Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fantomas |
• |
Co vy na to!!!!5.1.2005 22:29:28
Nejde mi zas prihlasit...nevim co se deje,ani proc prispevek je 2x, kdyz jsem enter udelala fakt jen 1x.Divna a zacarovana masinka...asi....
Jdu do pelechu, nejak me boli hlava.Davidek byl dneska zlatouckej, byli jsme celej den pryc, odpoledne u kamosky, hral si s autickama lopatkou a smetackem a odpadkovym kosem.Ale byl spokojenej.Sem tam probehl jejich kokr...Davca mu udelal mala mala...a jeli jsme domu. Nakoukla jsem na jednu seznamku, pisu si tam s kamosem z Prahy a se segrama....a uplne mi vyrazila dech jedna fotka.Budto to je opravdu dotycna, ktera tam je registrovana nebo pouzila nejakou fotku z netu.Ale i pres to se s vama podelim, to se hned tak nevidi!!! Cauky!! |
Sysyna | 12260 |
Re: Re: O h......, vsak vy vite!!:-))5.1.2005 21:29:40
Tak Sylvi super, ze nejsem sama divna, co ma rada poradek a sousedi ji pijou krev!!!
Holky nevim co mam delat, ale nad nama v mezipatre bydli druh+druzka lidi, tak kolem 70.baba jak se nekde neco sustne, hend je za oknem, smiruje, otvira dvere, pridava se do hovoru a blaboli hovadiny.Jen vylezu do dvora s kocarem i bez, jen treba se smetim, hend otvira okno a rozumuje...ze zacatku jsem byla slusna, ale ted se ji vyhybam, delam , ze ji nevidim, ale stejne, je jak gestapacka.Uz mi leze na nervy a ahlaven je straaaaaassne moc chytra, ma zrejme vystudovane nejmene 4vysoke skoly, vecho zna a vsude byla....vsecko je spatne, jen to jeji je dobre, no ja jsem z ni u uplne mimo.Vznika u me dalsi alergen,,Vsudybyl".Jak se ho zbavit???? A takovych prihod u nas v dome je..je, jeeee! Sylvi, to je fajn, ze prdelka malinkej je hodnouckej, stejne mas muj obdiv ve 2+1 jste 2+3!!!!!! Kalro, klidne to presunem na pristi tyden,ale domluvime se v nedelu, jelikoz pristi tyden je dost plnej, musim nahradit alespon plavani asi v ut, ve ct zas plavani......v nedelu to budu vedet vse presne.Jooo??? |
Sysyna | 12260 |
Re: Re: O h......, vsak vy vite!!:-))5.1.2005 21:29:00
Tak Sylvi super, ze nejsem sama divna, co ma rada poradek a sousedi ji pijou krev!!!
Holky nevim co mam delat, ale nad nama v mezipatre bydli druh+druzka lidi, tak kolem 70.baba jak se nekde neco sustne, hend je za oknem, smiruje, otvira dvere, pridava se do hovoru a blaboli hovadiny.Jen vylezu do dvora s kocarem i bez, jen treba se smetim, hend otvira okno a rozumuje...ze zacatku jsem byla slusna, ale ted se ji vyhybam, delam , ze ji nevidim, ale stejne, je jak gestapacka.Uz mi leze na nervy a ahlaven je straaaaaassne moc chytra, ma zrejme vystudovane nejmene 4vysoke skoly, vecho zna a vsude byla....vsecko je spatne, jen to jeji je dobre, no ja jsem z ni u uplne mimo.Vznika u me dalsi alergen,,Vsudybyl".Jak se ho zbavit???? A takovych prihod u nas v dome je..je, jeeee! Sylvi, to je fajn, ze prdelka malinkej je hodnouckej, stejne mas muj obdiv ve 2+1 jste 2+3!!!!!! Kalro, klidne to presunem na pristi tyden,ale domluvime se v nedelu, jelikoz pristi tyden je dost plnej, musim nahradit alespon plavani asi v ut, ve ct zas plavani......v nedelu to budu vedet vse presne.Jooo??? |
Sylva - Bára, Klára a Tobiáš | 6266 |
Re: O h......, vsak vy vite!!:-))5.1.2005 20:55:42
Ahoj po Vánocích.
Syssi, vaši sousedi a naši by si určitě rozuměli. Větší koncentraci tupců než u nás v domě jsem nikde jinde neviděla, ale to co píšeš vypadá, jako bys psala o našem baráku. Bohužel, blbost je nesmrtelná. Jani, já jsem pro srazík všemi deseti. Od té doby co jsem porodila, srším aktivitou. Jen nevím, kdy srazík naplánovat, protože příští týden přijede moje máma a já nevím kdy. Měla bych to vědět v pátek. Zatím vše celkem zvládám, jak už jsem řekla, momentálně srším aktivitou. Mě to ale brzy přejde. Tobísek je zatím hodné miminko, hezky spinká a moc nepláče. Jak znám ale vývojová stadia svých dětí, tak ho to určitě brzy přejde. Klárka je taky moc hodná. Co jsme byli v porodnici, tak ji manžel naučil opět spát celou noc, takže spím v podstatě líp než před porodem. Ťuk, ťuk. Jinak moc hezky povídá. Nejoblíbenější hra je na schovávanou. Mami, de ši (kde jsi). Tadyyy....a přemisťování brambor ze spíže do bubnu pračky. Tobísek se právě vzbudil, jdu ho vykoupat, takže zase někdy příště.... |
rascal-ka | 15516 |
Re: O h......, vsak vy vite!!:-))5.1.2005 20:34:23
Tak to je teda síla!!! Nikdy na nikom nepoznáš jak se chová v soukromí. Ale takový prasata jsem teda neviděla. Ale asi nadormo se neříká, že dámské záchodky jsou daleko horší než pánské. Ale asi je to tím, že chpali nemaj mensky, a tak to vypadá, že jsou čistotnější. Ale není to pravda!
|
Sysyna | 12260 |
O h......, vsak vy vite!!:-))5.1.2005 20:18:28
Jsem totalne nastvana a vytocena, nebot to jste nevidely, tu hromadu bince, co vycistili ven!!Bylo me uplne blbe a stydela jsem se, jake jsou prasata u nas v dome!!Holky, nekecam, ale tak za pul popelnice velke certne plastove vlozek, tamponu a vaty!Proste neuveritelne, jak blbe a spinave jsou nektere damy v nasem dome!!!Takovy tampon nabobtna a zvetsi ve vode svuj objem tak, ze neprojde trubkou. Atam jich byly haldy!!!
