Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
opice... | 6073 |
Re: Re: Re: Re: Re: svátky6.7.2005 10:30:23
Ahojky všem,
právě jsme se vrátili z chalupy, od večera tam lilo, tak jsme se na zpáteční cestu vydali už v 7ráno, neb Vojtíka v 5h probudil zlý sen a už nezabral. Malému se tam moc líbilo, řádil, ještě se stihl vykoupat v bazénku, o pádech ani nemluvím. Ivky je mi moc líto:-(. Jdu se podívat do kuchyně, jestli něco vyčaruji na oběd. |
Lucymarie | 28209 |
Re: Re: Re: Re: svátky6.7.2005 8:42:18
Jani, poslala jsem Ti mailíka.
|
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Re: svátky6.7.2005 7:56:44
Posíláme Ivance velké pofoukání na bolístku. Je mi to moc líto.
U nás včera taky celý den pršelo, ale k večeru přestalo a tak jsme se dostali alespoň na hodinku ven. Malý měl na noze poprvé gumáky, byl to krásný pohled a skvělé, že mi nevadilo, když lítal do louží. Chci se zeptat, jestli máte některá stejný problém jako my a to se zahazováním jídla a pití. Nemůžu ho naučit, že když dopije má mi flaštičku dát nebo když nedojí rohlík, tak ho hází na zem. |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
Re: Re: svátky5.7.2005 23:49:53
Ivance preju hodne zdravicka a hodne lidi kolem,aby ji pomohli tu bolistku prekonat.
Take my cely den trceli doma.A kdyz vidim tu potopu kolem a predpoved destivych dni dopredu,tak vylezt z domova nebude jednoduche.Asi nas priroda testuje na dlouhe zimni dny.Ja upekla pernik s cokoladovou polevou a sama samotinka jsem ctvrt plechu "sezrala".Vecer jsem to zavrsila dvema dvoudeckama bileho a k tomu dobre syry.Tak jak mam hubnout,kdyz vule schazi a pocasi tomu pomaha. Jdu skocit do sprchy,Zuzanka posledni dny v noci poplakava ze spani a pomaha jen na ni mluvit a mluvit.Nastesti usina dobre,posledni dobou si vypravi a zpiva pred spanim v postylce a ja ji tajne posloucham chuvickou.Ted u nas jednoznacne vede Kolo kolo mlynsky az se nam z toho mota hlava,ale ona je neunavna a toci se sama,pak sedne na bobek,spravuje to kolo a nasledovne septa bubakovi do komina/je to svanda/. |
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
Re: svátky5.7.2005 21:56:28
ježiš,tak to je mi taky líto,úplně mi to zkazilo náladu.Marti,podrž ji teď i za nás,jo?
|
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
svátky5.7.2005 21:55:27
Ahoj holky,jak se máte o svátcích?My jsme s Adamem sami doma a k tomu lilo jako z konve,řeknu vám,dnes to byl dlouhý den,od rána do večera jen hrát si.Večer jsem ale aspoň unikla do kina a manžel se po příchodu z práce ujal syna.Nejvyšší čas - Román pro ženy mně zase vzpružil.
Zase jsme trošku pokročili s hygienou.Adam už se nočníku nebrání,ale sám si zatím říká jen sem tam,spíš najednou vystartuje a jde se vyčůrat.To je u nás obrovský úspěch. Kde jste kdo???? |
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Re: Re: Re: Aloe Vera5.7.2005 21:51:06
Ahoj holky, nešel nám pár dní počítač.
Mám špatnou zprávu, Ivana byla v pondělí na revizi. Je mi jí moc líto. |
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Re: Aloe Vera5.7.2005 15:40:49
Jani, poslala jsem ti e-mail (nějak vynechávám písmena).
|
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Aloe Vera5.7.2005 15:39:47
Jani, poslal jsem ti e-mail.
|
Janinka,Honzík 2.8.03 | 9517 |
Re: Sobota5.7.2005 12:55:53
AHOJ Jani, prosím tě o jakým sprejíčku to mluvíš? Taky bych ten zázrak chtěla mít doma na bolístky... Díky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.