Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 | 8203 |
Re: Re: Co vy na to!!!!6.1.2005 21:07:11
Ahoj holky,
Syssi, já jsem v pohodě, pořád 2in1, ale už bych to teda chtěla mít pekelně za sebou. Chtěla jsem tenhle týden jít plavat, taky ještě něco mám nahrazovat, ale vidím to bledě, asi to propadne neb pořád poslední dobou bojuju s nějakými kvasinkami, už mě to pěkně štve. Báru moc pozdravuj, až ji s Jirkou uvidíš :-) Ona už se asi taky kulatí, co? Jinak dnes jsem normálně propadla depresi, že prostě žádné další dítě nezvládnu. Kdybych vám měla popsat, co všechno se dnes s Lukáškem stalo, tak se sice budete smát, ale já bych tady asi znovu brečela bezmocí, jen bych si na to vzpomněla. Jen na okraj - díky děsnému záchvatu vzteku dostal u doktorky v čekárně půjčené obrovské hasičské auto a vzala nás přednostně!! Poněvadž vběhnul do ordinace, když se otevřely dveře a když jsem ho odtud chtěla odvést, prásknul sebou na zem a řval... No comment. No očkování pro něj pak byla malina, ani neceknul :-) Prohlídku v 18měsících odkládám na neurčito, nejdřív za měsíc, dnes jsem fakt neměla sílu ho tam vysvlíkat a podobně. |
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 | 8482 |
Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???6.1.2005 20:59:08
Tak co to pondělí po 10:00??? U Koně? Jsi mě, Sylvo, zase pobavila.
Syssi, Verunka je myslím u rodičů na Moravě. Tam se nějak nemůže dostat na net. A Ája je vzácná. Pořád paní pilná pracuje:)) Jsem dneska byla poprvé v poradně v Motole a strávila jsem tam 4 hodiny většinou v čekárně. Je nějaká populační exploze. Do zítřka je zavřen příjem rodiček nejen v Motole, ale i v Podolí a u Apolináře. Asi budu rodit v polích. Ještěže nemrzne. Malá tam má prý spoustu místa a já jsem otevřená na špičku prstu. Podle menstruace mám termín 8.1. a podle prvního UTZ 21.1.2005. Tak jsem zvědavá, kdy se paní odhodlá. |
Iva+5 | 13054 |
Re: Co vy na to!!!!6.1.2005 18:46:57
Ahoj holky,
myslela jsem, Sylvi, že jsi sem vložila svoji novou "fotku". Fakt super. A s lidma máš pravdu a je jenom dobře, že si nenecháš skákat po hlavě. My se máme fajn. Evička je moc pohodová, dokonce v noci spí 6hodin v kuse, nevzteká se, nemá koliky, krásně spinká i přes den. Takže zatím nejhodnější z mých dětí. Vánoce byly super, nejhezčí dárek Janiččin je panenka - miminko. S ní si vyhraje. Dělá všechno to, co nemůže s Evičkou - nosí, balí, vozí prostě se stará a je spokojená. Už začala i v noci spinkat, stačí jí jednou čaj. Přes den je už bez plen úplně, kecá a určitě to vidíte samy na svých dětech, že už to jsou samostatně myslící bytosti. Normálně se s ní domluvím. Všemu rozumí, občas pomáhá, ale taky pěkně řádí. Dneska v noci jsem zapomněla dát a šprušle a takhle v pohodě spala. |
Ivča/Lenka/Emily | 2222 |
bublifuk6.1.2005 18:14:29
Ahoj maminy :-)
Občas sem nakukuju, ale jinak už jsem nastěhovaná v 705, holt mimi je mimi :-))) Chtěla jsem jen napsat, že Matyášek byl na vánoce snad nejvíc nadšen z obyčejného bublifuku! chytá bublinky a hrozně se tomu řehtá! tak to zkuste prďolákům taky koupit :-) Jinak na 18m prohlídce 12kg, výška pro řev a vztekání se nezměřena. |
Sysyna | 12260 |
Re: Re: Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???6.1.2005 18:13:59
