| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 15745  [Dalších 15605 >>]
opice... 6073

Re: Aloe Vera

4.7.2005 7:39:05
Jani, díky za e-mail.
Jana a kluci 13158

Aloe Vera

3.7.2005 22:45:19
Chci vám jen napsat, že do 15.7. jsou v akci všechny výrobky z Aloe Vera na opalování a po opalování. Je jich více a tak jen jako příklad uvedu 1 sérii (dá se se slevou koupit i vše zvlášť), která obsahuje Aloe vera mléko na opalování SPF 24(100ml)+ Aloe Vera sluneční krémový blokátor SPF 30(100ml)+ Aloe Vera tělové mléko po opalování(200ml) za 1145 Kč (mimo akci je to za 1429Kč). V akci je kromě těchto třech výrobků taky mléko na opalování SPF16, sluneční blokátor SPF30, relaxační gel po opalování, samoopalovací mléko, sluneční tyčinka SPF25 na namáhané partie pleti pro lokální užití.
Zuzana Semerádová
  • 

Permoník

3.7.2005 20:06:50
Dobrý večer, zdravím všechny maminky!
Nezlobte se, že jsem mezi Vás takto vstoupila, ale vím od paní Kudláčkové, že slavíte dva roky srpňátek a tak jsem Vás takto jako detektiv Holmes našla :-)
Parkování je skutečně omezené, ale všechny si sem můžete věci bez problémů vyvést a pak zbylá auta, na které se nedostane s povolenkami, svést na parkoviště. Ještě je jedna teoretická šance, že na chatě U Beranů nebudou mít hosty, je to nad námi asi 200m, a tam se dá za 30Kč/den auto zaparkovat. Paní Beranová to však bude vědět až v daném termínu. Tak snad to nebude tak náročné.
Ještě jsem chtěla poprosit, kdyby některá z Vás potřebovala místo velké postele postýlku dětskou, dejte mi prosím tak dva dny před příjezdem vědět, abychom je na pokoje připravili.
Přeji všem hezký večer a těšíme v září naviděnou!
Zuzana Semerádová

Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: Re: Re: Re: PERMONÍK

3.7.2005 13:21:35
Ahoj vcera jsem se sem nemohla vubec dostat,nejak blblo pripojeni.Na nakupech jsme byli a dovezli opravdu jen par drobnosti na zahradu a pro kutilstvi do domu.Penizky,ktere jsem pobrala k narozeninam zustaly lezet v penezence.Mam zalusk na nejakou velikou palmu do obyvaku,ale to musim jet sama,abych mela volne auto.
Dnes jsme k obidku grilovali rybi file s bramburkem a k tomu jsem si dala jedno chlazene.Bohuzel jen plechovkove,hospodu tu pred 2 lety zrusili.
Ted jsem dala Zuzku spinkat a ja jdu natirat stojan na lahve,konecne se po x letech docka nejake upravy.
Holky,dokonce tu byla vcera vecer vesnicka zabava a odpoledne detsky den,tam jsme ale nebyli.Tak priste,abychom zapadli mezi starousedliky.
Zitra jdu povinne cvicit,nejak zanedbavam pohyb a vubec se nekontroluji v jidle a zacinam mit pocit,ze se to zacina projevovat.Rano jsem si rekla,ze musim zrusit vecerni zranice,tak vam zitra poreferuju,jak jsem to vydrzela:-)
Pa,jdu pracovat.
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981

Re: Re: Re: PERMONÍK

2.7.2005 22:29:39
Ahojky holky, no já bych z toho parkování zase tak nešťastná nebyla! 4 místa máme a tak si navzájem pomůžeme, ne? Jak píše Majka, věci se vyvezou a pak se odjede zaparkovat dolů! 400m není snad zase tak moc! Asi bych to nechala - kdo přijede - zaparkuje, ostatní budou ťapat :o)! Aby jsme se nehádali:o)))Tak Míšo a teď je to na Tobě!!! V kolikpak vyrazíš?????
To bude ještě sranda:o)
Omlouvám se, ale jsem po dvou dobře chlazených....

Tak já běžím spát! Ráno jedeme s dětičkama na Sněžku a chcem to vyšlápnout pěšky, tak jestli neumřu.....
Dětičkám pusku a Vám krásnou neděli, K.
Léna - Makulka 5.10.03 7756

Re: Re: PERMONÍK

2.7.2005 21:48:09
Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu, přečetla jsem si, že jedete do Permoníka.
Nedávno jsme se od paní Semerádové vrátily (byli jsme na Ťapce a loni v říjnu na Permoníku) a troufám si tvrdit, že budete moc spokojené. Je to tam skvělé! Herna pro děti, jídlo, no prostě super!!!
Jen to s tím autem je hloupé, ale paní Semerádová nám pomohla a věci k chalupě dovezla.
Mějte se hezky a pěkně prožitou dovolenou!
Lenka
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: PERMONÍK

2.7.2005 21:36:36
Kudli,to jsou samé dobré zprávy.Těch 400 metrů není tak moc,hlavně aby to nebyl velký kopec.Určitě se ale bude dát vyjet k penzionu,vyložit tašky a pak sjet zaparkovat zas dolů.
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: Bazének

2.7.2005 21:34:22
Kuk,je tu někdo?
My dnes byli v ZOO v Praze.Hodně to tam od podzimu vylepšili pro děti.Nejvíc času jsme strávili v dětském areálu a na dětské tramvaji.Teď je Adam u babičky do zítra,potřebuju si oddechnout a hlavně prospat.No ale už zase sedím tady:o)
Jana a kluci 13158

Bazének

2.7.2005 19:06:13
Ten bazének se stříškou co máme, je teď v Baumarktu v akci za necelých 600Kč.
Jana a kluci 13158

Re: Sobota

2.7.2005 14:18:03
My už máme dárek k narozeninám vybraný. Bude to elektrická motorka. Známý nám jí dovezou z Polska, kde jsou prý mnohem levnější.
Jinak jako dárek mohu doporučit Aguadoodle (malování vodovým fixem), tabuli a dětské klávesy. To jsou věci, které u nás teď vedou. Včera jsme malému koupili v Globusu takový domeček s krtečkem za 499Kč. Vejde se do obýváků a malý má své království.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 15745  [Dalších 15605 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.