| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7065  [Dalších 7015 >>]
rascal-ka 15516
1.7.2012 17:26:50
Ahoj holky, zdravím všechny! Dneska je 1.7. a naše poklady začínají slavit deváté narozeniny! ~v~ Strašně to letí! Přihodím jednu aktuální od nás:

U nás žádné veliké změny. Sandra stále závodně plave, letos začala i s dálkovým plaváním, takže postupně poznáváme přehrady ČR, včera jsme byli na Seči a poprvé plavala 3km, zvládla to za 1h12m, což není nic moc, ale pro mě je důležitý, že to vůbec uplavala! Od září nastupuje na osmileté gymnázium, jsem pyšnou matkou, hlásilo se přes 300 dětí, takže obrovský úspěch. Já jen doufám, že tam vydrží celých 8 let, protože za 5 let na ZŠ vystřídala 3 tyto ústavy. Jen nám to asi zkomplikuje tréninky, protože odchází ze sportovky, tak mám strach, že to bude velice časově náročné.
Rebeka skončila třetí třídu, dál zpívá ve sboru Janáčkova divadla, dál hraje na flétnu, letos přidala klavír a tanec. Vůbec netuším po kom má hudební nadání, ale důležité je, že ji to baví!
My jsme se už zabydleli v novém bytě po téměř roční rekonstrukci, letos si vlastně užiju první léto bez malty.

Verunko, moc gratuluji k Mgr. a k miminku! O bugru v pokojíku mi ani nemluv, někdy mám pocit, že moje děti jsou největší čuňata na světě!

Tinti, máš doma šikulky!

Jani, Sandra taky mluví o právech, ale ještě je na rozhodování malá, tak su zvědavá o čem bude mluvit za rok, dva …

Moniko, za 2-3 týdny budu pár dní na chatě, moc ráda bych tě viděla!

Sysy, co u tebe? Už bysme se opravdu mohly vidět! Budeš tu v těchto 14 dnech?

Leni, žiješ ještě v Brně?

Gábino, a co u vás?

A vůbec, jak se všechny máte? Ájo, Petro, Janino, Soňo, Terko, Kájo, Radko, Mamčo z Valach …???

Co udělat zase srazík??? Vzpomínáte???

Jana+3M 14205
30.6.2012 18:12:22
Ahoj holky, já teda zdravím stále z Prahy ~:-D
Veru gratuluju k očekávané holčičce ~p~ A Jenda je teda super lamač dívčích srdéček ~s~
Tinti máš šikovné děti ~R^
A též gratuluju všem úspěšným studentům ~R^
U nás nic nového, děti rostou jako z vody, Míša půjde do devítky, Matěj do čtvrté a Martin do školy. Míša je v poho, puberťačka, ale dobrý, docela dobře se učí, jen vůbec netuším jakou budeme příští rok vybírat školu, zatím má velké plány, chce na práva ~t~ Matěj je trochu problematické dítě, školu má na háku, ale na výzo měl jen dvě dvojky, což jsem skoro nečekala, hraje fotbal, to ho baví. Martin je prostě benjamínek, do školy se netěší a bude taky hrát fotbal (tady bohužel jiný sportovní vyžití není a abych je rozvážela někam na kroužky, to nehrozí, páč bych to neskloubila s pracovní dobou).
Doma teď chystáme malou přestavbu, aby měla Míša svůj pokoj a kluci taky, takže nám zbyde jedna místnost na obývák a ložnici...
Onehdá jsme se viděly s Ájou, bylo to fajne.
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 10685
27.6.2012 9:38:34
vkládání fotek znovu < img src = adresafotky > mezera je jen mezi img src jinde ne
27.6.2012 9:36:53
ahoj holky,

sleduju, že je to všude stejné, jen nakouknout, pozdravit a pryč :) no, každá má svoje...

Musím se pochválit! V říjnu budeme mít miminko - plánovaně a podařila se manželovi holčička - Viktorka. Trošku mě tím zhatil plány, protože chci tři kluky!! Ale manželoid se nosí jako páv ... :)
Už jsem doma, do práce se mi nechce, taky se přestěhujeme do vedlejšího Uh. Brodu, kde jsme koupili domeček.

Jenďula mi hrozně vyrostl, letos jsme shodili i jeho dlouhé vlásky (fňuk) a nechal si vystříhat číro. Jinak je postrach všech učitelek a miláček všech holčiček - nejednou mi volaly maminky, že jim doma brečí jejich Baruška nebo Anička, protože se s ní HOnzík rozešel, no mě picne ~k~
Taky hraje fotbal, chodí na karate a má furt strašný bugr v pokojíčku! To byste nevěřili v jakém smetišti si v pohodě dokáže hrát ~8~

Já jsem letos taky konečně dokončila VŠ s Mgr. a zatím si dám prázdniny a budu se věnovat miminku. Už je to doba, tak snad jsem to nezapoměla!! :)

Tinti, jsem ráda, že ses ozvala, přidej nějaké fotečky! Já přidám taky, akorát jsme se vrátili z dovči, tek je přeberu a něco vložím ať jsme zde aktuální :)

Vkládají se tuším tak, že je musíš mít někde na webu a pak dáš

Zatím se mějte holky hezky a aspoň přidejte fotečku jako Moňa, ať vidíme jak rostete :)

Jsem pro srazík, kdekoliv, do Prahy jezdíme velmi často, v pátek jedu do Brna kvůli táboru pro Jenďulu.