Nepochopitelne, ze nekdo nemuzu ty veci zabalit do papiru a hodit do kose.Je mi z toho uplne blbe, pri predstave , ze by mi to vyvalilo do bytu.A proto rozjizdim akci kulovy blesk a byt se prodava jdu na vesnicu kydat hnuj a obdelavat pole!Lepsi cuchat sracky a mocuvku, nez takovej hnus od pomerne ,,slusne vyhlizejich" bilych rodin.Protoze ja jsem odchovanec romske ctvrti a v nasem byvalem dome zili romove, ale takovy binec, smrad a takovy hnus, tak nebyl ani malinko!Toto je vrchol tuposti a bezohlednosti, kdyz vi, ze nas barak je cely v havarijnim stavu, co se odpadu tyka, ze cele Stare Brno je havarka sama- kanalizace nestihaji a ony kravky blbe tupe si hazeji vlozky a tampony s vatou do hajzlu!!! Uf, omlouvam se, ale musela jsem to vykricet do sveta!!!A to si damy jeste na schuzi, az bude v baraku vyslechno teda neco! Tak dekuji Vam za pozornost, jdu odchytnout tygra a sup s nim do postylky!!!! Co se tyka meho napadu, zkusit orientalni tanec...... Dnes jsem byla navstvit na socialce maminku me kam.co je na Zelandu na pokec a tak a ona je to taky macek dama a pry Sylvo, jdu do toho taky, at je prdel!!Dve vichcrice se zavlni a ty hubene anorekticky smeteme!! Tak jsem smetat! Jdu honit zviratko, schoval ze za zaves v komore a mysli si, ze o nem jako nevim!!!! Omluvte chyby a me blaboly o hovne, ale musela jsem si ulevit!!!!! |
Mamca z Valasskych hor | 13281 |
Valassko bez snehu, tot divny to leden, ze???5.1.2005 18:35:43
Ahojky holciny,
tak co je u nas noveho???? Eli mluvi a mluvi - priklad - ctyry, ukaze ze ma jeden rok a rekne jeden,dva...snura,drat, no proste kazdy den si obohacuje slovnik o dospelacka slova...Uzasne!!! Spinka ted dopo do 10.00 hod., usina po 22.00 hod.. Chodime na nocnik a prihoda - byly jsme v bance, nacez Eli zacala volat - aa, aa na cely podnik...Vsichni se soucitne divali, protoze Eli v kombineze..Rikam - mas plenecku, to nevadi..Eli se dozadovala sveho, zacala ze sebe trhat obleceni, dokud jsem ji nevyhovela...No, rozcvicka, ze ano... Vsude je tu mokro, neobvykle.... Se skolkou - i tady je fakt krasna a hlavne pro 8 az 10 deti..Takze Maru byla perfektne na skolu pripravena..Proste skolky na vesnici jsou klidnoucke, maji sve kouzlo...Mozna od zari bude chodit na 5 dnu v tydnu..Aby trochu zkontaktovala i jine deti.... Papame uz vsechno mimo mleko kravske a vyrobky z nej. Ale papa jiz ovci vyrobky a kozi...Takze dobre.. Tak se holky mejte moc hezky Marie |
Jana+3M | 14205 |
Re: Re: Ahoj holky,5.1.2005 16:17:11
Ahoj holky,
Mončo, no vidíš, už jsou ve vašem novém bydlišti i pozitiva, dobrá školka je k nezaplacení :o) A Prokůpek je pěknej a nešilhá, teda aspoň já na tom nic šilhavýho nevidím :o)) Sylvi, Tobiášek je krásný miminečko. Jak to zvládáš? Co holky na brášku? Syssi, docela závidím, že jsi slaměná vdova jen s Davídkem, taky bych občas Míšu s manžou ráda někam vyexpedovala :o)) Holky a co srazíky? Nějak to zanedbáváme :o)) U nás docela pohoda, vánoce i silvestra jsme přežili, Mates silvestra prospal a představte si, že od silvestra spí v postýlce!!! Naposled tam spal jako mimčo :o))) |
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
Re: Ahoj holky,5.1.2005 14:02:14
jj a ve skutecnosti nesilha.
A jeste jsem se chtela zeptat na ty mediciny,kdyz davam cibuli s medem a majorankou,tak davam jen stavu,nebo nastrouhanou cibuli?A kolik se toho dava,po lzicce,nebo se to musi snist naraz? Zitra jdeme k Dr.,pac se mi ten kasel prestava libit. |
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
Re: Ahoj holky,5.1.2005 14:00:37
jj a ve skutecnosti nesilha.
A jeste jsem se chtela zeptat na ty mediciny,kdyz davam cibuli s medem a majorankou,tak davam jen stavu,nebo nastrouhanou cibuli?A kolik se toho dava,po lzicce,nebo se to musi snist naraz? Zitra jdeme k Dr.,pac se mi ten kasel prestava libit. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.