| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 15745  [Dalších 15645 >>]
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981

Re: Re: Uplakaný pátek

8.7.2005 20:03:26
Majko, Adámkovi pofoukáníčko, snad nebude mít bouřlivou reakci! Fíííííí!
Kacatko-75 13776

Re: Re: Re: Uplakaný pátek

8.7.2005 20:00:56
Po dlouhe dobe Vas zdravim.
Nejak nestiham-to se nezmenilo :0)
Mam tu mamku a segru,tak travim vetsinu casu s nima.Zitra vyrazime na tyden k mori,tak se sem asi nedostanu.
Taky jsme litali a divali se po domeckach.Jak tu porad ctu o tech zahradach........ je mi tu pak nejak tesno :0)

Marti,uzij si to kino.Ja byla na Pani a Pan Smithovi-docela se mi to libilo.

Jani,mooc dekuji za vse,promin ze jsem nenapsala drive.Sprejickem strikam o sto sest-kdyz jsme cekali na letisti,tak se Tomas strasne uhodil do hlavy,mel bouli jak vrata,tak jsem sprej hned vytahla a uzila :0)

Mejte se krasne a at Vam brzy zasviti to slunicko.!!!!

Re: Re: Re: Uplakaný pátek

8.7.2005 19:58:41
Jééé, to se máte, že můžete hřešit! Amy televize vůbec nezajímá! Ale zase tu má naštěstí brášku a ten ji trošku zabaví! Každá pětiminutovka v tomto počasí dobrá:o)
Jééé, ty chlapi nic nevydrží....

Marti, tak já Ti ještě něco přidám:
Co je co…

To jsou vlasy
které hladí tvoje hodná maminka
to jsou oči
když je zavřeš slaďounce se vyspinkáš
to je nosík
čichá čichá co bude dnes k večeři
to jsou uši
tiše slyšíš táta už je ve dveřích
to je pusa
k pusování a v té puse zubíky
to jsou ruce
pravá levá ukaž jak jsi veliký
to je bříško
co v tom bříšku? kručí to tam od hladu
to je dupka
měkký polštář když chceš padat dozadu
to jsou nožky
pyšně chodí bác - a bolí kolínko
a tohle všecko
všecko - to je naše miminko

ČERVENÁ KARKULKA

Červená čepička, červená sukýnka,
cestičkou pospíchá copatá holčička.
"Kam Červená Karkulko, kampak lesem spěcháš?"
"Za babičkou do chaloupky už tam na mě čeká."
V hloubi lesa ve stínu něco se tam hýbá
- vlk, je schován za stromem, na Karkulku číhá.
"Nezdržuj mě vlku, čeká na mě cesta,
nesu košík s dárečky dabičce až z města."
"A proč nemáš v košíčku pro babičku kytičku?"
Zas Karkulka pospíchá, natrhala kytičku,
zlý vlk zatím v domečku sežral hodnou babičku.
Když Karkulka k domku běží,
vlk v posteli klidně leží.
Karkulka jde k němu tiše -

(teď jsme si přidali:
"Babičko, ty máš veliké uši?
"To abych tě lépe slyšela!"
"Babičko, ty kulíš oči?"
"To abych tě lépe viděla!"
"Babičko a ty tvoje zuby?"
"To abych tě mohl sežrat!")

- vlk jen CHRAMST! a má ji v břiše.
A co bylo dál?
Zlý vlk klidně spal.
Když myslivec kolem šel,
vlka oknem uviděl.
Karkulku i babičku
zachránil za chviličku.

Snad to není moc, pardon kdyžtak :o)

Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: Re: Uplakaný pátek

8.7.2005 19:14:14
I ja byla nevychovna,mame sice jen CT1,2,Novu a Primu,ale tak jsem odpoledne strcila alespon DVD do prehravace a zatopila v kamnech.Venku je 14 stupnu a me pripada doma chladno,tak jsem volala manzelovi a ten mi zdelil,ze pokud by bylo treba pritopit,tak se cerpadlo samo sepne,no tak jsem cekala a nic.Jsem zhyckana z pretopeneho panelaku.
Moje starsi ditko zatim nenapsalo,ale pres zname se ke mne dostalo,ze deti chodi na houby,kterych je tam habadej a nijak nestradaji.

Aaa,u nas zacina byt dusno,manzel beha po baraku a zkouma,proc se netopi,tak asi nejsem tak moc zhyckana.Ale ta jeho nalada,kdyz se mu neco nedari!!
Ted si rikam,ze jsem konecne dnes mohla nafotit alespon tu kuchyn,kdyz jsem trceli doma,ale vzhledem k prepovedi na to bude jeste cas.
Venku je uplna potopa,voda se jiz nestaci ani vsakovat tam kde neni zryto a tvori se nam male rybnicky.
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: Uplakaný pátek

8.7.2005 18:27:03
Máme taky uplakáno,doslova.Dnes jsme byli na očkování a Adama bolí nožička.Stihli jsme jen kratičkou procházku kočárem,kdy vyjímečně nelilo.Je to děs,využila jsem kanál Minimax a nechávám ho koukat na pohádky:o( Jak nevýchovné,ale vzhledem k situaci Jak účinné.

Kudlinko,to je fajn,myslím ten návrat k rodinnému životu!