Papa Veru + Jenďula + bříško
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 8482
22.5.2012 13:17:01
Ahoj holky,
tak se mi po Vás zastesklo a mrkla jsem se na diskuzi... Nebudu nostalgická, ale už je to opravdu doba:(
Nám se daří dobře. Přestěhovali jsme se v září do Velkých Popovic. Toňa (7 let) s Eliášem tam chodí do 1. a 2.třídy místní ZŠ. Toňa je sportovně nadaná, narozdíl od maminky, a chodí na gymnastiku a hip hop:) Elís začal hrát fotbal, což mu moc nejde, spíš tam tak pobíhá, než hraje:) Zato hraje hezky na piano, takže každé dítě má své:)
Můj drahý muž Ríša dokončuje studium vysoké školy a pokud všechno dobře dopadne, stane se magistrem již příští měsíc. To si všichni oddechneme!
Já od září pracuju na plný úvazek v Praze, takže každý den jezdím vlakem (za 60 minut jsem z domova v práci) nebo s hodnými sousedkami (40 minut), které mě vozí. I když je to štrapác, vůbec našeho přesídlení nelituji, aspoň zatím, zvláště teď, když je tak hezky:)
Moni, jak se přidávají ty fotky? Umíte to ještě některá:)? Rády bych vás viděla, alespoň ty pražské.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
28.12.2011 10:37:26
Ahoj holky,

priznam se, ze uz ani nenakukuji, je tu tak dlouho prazdno. Jsem rada, ze jste neco malinko napsaly.
Ja ted diky nasemu nejmladsimu chodim na unorcatka.

Opozdene preju hezky zbytek mezisvatkoveho obdobi a stastny novy rok.

rascal-ka 15516
23.12.2011 20:18:49
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!
Sylva Sysyna
  • 
19.12.2011 14:27:26
Tak sjem po roce nakoukla a nic:-((

Tak jen necham malou zpravu:

Ziju, recidiva s enekona, zatim teda...ale s nemoci spojene jine problemy jsou silene..nebudu unavovat.
Marek mel 20, David 8 a Tom uz 6- jde k zapisu.
David hraje za Velkou Bites fotbal, je brankar a desne to zere:-)

Kaja zmenil po X letech praci, po koupeni jeho byvale firmy, kde delal, gigantem Bosch rexroth- to uz nemohl vydrzet, ta byrokracie, vztahy a vubec...vratil se tam, kde zacinal, a je spokojeny.

Domek furt tak nejak zvelebujem, dodelai jsem misto drateneho, latkovy vysoky plot, tak me muzou mistni :-))))) .....

Venuju se floristice a prodeji materialu na dekorace...kdyz to jde a ruky poslouchaji, tak tvorim.Kdyz ne, tak se svet nezblazni:-))

Uz ani nevim, kdo je kdo...co s nekteryma lidima je...treba Bara....

Ahoj a stastne a vesele VAnoce preje Sylva a kluci~3~

8.7.2011 22:07:13
ahoj holky,

v prvni rade gratuluji vsem detickam k narozeninam! Toto leti!

Novinky: Bydlime od zari lonskeho roku v Luhacovicich na morave a zvykame si na nove prostredi.
Prcek je (byl) v prvni tride, na vizo mel same jednicky, az jsem ho podezrivala, ze ho sebral nekde z nastenky: jmeno Jan Novak, misto narozeni Praha, a vsude jednicky :) Jinak radi jak cerna ruka, ucitelka jen kouli ocima...

Ja pracuju v Ceske zbrojovce, je to fajn.

Nepodniknem moravandy nejaky srazik? Muzu kdykoliv v druhe pulce cervence.

Jendula je na tabore u Humpolce na 14dni a ja jsem slamena vdova i matka, krvaci mi srdce. Asi by to chtelo dalsi mimco... To ale planujeme na pristi rok.
Mela bych si pospisit, letos mi bylo tricet!! Uz je ze me stara hraza :D

Gaby, Jani, Leni atd atd. jak se mate?

Monco gratuluju k miminku, to sou veci :)

Tinti promin, ze jsem neodepsala na e-mail, nejak jsem to zazdila ... pardoon a stydim se.
Jak se mate?

Holky piste, koukala jsem na fotky ... to uz je tak vsechno davno...

Velkou pusu z moravy vsem!

Veru
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
19.2.2011 9:03:37
Ahoj holky,

moc vas vsechny zdravim.

Klaro, diky za info pro holky tady na cervencatkach. JAk budete mit prazdniny, tak VAs rada uvidim (klidne i jarni ~;) ).

Jinak jsme tyden doma, zvykame si na novy rezim s miminkem. Jachymek je celkem hodne miminko, obcas v noci radi, kdyz ho boli brisko, ale vetsinou se to da.

Pokusim se prijit na to jak se davaji fotky do diskuze, kdyztak dam neco aspon do denicku na cervencatka.

Prokupek je v prvni tride a dari se mu, je takovej peclivej a hlavne nezlobi, narozdil od sveho starsiho bratra, to byl postrach pani ucitelky v prvni tride ~t~.

Mejte se moc hezky a napiste obcas.

Jdu juknout na tu Milku, pred rokem jsme taky hlasovali pro zname, tak ~3~.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7065  [Dalších 7015 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.