Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
opice... | 6073 |
Re: Aloe Vera4.7.2005 7:39:05
Jani, díky za e-mail.
|
Jana a kluci | 13158 |
Aloe Vera3.7.2005 22:45:19
Chci vám jen napsat, že do 15.7. jsou v akci všechny výrobky z Aloe Vera na opalování a po opalování. Je jich více a tak jen jako příklad uvedu 1 sérii (dá se se slevou koupit i vše zvlášť), která obsahuje Aloe vera mléko na opalování SPF 24(100ml)+ Aloe Vera sluneční krémový blokátor SPF 30(100ml)+ Aloe Vera tělové mléko po opalování(200ml) za 1145 Kč (mimo akci je to za 1429Kč). V akci je kromě těchto třech výrobků taky mléko na opalování SPF16, sluneční blokátor SPF30, relaxační gel po opalování, samoopalovací mléko, sluneční tyčinka SPF25 na namáhané partie pleti pro lokální užití.
|
Zuzana Semerádová |
• |
Permoník3.7.2005 20:06:50
Dobrý večer, zdravím všechny maminky!
Nezlobte se, že jsem mezi Vás takto vstoupila, ale vím od paní Kudláčkové, že slavíte dva roky srpňátek a tak jsem Vás takto jako detektiv Holmes našla :-) Parkování je skutečně omezené, ale všechny si sem můžete věci bez problémů vyvést a pak zbylá auta, na které se nedostane s povolenkami, svést na parkoviště. Ještě je jedna teoretická šance, že na chatě U Beranů nebudou mít hosty, je to nad námi asi 200m, a tam se dá za 30Kč/den auto zaparkovat. Paní Beranová to však bude vědět až v daném termínu. Tak snad to nebude tak náročné. Ještě jsem chtěla poprosit, kdyby některá z Vás potřebovala místo velké postele postýlku dětskou, dejte mi prosím tak dva dny před příjezdem vědět, abychom je na pokoje připravili. Přeji všem hezký večer a těšíme v září naviděnou! Zuzana Semerádová |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
Re: Re: Re: Re: PERMONÍK3.7.2005 13:21:35
Ahoj vcera jsem se sem nemohla vubec dostat,nejak blblo pripojeni.Na nakupech jsme byli a dovezli opravdu jen par drobnosti na zahradu a pro kutilstvi do domu.Penizky,ktere jsem pobrala k narozeninam zustaly lezet v penezence.Mam zalusk na nejakou velikou palmu do obyvaku,ale to musim jet sama,abych mela volne auto.
Dnes jsme k obidku grilovali rybi file s bramburkem a k tomu jsem si dala jedno chlazene.Bohuzel jen plechovkove,hospodu tu pred 2 lety zrusili. Ted jsem dala Zuzku spinkat a ja jdu natirat stojan na lahve,konecne se po x letech docka nejake upravy. Holky,dokonce tu byla vcera vecer vesnicka zabava a odpoledne detsky den,tam jsme ale nebyli.Tak priste,abychom zapadli mezi starousedliky. Zitra jdu povinne cvicit,nejak zanedbavam pohyb a vubec se nekontroluji v jidle a zacinam mit pocit,ze se to zacina projevovat.Rano jsem si rekla,ze musim zrusit vecerni zranice,tak vam zitra poreferuju,jak jsem to vydrzela:-) Pa,jdu pracovat. |
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
Re: Re: Re: PERMONÍK2.7.2005 22:29:39
Ahojky holky, no já bych z toho parkování zase tak nešťastná nebyla! 4 místa máme a tak si navzájem pomůžeme, ne? Jak píše Majka, věci se vyvezou a pak se odjede zaparkovat dolů! 400m není snad zase tak moc! Asi bych to nechala - kdo přijede - zaparkuje, ostatní budou ťapat :o)! Aby jsme se nehádali:o)))Tak Míšo a teď je to na Tobě!!! V kolikpak vyrazíš?????
To bude ještě sranda:o) Omlouvám se, ale jsem po dvou dobře chlazených.... Tak já běžím spát! Ráno jedeme s dětičkama na Sněžku a chcem to vyšlápnout pěšky, tak jestli neumřu..... Dětičkám pusku a Vám krásnou neděli, K. |
Léna - Makulka 5.10.03 | 7756 |
Re: Re: PERMONÍK2.7.2005 21:48:09
Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu, přečetla jsem si, že jedete do Permoníka.
Nedávno jsme se od paní Semerádové vrátily (byli jsme na Ťapce a loni v říjnu na Permoníku) a troufám si tvrdit, že budete moc spokojené. Je to tam skvělé! Herna pro děti, jídlo, no prostě super!!! Jen to s tím autem je hloupé, ale paní Semerádová nám pomohla a věci k chalupě dovezla. Mějte se hezky a pěkně prožitou dovolenou! Lenka |
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
Re: PERMONÍK2.7.2005 21:36:36
Kudli,to jsou samé dobré zprávy.Těch 400 metrů není tak moc,hlavně aby to nebyl velký kopec.Určitě se ale bude dát vyjet k penzionu,vyložit tašky a pak sjet zaparkovat zas dolů.
|
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
Re: Bazének2.7.2005 21:34:22
Kuk,je tu někdo?
My dnes byli v ZOO v Praze.Hodně to tam od podzimu vylepšili pro děti.Nejvíc času jsme strávili v dětském areálu a na dětské tramvaji.Teď je Adam u babičky do zítra,potřebuju si oddechnout a hlavně prospat.No ale už zase sedím tady:o) |
Jana a kluci | 13158 |
Bazének2.7.2005 19:06:13
Ten bazének se stříškou co máme, je teď v Baumarktu v akci za necelých 600Kč.
|
Jana a kluci | 13158 |
Re: Sobota2.7.2005 14:18:03
My už máme dárek k narozeninám vybraný. Bude to elektrická motorka. Známý nám jí dovezou z Polska, kde jsou prý mnohem levnější.
Jinak jako dárek mohu doporučit Aguadoodle (malování vodovým fixem), tabuli a dětské klávesy. To jsou věci, které u nás teď vedou. Včera jsme malému koupili v Globusu takový domeček s krtečkem za 499Kč. Vejde se do obýváků a malý má své království. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.