obnovit připojení ... a nic! Naštvaná k vzteku volám mobilem (pevnou nemáme) firmě zajišťující připovení, po dlohém "stiskněnte 1, stiskněte 3 ..." mě přepojili na operátora, kde jsem plných 15 minut poslouhala hudbu a slečnu říkající "nezavěšujte jste v pořadí". Když jsem konečně slyšela operátora, jak mě uklidňuje, že už je vše v pořádku a NEJPOZDĚJI do hodinky vše pojede, ulevilo se mi. Uklidila jsem holkám pokojíček (Rebeka mi "pomáhala"), potom skočila pro Sandru do školky a dala je spát. Opět zapínám počítač (po 3 hodinách) a zase nic! Opět stejný telefonát, tentokrát delší. (Jsme připoveni teprve 3 týdny a zaplatili jsme na půl roku dopředu). Takže chápete moje rozčílení. Opět jsme s operátorem nic nevyřešili, pošle mi technika. Díky bohu za to. Jenže přijde až v úterý!!! To je rychlost! Hlavně, že chtěli prachy dopředu. Začala jsem teda žehlit (co jinýho, když nejde počitač). Sousedi pod náma mají klavír a hrají vždycky po obědě. Dneska opět. Bydlíme v paneláku téměř 30 let starém a zdi jsou z papíru. Nemám nic proti hudbě, ale toto je spíš kvílení kočky. Hrůza. Obě holky vzbudili. A je po žehlení (Rebeka mi tahá za šňůru a rozhazuje komínky). A nakonec mě dorazilo plavání. Byly spojený 3 skupinky na jednu instruktorku, asi 30 dětí!!! Hrůza, hrůza, hrůza ... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.