| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 15745  [Dalších 15625 >>]
opice... 6073

Re: TV

7.7.2005 11:43:46
Leni, viděli jsme to na tom programu v úterních zprávách.
Vínečko 13944

TV

7.7.2005 9:42:35
Evi, fakt?
Byli u nás točit v sobotu jak Nova tak i ČT, ale ten den jsme to v TV neviděli tak jsme mysleli, že to nebylo.
opice... 6073

Re: cesta

7.7.2005 8:17:45
Zuzko, vítej zpět. Jak bylo doma?
Jana a kluci 13158

Čtvrtek

7.7.2005 8:00:07
Marti, odepsala jsem ti. Určitě ho používej.
Holky, to zateplování paneláku je hrůza. Nebo spíš ta firma. Začnou vrtat ráno v sedm, dělají asi tak do devíti a potom začnou zase v poledne. Takže mi ráno malého vzbudí a v poledne nemůže zase usnout. A jde jim to strašně pomalu. Za týden udělali jen jeden bok paneláku.
Včera jsem se musela smát. Už máme u baráku hotové krásné posezení, které je z části zastřešené. Bydlení není zdaleka hotové, ale už máme posezení s grilem. Už chybí jen stan :o).
Zuzika+Emmka+Attilik 7467

cesta

6.7.2005 22:10:30
Uz sme spat! Ako sa Vam dari???
Martina+F+H+L 6060

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svátky

6.7.2005 21:27:17
Jani, jestli seš tady, tak se prosím mrkni do pošty, poslala jsem ti mail.

Ivča Vám dškuje za podporu. Na revizi byla teprve včera a jak sama říkala: Je to na hovno.

Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svátky

6.7.2005 21:13:56
I my byli cely den venku,dopoledne kolem domu a odpoledne jsme se sli s nasimi sousedy projit k mistnimu rybniku a na detske hriste,Zuka byla rozjivena az hruza.
Teda Majko to te obdivuju,od 18 hodin nejist.Ale ted si dopravam jen meloun,ten muzu.
Manzel dnes vytahl kola,ze je da po zime do poradku,ale me kolo potrebuje vetsi opravu,tak poputuje do cykloservisu a konecne koupime cyklosedacku,abychom mohli vyjizdet i se Zuzkou,prilezitosti je tu dost.

Vypada to,ze konecne zacina ustupovat mamankovske obdobi a tatinek je ve vetsi oblibe.Stale slysim tato,tato.
opice... 6073

Lenny,

6.7.2005 18:50:20
viděla jsem Tvého muže v televizi:-). Byl to nějaký program kabelovky, myslím CT24 - chytneme to jen na chalupě.
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svátky

6.7.2005 13:45:01
My jsme přihasili z cyklovýletu.Byla jsem s Adamem u nedalekého zámku krmit pávy a pak na hřišti.Vítaná změna po tom včerejším lijáku.Taky pěkně usnul,zpíval dokonce se mnou ukolébavku,sice jen lalalá,ale bylo to hezký.

Jani,někdy Adam taky flaškou mrskne,ale většinou ji postaví na stůl.To víš že to stálo práci ho to naučit.Mně spíš trápí,že někdy plive jídlo a to když se chce uprostřed oběda napít,tak si prostě udělá v puse místo.

Musím se pochlubit,že se mi podařilo nějak zhubnout skoro 3kg.Ani nevím jak,to asi ty teplé dny,že není takový hlad.Naštěstí tak po 18hod už hlad nemívám,tak nejím.To přijde zas na zimu.Vecpala jsem se i do některých starých věcí vel.36.Jdu se teda odměnit harlekýnem a kávičkou!
Muchomůrka+4 dětičky 11494

Re: Re: Re: Re: Re: Re: svátky

6.7.2005 13:22:37
Ahoj, tak se hlásím zas po nějaké době- ale šmíruju vás denně, neb jsem na záříjňátkách.
Včera se Staník nacpal sušenýma švestkama a dnes to udělalo svoje. Ráno jsem mu nechala pyžámko bez plenky a on se pokadil.Z pokoje si to přinesl do obýváku a zanechával přitom znamení na každém kroku, jak mu to teklo z nohavice.

po těch injekcích se mu opravdu zlepšila chuť k jídlu, ale je docela vybíravý. Chce je sala- salám bez chleba.Když mu to nakrájím na kostičky, sní šunku a chleba nechá.Rostou mu stoličky, už celkem 17. a 18. zoubek.

Ivy je mi taky líto,přiznám se, že si vážím toho, že se mi nic podobného nestalo.Jsem 31. týden a vše je v pořádku.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 15745  [Dalších 15625 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.