Jani, kdybych byla flegmatik a nejaka uslapla pipina, tak je mi asi vsechno jedno, at je celej barak zavalenej odpadky a bincem, at majitele psu nechaj sve milacky vencit primo u dveri a na schodisti.....at kazdej kazdymu dela naschvaly, at mi tecou srajdy do bytu a i ja mozna budu vlozky hazet do WC.Jenze jsem jina a bohuzel se me dotykaji veci jako binec, neporadek, lhostejnost- vsak on to nekdy nekdo uklidi, pomlouvani...atd.Vadi mi, ze jinde to jde a kolem domu maji lide cisto, travu, max.nejaky ten ker ci stromek, lavicka vydrzi na miste dele jako jednu noc.......u popelnic je poradek, nebot na ne maji treba vyhrazene misto u domu, ktere je za plotem, zastresene, ciste a nehrabou se v nem denodenne bezdomovci a koksaci, netrhaji pytle vc nichz jsou odpadky a nehazeji je kolem popelnic.Toto vse me desne vytaci a staci tak malo, domluvit se, udelat si treba brigadu na to nejnutnejsi a pak nechat udelat ty nejvic nezbytne veci treba brigadnikem/ukrajincem, ktereho muzeme sehnat za velmi dobry peniz.A jeste ke vsemu jsme na to dva vchody!!!Ale proste ne.Je to zbytecne, vsak ti bezdomovci nikomu neskodi a popelari vzdy , jak vyvazeji popelnice to prece kolem uklizeji, no ne??neuklizeji, nadavaji a rikaji, ze nas vchod je jeden z nejspinavejsich a to se pry divi, jelikoz ,,Pani , tady prece nebydleji cigani, ze??"...ne , nebydleji.Ale prasata jo.A to vlastne prasata urazim, jelikoz ta patri mezi jedna z nejvic poradkumilovnych tvoru.
Je to v lidech.A to je u nas v baraku min min duchodcu a zacina byt vic stredniho veku.Proste ne, jim je to jedno. A nejvetsi sranda je, ze si cca80% techto sousedu odsouhlasilo na schuzi, ze budeme platit do fondu oprav na 1m 2 pouze 5Kc!!!!!!!!Na barak, ktery je z r.1934, nikdy zde nebylo nic poradne opraveno, je v havarijnim stavu.......za rok takhle vybereme pouze 80tisic na cely dum o 25bytech!!!No proste smesna fraska.A uz je to tady!!!Na jare se musi spravit odpady, voda a kanlizaze!!!Kamos rikal, ze na nas barak v tomto stavu a s takovou desnou kanalizaci ve sklepe si mame nachystat cca 3,5milionu korun!!!!!!!!!!!!!!Parada, no ne??Hlabne , ze vsichni chteli kupovat zbor!Jen to vcerejsi cisteni toho odpadu bude stat cca 6tisic. A to je u toho jeste ucpany kanal na dvore, kde stoji voda a to se pry musi delat spec.strojem, objednat kontejner na sracky a protoze je nas dvur nepristupny ze zadu, musi se to vyvazet rucne!!!!!!To pry je tak kolem 15tisic koru!!!Ja se smejuuuuu!!!!! Fakt se na me nezlobte, ze si vam tu stezuju, ale me to tak desne stve.Kdybyste videly ty domy v Drazdanech, jak ty lidi se o to tam staraji.....kolem i v dome.Ach jo.Samozrejme, ze jsou tam jiste i domy a ctvrte, kde je asi i binec, ale ja zatim na nic takovehonenarazila.Spis se tam stake opravuje a azvelebuje, buduji hriste, zahradky kolem domu, ploty....no asi je to fakt v lidech.Ja bych taky budovala, ale za sve???A jeste kdyz pak nejake cune z baraku dojde a to co clovek vytvoril znici???Ach jo.....tak ja uz radej jdu.... |
Jana+3M | 14205 |
Re: Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???6.1.2005 16:32:33
Tak holky, příští týden můžu v podstatě kdykoliv, je pro mě taky lepší dopoledne, že nemusím brát i Míšu. Akorát bych potřebovala vědět, který den se teda srazíme, zkusím přemluvit manžu, aby v poledne vyzvedl Míšu ze školy, abych nemusela spěchat domů :o)) A už se na vás těšim, hlavně na miminko :o)))
Sylvo, určitě je důležitější spokojená maminka než naklizenej byt :o)) Syssi, koukám, že máte v baráku veselo. Fakt jsem ráda, že nemám žádný sousedy a sežereme si jen to, co si sami navaříme :o))) |
Sysyna | 12260 |
Re: Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???6.1.2005 14:36:53
Prcek spinka, zrovna jsem douklizela a delam francouzske brambory ala Sylvinka,mnam!!!!
