Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Re: Re: Re: večer29.6.2005 23:31:03
Dneska Filip perlil, rozházel všechno na co přišel. Pak strčil hlavu do kýblu s vodou na vytírání a moc se mu líbilo, že má hlavu od pěny. 10x se vyčůral a 4x vykadil na vytřenou podlahu a nakonec celou podlahu pokecal rybí mastičkou na prdelku. Naše plovoucí podlaha se nám dneska v noci určitě neoprudí :o)
Byla jsem na chvilku u Ivany, zítra stěhují poslední zbytky a opouští byt. Má toho nějak moc. Vypadala dost unaveně. |
Martina a Anetka | 31760 |
Re: Re: Re: večer29.6.2005 22:31:51
Tak to je super, protože ANETA a ŽANETA se zatím skoro nikomu nelíbilo. Mě to přišlo celkem pěkný.
|
Lucko,29.6.2005 22:20:26
děkuju za odpověď. Já druhé mimi strašně chci, jen do toho musím dotlačit manžela. Bude to chtít nějakou fintu, hahaha. Jedináčka bych nechtěla (po zkušenosti mé kamarádky) a zase mít nějaký větší věkový rozestup také ne.
|
Lucymarie | 28209 |
Re: Re: večer29.6.2005 22:17:03
Marťo, mě se to líbí!!! Jde to k sobě! A navíc, jsou to Tvoje děti.
|
Lucymarie | 28209 |
Re: večer29.6.2005 22:13:56
Pěkný večer všem!
Evko, písla jsem Ti právě mailík. Marti, sice jsi se ptala Lenny, jak to jde se dvěma dětičkama, a jestli můžu za sebe - nejhorší první půlrok (pokud je máš "brzo" od sebe). A pak je to SUPER. Neměnila bych, a kdybych šla do toho třetího, tak zase co nejdřív... Tedy holky těhulky, vy ale umíte člověka nakazit :))))) Jani, taky jsem Ti psala, jsem teď už v těch K.V. |
Re: večer29.6.2005 22:13:44
Myslím, že výběr prvního jména je daleko jednodušší. U druhého se už musí myslet na to aby se ta jména k sobě alespoň trochu hodila. Když jsem před známýma prohlásila, že bych jako druhé chtěla Žanetu, tak mi to okamžitě rozmluvili.
|
opice... | 6073 |
večer29.6.2005 21:47:40
Nad jménem na kluka už přemýšlíme od léta a ještě jsme nic nevymysleli:-( Jo, při prvním to bylo jednoduché, při pozitivním výsledku, jsem manželovi dvě navrhla a v případě nelibosti, si měl vymyslet jiné. Raději souhlasil:-)
Jani, zrovna minulý týden jsem na Tebe myslela. Jsem ráda, že jsi se ozvala. Marti s Filípkem - děkuji. Za chvíli na to kuknu. A na podzim snad něco namaluji:-) Lucko, co choroby. Máte to všechno za sebou? |
J-anina | 7697 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa29.6.2005 21:37:36
Ahoj všem!
Moc se mi stýská, ale net bohužel pořád nemám. Doufám, že už jste na nás úplně nezapomněli :-(( Kuba je šikula, nočník jsem zvládli zničehonic asi během 14 dnů, teď po měsíci už je přes den úplně bez plen, na noc dávám, ale podaří se mu i vydržet do rána. Ne, že by občas nebyla nehoda, zvlášť když je zabraný do hry, ale zvládli jsme to!! Takže všem zoufajícím, opravdu vydržet, přijde to samo. Kuba měl záchvaty, že si má na nočník sednout, vůbec mu nevadilo, že se počůral, nebo pokadil, většinou si ani nevšiml, dokud mu nezačali poklady padat z nohavice... Jo a nejvíc ho baví čůrat na travičku, na kytičky atd, běháme po zahradě se staženýma gatěma než najde tu pravou.. Co se týče mluvení, tak nám moc nových slov nepřibylo - teď jsme tak na 20 - když započítám zvířátka :-)) Jenže se domluví tou svojí znakovou řečí, takže na co by mluvil :-)) V po jsme byli na očkování, má na ručičce ještě teď pěknou reakci, snad je to normální. Teplotu zatím ne, ale to stejně bude až ta zpožděná reakce. Taky jsme strávili týden v Itálii - voda, písek a děti - ideální kombinace. Kuba se vůbec nebál vody, museli jsme ho neustále chytat, klidně šel a šel. Cestu autobusem (12hod) zvládl líp než já - měli jsme sebou autosedačku, tak skoro celou cestu prospal. Na každý zastávce se probudil čerstvý jak rybička, venku se proběhl a pak hned zase znovu spinkal. Mějte se všechny dětičky i maminky moc krásně, doufám, že už brzy budu moc psát častěji. Teď se mi jen daří semtam něco stáhnout a pak dočítám třeba 14 dní. Omlouvám se za román, ale když já táááák dlouhou nepsala. J. |
Lenny29.6.2005 19:30:45
A jak se to zvládá s dvěma dětma???
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Středa29.6.2005 18:32:12
Anetce chci sourozence určitě pořídit. Strašně bych si přála holčičku. Jsem naprosto praštěná, protože ačkoliv pořád beru antikoncepci, tak při tom vymýšlím jména.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.