Tak běžím vypnout tv a nosit a utěšovat...
Martina+F+H+L 6060

Re: Míšo, cítím potřebu Ti trochu ulevit :o)))

8.7.2005 16:44:28
Kudlinko díky. Zase si o trochu rozšířím uspávací repertoár :o)

Ivča nemá připojení na internet a asi jen tak mít nebude. Teď někdy se stěhuje do Berouna a říkala, že si dá od toho žroutu času a peněz na chvíli pokoj.

Počasí je děsný, ale jako zázrakem si Filip od rána hraje sám. Dneska bude Filip spát u babičky a my s manželem razíme na večeři a do kina. DOcela se těším, nepamatuji si kdy jsme byli naposledy v kině.

Uplakaný pátek

8.7.2005 15:04:02
Ahoj, tak jsem se nacpala bramborákama, popíjím kávičku a dočítám, co jsem týden zameškala! Byly jste ale hodný:o)))
Ivi, zas bude líp! Je mi to taky moc líto!
V Londýně hrůza! Vždycky si jen říkám, co to bude příště! Škoda každého života!
Počasí mě taky štve, ale Amy začínal zánět ouška, tak stejně nesmí do pondělí ven! Možná se mi líp vysvětluje, proč tam nemůžeme jít!
Míšo, tak už jste se zabydleli? Pořád jsem nevěděla, kde jste to stavěli, až Majka mi to vyzradila! To není odsud zase tak daleko! Co se někdy sejít, až bude hezky?
Holky, tak se chystáme příští víkend s oběma dětičkama pod stan! Jsem na to s Amy zvědavá, hlavně to mlíčko, co si dopřává nad ránem:o))) Výlet na Sněžku nás nadchl natolik, že máme chuť vyrážet!!! A hlavně - manža dopsal tu bakalářku, tak je v úplně jiné pohodě! To se pak žije rodinným životem:o)))
Tak zatím.......

Míšo, cítím potřebu Ti trochu ulevit :o)))

8.7.2005 14:43:29
Paleček a jeho kamarádi

"Mámo, usmaž kobližky!"
"Až mi dojdeš na šišky,
nemám už čím topit, synku,
dělej něco pro maminku!"
V lese bum, bum, bum,
šiška jako dům,
za ní druhá, po ní třetí
z vysokého smrku letí.
Paleček je dávno v lese,
sám však šišku neunese.
Jde okolo školáček
jménem Ukazováček.
Okoukne ji, pak se sehne,
ale šiškou ani nehne.
Zavoláme Prostředníčka:
"Prostředníčku, pomoz nám!"
Chlapečkovi zrudla líčka:
"Nadarmo se namáhám!"
Zavoláme Prsteníčka:
"Prsteníčku, tak co ty?"
Chlapečkovi zrudla líčka:
"Šiška dělá drahoty."
Zavoláme na Malíčka:
"Pojď Malíčku, pomoz nám!"
Malíček je chytrá hlava,
kamarádům rady dává:
"Ty jdi sem a ty jdi tam,
čekejte, až zavolám!
Tak teď! Hej rup! Už ji nesem..."
Vracejí se domů lesem,
máma jim dá za šišku
cukrovanou kobližku.

Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: Pozdrav z Brna

8.7.2005 14:20:13
Marti,tu basnicku umim celou,jen jako naschval mi vypadla z hlavy,budu popohanet mozkove bunky,rozhodne to pokracuje.....v lese siska prvni,druha,treti z vysokeho stromu leti ....a ted mam zatmeno a vybavuji se mi jen utrzky.Dam to dohromady a pak napisu.

U nas byla strasna noc.Zuzka se probudila v pul 12 a do pul 3 byla vzhuru,ja byla jiz vystavena a ona si stale vymyslela a chtela si povidat a sama sebe napominala-pinkej,koukej pinkat/spinkat/,sysis pinkej.Ted se usmivam,ale v noci se mi chtelo hrozne spat a byla jsem vztekla.Manzel odchazel do prace pred 7 a zatahl nam rolety,ze tam byla tma tmouci a my chrupaly jeste do pul 9.Pred pul hodinou jsem ji zkusila dat spat,moc jsem sice neverila,ze usne,ale je tam klid,tak spi.Ono by do vecera nevydrzela.
To jsou prazdniny,leje a leje.To maji deti smulu,cely cerven bylo krasne a ted od zacatku prazdnin jen prsi aprsi a ma az do stredy a v patek se vraci Davca z tabora.

JA dnes cele dopoledne pucovala barak a pak rychle jeste neco vyzehlila a cele odpoledne budeme zavrene dome.Zuzanka mi pomaha s uklidem a vcera me pobavila,kdyz donesla hadrik na utirani i tatovi.
Muchomůrka+4 dětičky 11494

Pozdrav z Brna

8.7.2005 14:00:11
Ahojte děvčata,

zdravíme vás všechny z Bran, kde od rána lije a když jsem se dívala na předpověď- tak bude pršet ještě do středy. S těma dětma je to děsný být zavřená doma- ale co se týče mě, tak tohle mi vyhovuje, nepotím se a je mi fajn.

Stanula s jídlem nehází, ale když něco nechce, začne dělat, že se dáví a to znamená- mámo, nastav ruku, budu to plivat.Nechce chleba, ten plive a jen samotnou šunku.Mlíko ani náhodou, jen jogurt a to si vybírá , který mu chutná.
Vzpomínám na Ivu, jak se asi cítí- je jí to určitě líto a nemá ani chuť sem psát. Ani se jí nedivím, nicméně na ní myslím a moc ji zdravím.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 15745  [Dalších 15645 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.