No a ted jsem dla svetly ikeacky potah ze sedacky a potah z kresla do pracky, jelikoz byl uz dost ,,abstrakte flekaty".Cokolada, pomeranc, kase, mleko,a dnes i hovinko, ale ne to z podoken, ale pri prebalovani Davidka.Dnes mel chudak malej plnou plinku kozich bobku...kde je tam vzal...???? Tak jdu loupat brambory. PS:vsudybylka dnes cucela opet z okna a rika me,,no jen trochu stouchli a uz to zase odteka.TO bude asi stat penez, a to bude platit cely barak???Nestacilo, kdybyste byvala do roho trochu necim rypla??" HOlky sorry, ale to je fakt uz vrchol...a tak jsem kukacce rekla,,NO ja teda za prostouchnuti sracky vas vsech nebudu nikomu nic platit a co kdybyste si to treba priste prostouchla treba rukou sama?" a sla jsem pryc....ta baba je vzdy vsude a vzdy kdyz jdem uz otevira okno a uz cumi.To je fakt uz tak neco otravneho... Sem si rikal, ze Verunka tu dlouho a nebyla a Lenka taky. Copak je asi s Radmilou a nekterymi dalsimi starsimi prispevovatelkami??? |
Sylva - Bára, Klára a Tobiáš | 6266 |
Re: Sraz pátek, pondělí nebo středa???6.1.2005 14:26:21
Barča mi hodlá okupovat počítač a já potřebuju trochu uklidit byt, takže jen krátce.
Srazík v pátek nebo pondělí by mi vyhovoval víc než ve středu. Klasicky hlasuju pro dopoledne, ale přizpůsobím se většině. Jani, co ty na to? Popř. Ájo a další potenciální účastnice. Verča je na Moravě, takže ta asi nic. Tinti, sice relativně stíhám, ale značně slevuji ze svých požadavků. Teče dítěti z nosu, zrovna kojím, ono se to nezblázní a těch pár minut to ještě s nudlí u nosu vydrží. Náš byt vypadá jak dětská herna po výbuchu, můj jediný požadavek je volná židle u počítače.:-) Bílá křesla jsou od čokolády, nestihla jsem Klárce včas utřít ruce a pusu. Potahy ještě prát nebudeme, ona je Klárka ještě nepopsala pastelkama, takže jsou ještě relativně čisté.:-))Prostě s každým dalším dítětem člověk slevuje ze svých nároků v rámci sebezáchovy. Syssi, taky máme v baráku Všudybyla. Jenomže on má na to papíry a ještě je to v podstatě ten nejpříjemnější soused, protože je naprosto bezelstnej. Co na srdci, to na jazyku. |
Sysyna | 12260 |
Hlaseni z Brna6.1.2005 12:20:52
Tak uz dneska nejsem Fantomas, uz mi to jde prihlasit, ale zase mi nejde Seznam...ja fakt nevim co se porad deje.
Lenko byla po Tobe shanka v plavani.No spis po tom, jak se dari a jestli jsi stale 2v1!!!???Ptala se ta maminka...ted nevim jak se jmenuje, ceka mimi v breznu a ma toho strasne moc vlasateho Jirika!!!!!!! Jak se ti dari???v pohode????????? Ajo!!!A co ty???Zijes???????? Ja jdu dat spat prcka, uz zacina byt speravne unaven. Kluci se vratej dneska z hor, tak jim chci uvarit neco dobreho. Zatim cauky. |
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 | 8482 |
Sraz pátek, pondělí nebo středa???5.1.2005 22:45:58
Hlásím, že jsme ještě 2v1 a až na bolesti pánevního dna a kyčle se cítím fajn. Jedu už 39.tt a dnes jsem si sbalila tašku do porodnice. Na jednu stranu se těším na mimi a na konec těhotenství, na stranu druhou se trochu děsím porodu, zase ta fuška, a zotavování, ale nejvíc toho, jak zvládnu novorozence a toho našeho batolíka. Ráda čtu nebo slyším od zkušených víceromatek, že to jde. Tak snad to zvládnu i já.
Jano, gratuluju k přemístění Matýska do postýlky. Já si taky dnes říkala, že sraz by měl zase nějaký být. Řekly jsme každou sudou středu, tak to vychází na příští týden. Ale já bych mohla až odpolko, tak po 15.hodině. Máme dopo návštěvu. Tebe bych, Sylvo, viděla moc ráda. Naléváš mi optimismu do žil:) Tak jak jsem psala, můžu ve středu odpoledne nebo v pondělí kdykoli, klidně i tenhle pátek, pokud tedy nezačnu rodit… Tak můžeme strazíkovat jiný den, co vy na to? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.