| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7159  [Dalších 7109 >>]
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) 842

Re: Re: Re: Ahoj holky,

7.1.2005 20:51:04
Leni,
depku začínám mít já.....sem se rozhodla nechat prcka usnout samotného v postýlce. Od osmi usilovně řve, což už je skoro hodina, no má teda výdrž!!:-((( Jen nevím, jestli nevyměknu.........ale asi ne, Slováci dávaj Superstar.....
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 8203

Re: Re: Ahoj holky,

7.1.2005 12:57:58
Ahoj Dančo,
to je skvělé zase od vás slyšet novinky. A hlavně, že se to dá zvládnout :-) Dnes je zase líp, deprese mě trošku přešla a Lukášek zatím dnes taky docela seká latinu, ale nikam jinam než na nezávaznou procházku po okolí si s ním tedy netroufnu. Sice jsme jak u snědeného krámu, ale obchod je příliš velké lákadlo :-)
Dana+ 4 8036

Re: Ahoj holky,

7.1.2005 10:42:52
Včera jsme byly v poradně. S oběma holkama je to trochu náročné, ještě že je tam obě nesvlíkám moc často a hlavně máme super sestřičky. Nikolka měří 82cm a váží 11,20kg. Očkování snášela vcelku v pohodičce jen kňourala že jí bolí nožička. Bolest jsme asi zahnali Ibalgin-sirupem. A v noci po něm pěkně spala. Rostou jí poslední stoličky a ne a ne se proříznout. Pořád má prsty v pusině a kňourá. Asi to dost bolí.
Jinak už spojuje slova do vět. Dvouslovné věty už dlouho a někdy se jí podaří už i tři slova spojit ve větu. S nočníkem už je to zase v pohodě, už si zase říká tak jí to snad už vydrží. Jen ven a na spaní máme plínku. Počkám do jara a pak to začnem řešit.

Kristýnka taky roste jako z vody. Měří asi 62cm a váží 6007g. Stále kojíme. Takže zatím paráda.

Holky jsou docela zlatý, někdy až na to spinkání, protože se buděj střídavě. Ale přežít se to dá.

Držím pěsti všem maminám co mají dítka podobně brzo po sobě jako mám já a hodně trpělivosti. Je potřeba.

Zrovna dneska Kristýnka vstávala ve čtyři na jídlo a od té doby blbla. Potřebovala kakat chudinka maličká, jenže se kroutila a povídala si do šesti a vzbudila i Nikolku, takže jsme v šest vstávali. Asi budu dneska jak chodící mrtvola. Ještě k tomu jsme ráno jeli s Týnkou na kontrolu očkování TBC a s Nikčou jsem byla na kožním. Má od narození na nožičce krevní nádorek, tak jsme byly po roce a půl na kontrole.

Jeje, to jsem se rozepsala. No jo, vždyť už jsem sem dlouho nepsala.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223

Ahoj holky,

7.1.2005 10:16:24
jsem rada,ze jste se zase rozjely.
Leni,uz jsem ti chtela psat sms jestli jses cela,nebo je Kacenka na svete :-))).
Hlasim se k matkam s depresi.Jak je Prokop nemocnej,tak je desne protivnej a ja uz bridim.Nejhorsi je to v noci,ve stredu jsem ho nechala spat po obede a malej spal az do ctvrt na pet,ja ho nechala s tim,ze je nemocnej.V noci byl o pul jedenacty vyspanej a znovu usnul az o pul sesty,no a dnes to na mne zkousel znovu,takze od jedne do dvou v noci rval a rval,sousedi mne musi nenavidet!A to jsem ho nechala spat vcera normalne,zadne spani pres tri hodiny.Nejvic mne to stve kvuli lidem kolem.
Jinak vztahy v dome......V panelaku se kazdej staral jen sam o sebe,ale stval mne nazajem lidi,kdyz bylo neco rozbite(to opravoval manza),tak to vsem bylo sumak a cekali az to nekdo spravi a nekdo nekam nahlasi.Byl tam desnej hluk a prostredi bylo hnusny.Ted bydlime v osklivem dome s osklivym dvorem,ale bydleni uvnitr je pekne a lidi se snazi aspon udrzovat poradek,at je tu cisto a cekame jestli nam mesto na jare udela novou fasadu.S cim se nemuzu spis vyporadat jsou vztahy tady v dome,je to jedna velka pavlac,v dome bydly tri starsi zensky co jsou samotne a nemaji nic na praci krome roznaseni klepu a starani se po cem prd.
Doma bridim taky a strasne mi vyhovuje MC,proste se musi neco dit.Ve Vyskove bylo fajn,ze stacilo jit jen ven a uz jsem potkala spoustu lidi,obesla sekace,nebo sla jen do parku,tady je to tezsi,vesnici mam komplet obejitou za 20min a nepotkam nikoho,jsem z toho docela spatna a jedine co mi tu schazi jsou lidi co znam.
Jak jsem se vychloubala autem,tak uz taky nic,pac tam nejde zaradit jednicka a pro mne tudiz nepojizdne.Ale v mistnich novinach nekdo prodava skodovku 120 garazovanou,tak tam manza bude volat a uvidime,bez auta se tu fakt neda...
Peto,jeste jsme nemocni,ale koncem pristiho tydne uz budeme urco dobri,tak se domluvime na nase setkani Moravacek!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???

