| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 15745  [Dalších 15595 >>]
Jana a kluci 13158

Sobota

2.7.2005 14:08:01
Včera vyndali Filípkovi stehy a pan doktor nás pochválil, jak se jizva hezky hojí. Když jsem řekla, že ji stříkám sprejíčkem, tak si sestřička jeden objednala. Holky, které ho máte doma, opravdu ho používejte, nenechte ho někde ležet. Když dojde, pošlu další, vždyť 100Kč není tak moc (Mersi ho má na dlouho). Já jsem teď moc ráda, že ho mám a manžel mě dnes volal, že ho mám přivézt na turnaj, protože má puchýř z nových kopaček.
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: PERMONÍK

1.7.2005 20:32:13
Prsi,prsi,cely den.Manzel se raduje,ze mame dostatecne zalito a ja blahorecim alespon tomu velkemu prostoru na litani doma,protoze jsme nevytahli paty z baraku.
Pred chvili jsme rozdelali ohen v kamnech/tan smrad jak se to vypaluje!/ a ja ulozila Zuzku do postylky a nalila si v klidu dvojku bileho.
Zitra se chytame pro nejake drobnosti do Hornbachu a Ikey.

V jednom mel pocitac v obyvaku vyhodu,mate prehled co se deje kolem vas,okouknete televizi,mezi psanim prohodite slovo s manzelem,ted jsem zavrena v pracovne a po chvilkach odbiham.

Kudlinko,diky za slova podpory,manzel mi jiz take rika,at na to nemyslim,ale dopis jsem mu dnes na tabor napsala.

Hola,to jsem zvedava skoro pul kilometru pesmo s prckama!Tzn.vzit golface a tasku pres rameno.Nebo kdo driv prijde,ten ..../ne ze tam budete jiz od rana!/
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981

PERMONÍK

1.7.2005 16:09:50
Ahoj maminky!

Před chviličkou mi přišel mail z Permoníku!
Tak jsme po telefonu domluvili toto:

Záloha žádná, platit se bude přímo na místě!
Za lůžko platí děti až od tří let, děti do tří platí jen jako přistýlku, takže i za spaní a jídlo to bude o trochu méně, než čekáme. Cenu nám určí na místě!
V sobotu, když budeme chtít, tak nám (podle počasí) připraví na večer místo večeře grilování, nebo opékání, jak si řekneme. Mám dát jen v týdnu před odjezdem vědět! Upečou nám i velký dort ... Paní Semerádová je úžasná a ochotná splnit všechna naše přání! :o)

Jediný problém je, že mají u chaty jen 4 místa na parkování, zbytek míst je dole na Spáleném mlýně 400 m od chaty! U Permoníka se platí 40 Kč za víkend! Tak to snad nějak zvládnem :o)))

Jinak, až budu mít chvilku volna, musím Vás zase dočíst a kouknout na foto! Ať taky vím, jak se máte:o))) S návštěvami se nějak roztrhl pytel a já nestíháááááám.......
Větším dětem HEZKÉ PRÁZDNINY a Míšo, hlavu vzhůru, pokušení se těžká věc! Ale věřím, že to nemyslel zle!
Příště bych něčemu takovému zkusila spíš předejít! Teď bych mu jen v klidu vysvětlila, jak moc Ti tím ublížil a myslím, že zrovna Davídek to pochopí a příště to neudělá! Pa Kudli
Vínečko 13944

Re: Re: Re: Přidána fotka do alba

1.7.2005 13:45:35
Jenomže pokd ho naženeme, když se mu ještě nechce spát tak řve jak tur a utíká:-(
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: Re: Přidána fotka do alba

1.7.2005 13:05:31
Ja take necekam az je Zuzka unavena,chodi spat temer porad ve stejnou dobu,jen mimoradne ji spanek odlozim nebo i posunu dopredu pokud pres den jen drimla.Ona si sama rika,ze chce spinkat po obede a vecer.

Tak si predstavte,vcera jsem tu chvalila me strasi ditko a dnes me tak starsne podrazil.Odjizdel na tabor a mel zakazano brat si sebou mobil a ja po navratu domu zjistila,ze si ho presto vzal.Prozvonila jsem ho a zadala vysvetleni,jem mlcel a rikal,ze ho chtel ukazat kamaradum.Tak jsem mu nakazala mobil vypnout a odevzdat vedoucimu,aby se mu neztratil nebo aby mu ho nekdo neukradl.Holky,ja jsem tak strasne zklamana,ze me vlastne podvedl.Jeden muj znamy se mi snazil vysvetlovat,ze proste ta touha pochlubit se takovym krasnym darkem byla proste silnejsi a on to nepremohl.Tak si rikam,ze jeste neni natoli vyzraly,abychom mu darovali tak drahy telefon.Boze to je tezky,chovat se jako rodic a zaroven jako pritel,odmenit ho za snahu a pritom si rikat,nemohu mu koupit to ci ono,neni to malo nebo moc.
To snad neni mozny,Zuzka je jiz vzhuru a ja si jeste neudelala ani kafe.
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: Přidána fotka do alba

1.7.2005 12:29:15
Hezký,všem vám to sluší.Evidentně ti těhotenství přidává na kráse!
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vysvědčení

1.7.2005 12:27:35
Míšo takovým jaká je tvoje sousedka se říká zelená vdova.Doma nic nedělá,na vše má hospodyni a vyráží neustále ven za přítelkyněma a do nákupních center s manželovou zlatou kreditní kartou:o)
Občas jsme si dělaly s kamarádkou "den zelené vdovy",doma jsme se na všechno vyprdly a vyrazily utratit nějaké koruny za módu,na oběd,kávu a vracely jsme se v dobré náladě večer:o)Kdeže ty časy jsou???
Muchomůrka+4 dětičky 11494

Přidána fotka do alba

1.7.2005 12:26:28
Holky,přidala jsem 1 fotečku z návštěvy v porodnici za kámoškou- minulý týden.
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: Re: Narodky

1.7.2005 12:23:37
Lenny,to má výdrž.My chodíme běžně po 21hod,usíná tak do 20-30 minut.Ale jelikož si ukracuje denní spánek,tak to asi na tu 20 změníme.Já ale nečekám,až bude unavený,prostě zavelím,že se jde spinkat a on jde.Tu půlhodinku si ještě hrajem a čteme.Hlavně bych ale měla umravnit sama sebe,chodím spát kolem půlnoci a ráno jsem jak po koťatech.

Začínají se nám dostavovat první úspěchy s nočníkem.Z ničehonic.Ale jen když je nahatý.
Vínečko 13944

Re: Narodky

1.7.2005 11:17:59
Majo, ve 20 hodin, co bych za to dala.
Adam šel včera spát ve 23:45:-(((
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 15745  [Dalších 15595 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.