| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 15745  [Dalších 15585 >>]
Mersi, Miška a Lea 772

Narodky

1.7.2005 10:05:11
ja mám pre Mišku pripravenú takú tabuľu z Ikei, dá sa tam kresliť kriedou, z druhej strany fixou, alebo sa dá dať rolka papiera, pipadne magnetky.
Mersi, Miška a Lea 772

Re: Re: Re: Re: Re: Vysvědčení

1.7.2005 9:51:04
Michalka dostala Lego pod stromček. Najprv som ho stavala ja a ona ho burala. Teraz si stavia sama, je to jej obľúbená činnosť. Každý deň sa jej venuje.
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

30.6.2005 22:23:06
Majko,spat uz ve 20 hodin?To mi chodime zcela bezne,sobecky se tesim az zalehne a bude klid.
Co jsme se prestehovali na vesnici:-),tak vstava opet kolem 6 a v noci se stale dozaduje piti,coz nikdy nedelala.
Tak to vypada,ze se cely pokojicek prestehuje dolu do obyvaku,protoze me nebavi stale vybihat pro nove hracky,kdyz potrebuji delat veci dole.Zas bude o jednu mistnost min na uklid.
Dnes me sokoval nas soused,ktery prohlasil,ze si budou muset zvat alespon jednou za mesic nekoho na uklid.Jeho pani je doma,ackoliv ma deti jiz skolkou a skolou povinne,na zahrade jen plevel a ona bud zalezla doma ci ve meste u kamaradek,tak proboha co dela?Ja uklizim i se Zuzkou v zadech a normalne to jde.
Vecere v restauraci se nekonala,neb jsme usoudili,ze bychom to se Zuzkou nezvladli a objednali si domu pizzu a ja, snazic se o zdravou krmi ,zeleninovy salat/tu pizzu jsem k tomu stejne ukusovala:-)/.
Alusha+dcerky*10/03+*07/06 7905

Martino,

30.6.2005 21:43:44
Marti, nechceš si pokecat třeba přes e-mail ? Alena
Maja,Adam 2.8.2003 12852

30.6.2005 21:28:54
www.legaček.cz

koukni na to
Martina a Anetka 31760

Re: Re: Re: Re: Vysvědčení

30.6.2005 21:21:43
Je pravda, že dnešní počasí bylo hodně blbý. Po všech dnech co Aneta mohla být na zahradě se dnes strašně otravovala. Ani nechtěla po obědě spát. Šííííílený. Chci se vás zeptat na Lego, protože jsem zjistila, že jste s ním všichni spokojení. Jaké je nejlepší???? Rozhodla jsem se, že uděláme narozeniny ve stylu lega a nějak si rozdělíme co kdo koupí. Poradíte?
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: Re: Re: Vysvědčení

30.6.2005 20:57:10
Ahoj holky

Jani,vítej mezi nás mateřské dělnice na plný úvazek.Hezky si užij prázdniny s Filípkem.V září už nenastoupíš??

Evi,už jste byli dlouho zdrávi,co?Tak ať pupínky rychle zmizí.

Míšo,to je normální,máš po tom stěhování prostě hlavu "v pejru".To já mívám taky a ani se nepotřebuju stěhovat.

Muchomůrko,to už máš v bříšku pěkný kus chlapa!Myslím že ani starší děti mimi v bříšku nechápou.

Já jsem dnes dala juniora spát ve 20 hodin.Už jsem fakt nevěděla co vymýšlet.Venku celý den deštivo,vycházky nám oběma moc chybí a ač máme doma téměř legoland,tak jsem vyčerpala svou nápaditost.Odpoledne jsme tu měli kámošku s dětma,tak je to tu jako po výbuchu.

opice... 6073

Re: Re: Vysvědčení

30.6.2005 15:23:23
Ahojky všem,
velké gratulace žáčkům i učitelům:-)
Hani, Vojtík Ti krásně roste. A co Stáník, už začal lépe jíst?

Lucko, díky za e-mail.

Vojtík se zase opupínkoval, má něco ...... Dostal kortioidy (jen po dobu nouze), snad už se z toho všeho dostane.
Lucymarie 28209

Re: Vysvědčení

30.6.2005 15:04:14
Jani, tak jsem to zkusila ještě jednou. Před hodinou jsem ti poslala mailík.
Jana a kluci 13158

Vysvědčení

30.6.2005 14:53:19
Gratuluji ke krásnému vysvědčení. Já mám doma kytičky a bonboniery a už teď se mi po té mé třídě stýská. Tak se hlásím zpět do služby v plné polní, tím myslím návrat na mateřskou dovolenou, i když nevím, proč se tomu říká dovolená :o).
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 15745  [Dalších 15585 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.