7.1.2005 9:54:22
Jo Tinti, vlézt se za volant je lekce jak od Copperfielda, ale díky bohu za autíčko. Pro mě by bylo mnohem horší se někam tahat s golfkama MHD. A pokročilé těhotenství už mě dvakrát zachránilo před pokutou. Když mě policajti viděli, jak jedu do ulice, kde je zákaz vjezdu (je tam naše firma), tak začali dělat bububu, tak jim říkám, podívejte, já tady mám malé dítě, porodit můžu každou hodinou a fakt nevím, jak to jinak udělat. Tak jen protočili panenky a řekli, prosím vás jeďte :-)
Sylva - Bára, Klára a Tobiáš 6266

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???

7.1.2005 8:40:32
Petro, před úklidem 5+1 smekám. Já nestíhám ani naše pravda trochu větší 2+1. Naštěstí bazální úklid převzal v poslední době na svá bedra pořádkumilovný manžel, ale vážně uvažuji, že si najmu někoho na úklid. Nevíte o někom spolehlivém?
Tinti a Leni, s tebou soucítím. Poslední dny do porodu byly pro mne k nepřežití. Taky jsem až do konce řídila, to mi celkem nevadilo, ale nejhorší pro mně bylo nasoukat děti do auta a uvázat je do sedaček. Zvlášť když mi nějaký blbec na parkovišti zaparkoval 40 cm od mého auta a já pomalu ani nemohla otevřít dveře.
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 8482

Re: Haló, haló

7.1.2005 1:01:24
Ájo, jsem sice trochu dobrodruh, ale cvok by se ze mě stal, kdybych tu seděla a dívala se, jak náš divoch leze po nábytku nudou:) Tak ráda vyrážím někam, kde si pokecám a prcek se vyřádí. Kůň je fakt na dostřel, tak to zase tak náročný není. Spíš mě deptají ty čekačky u doktorů a řízení auta (ano, ještě dnes jsem řídila). Z toho bývá unavenější. Pandírko mi trochu překáží, ale víc mi vadí bolesti namoženého pánevního dna a kyčle. Jsem vám vypověděla těhotenské neduhy. Ráda tě navštívím a nebojím se ani hororových příběhů. Zítra zavolám, ju?

Tak jdu zkusit spát.

A s pondělkem na tutti počítám!!!
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) 842

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???

6.1.2005 23:00:30
Sylvo, jak tak počítám, tak my jsme momentálně 5+1 (no spíš 5+0,5) a ještě jedna velikánská cimra se chystá....ale ten úklid celého baráku pak stojí zato!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???

6.1.2005 22:50:41
Sylvi, Lukášek měl 4.30kg a nástřih byl sice velký, ale bez problémů. Spíš ho dostat ven bylo maso :-)
Sylva - Bára, Klára a Tobiáš 6266

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???

6.1.2005 22:47:33
Leni, nedělej si ze čtyřkilátka těžkou hlavu. Barča měla při narození rovné 3 kg, Klárka 3,5 kg a Tobiáš 3,85. Barču jsem porodila, s dle mého, zbytečným a špatně se hojícím nástřihem. U Klárky a Tobiáše jsem jakýkoliv nástřih zakázala a oba porody byly bez jediného stehu. Já jsem jaksi rozdíl mezi 3kilátkem a 4kilátkem vůbez nezaznamenala.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7159  [Dalších 7109 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.