| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 15745  [Dalších 15535 >>]
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066

Re: Re: Re: Dětský pokoj

28.6.2005 22:56:42
U nas nocnik vubec nehrozi,sice lita bez plinky,ale cura a kaka kde ji napadne,snad ji to jiz vubec nevadi.Kolikrat kdyz vidim,ze ma spinavy zadek,tak letim hledat,kde ten poklad nadelila a pak nasazuji opet plinku a cekam na zazrak.
Posledni dobou je strasne uknourana a ukricena,vse musi byt podle ni a brachu nenecha ani chvilku v klidu.Neustale slysim Dadu,Dadu,spinkat Dadu,koupat Dadu,papat Dadu a Davca ji ma jiz plne zuby.Ono je to ti,ze byli kvuli stehovani hodne spolu u nasich a tam se ho vzdy drzi jako kliste.

Tak jsem nakonec upekla ten cokoladovy dort a k veceri uplacala kvetakove karbanatky,myslela jsem,ze je Zuzka nebude a dala ji chleba se syrema,ale ona musi mit na taliri to same co my,nekdy je to dost problem.

Jdu se ulozit ke spanku,neustale nemuzu dohnat ten zanedbany spanek a nejak se vymanit z unavy.

P.S. o digestor jsem se jeste neprastila,je tak obrovska,ze ve me asi budu respekt a vsechny pohyby kolem ni delam s jakous takous opatrnosti.
Mersi, Miška a Lea 772

Re: Re: Dětský pokoj

28.6.2005 22:23:15
Michalke tiež pribudli modriny a jedna pekne veľká n čele, to spôsobil roh zárubne.
Tiež som bola na infarkt, keď prídeme domov a Miška mala akoby modriny v kútiku oka, nakoniec to bolo buď že vraj z toho vodového monoklu na čele alebo sa strašne zľakla. No a fakt vyplašil ju jeden ročný chlapček, až že zabudla plakať.

Misa: tak už si vo svojom zariadena, to je dobre.

Jana: Aloe mi už prišlo, už ho veselo používam.

Izbu tiež Miške nezariaďujeme až v novom.
Najnovšia zábava na doma po čítaní je stavanie lega. Ináč stále von.
Nočník sa zlepšuje, doma je bez plienky, ale už nemusím tak často odchatavať, už si občas sama sadne.
Vica,2deti 18564

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj

28.6.2005 20:40:10
Lenny ja som tiez na mrtvici a to mam len jedno!
Minulu noc zle spal a dat ho spat poobede bolo umenie....
Dnes je 6-rokov co som za "velkou mlakou"

Ja sa mozem hanbit ja Mirkovi izbicku nezariadujem, ja stale cakam, kde skoncime....a to mam vraj umelecke citenie, fuj ze sa Vam s tym vobec chvalim :)))
Vínečko 13944

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj

28.6.2005 15:15:07
Marti, moc díky.
Já jsem z dětí už druhý den taky na mrtvici. Nevím jeslti je to tím očkováním nebo teplem.
Martina+F+H+L 6060

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj

28.6.2005 15:03:21
Lenny, máš je v poště.

Filip spí a doufám, že ještě dlouho bude. Poslední dobu je tak ukňouranej, že jsem pomalu na prášky. Pořád mi stojí u nohy, tahá za triko a dokola opakuje mamiko sem, mamiko tam, mamiko tohleto, mamiko támhleto, mamikó, mamikóóó, mamikóóóóóóó. Ani minut si nevydrží hrát sám. Pokud si náhodou hraje sám, tak dělá nějakou lumpárnu. Sestry kluk má neštovice, takže teď 3 týdny budeme izolovaný od světa čekat jestli to od něj Filip chytil a já se z toho asi zblázním.
Martina+F+H+L 6060

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj

28.6.2005 14:45:59
Žádný speciální barvičky nemám. Koupila jsem tónovačky od Primalexu a malinký kyblíček barvy od Primalexu a tím maluju.
Martina+F+H+L 6060

28.6.2005 14:45:37
Žádný speciální barvičky nemám. Koupila jsem tónovačky od Primalexu a malinký kyblíček barvy od Primalexu a tím maluju.
Vínečko 13944

Re: Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj

28.6.2005 14:10:17
MArti, to bys byla zlato. A čím maluješ? Nějakýma speciálníma barvičkama?

28.6.2005 14:00:50
Jeste jsem vam zapomnela napsat,ze i my mame dalsi rany-nekolikrat rozbita kolena,ktera se ne a ne zahojit,kdyz na ne pada,jizvu na cele-upadla na hranu schodu,nastesti to na siti nebylo , jen ji to stahli temi uzkymi naplastmi.Byla moc statecna,v nemocnici vubec neplakala,v klidu si nechala vse osetrit a jeste rekla naschledanou a poslala dokttorovi pusu/koketa/.
Minuly tyden jsme byli na dalsim ockovani,tak jsem zvedava jestli bude mit takovou osklivou reakci jako minule.
Tak uz jdu neco delat,zitra cekam dve navstevy a musim neco upect/bud coko dort nebo kiwi rezy/ a konecne oslavit v klidu dodatecne narozeniny.

Re: Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj

28.6.2005 13:47:57
Ahoooooj,uz jsem tu!!!!
Rano mi tu zabezpecovaci premostili telefon a internet konecne beha.Pred chvili mi probehla domem kolaudacni komise a Zuzka konecne usnula,ale nevim jak dlouho to vydrzi,protoze na vedlejsim baraku rezou cirkularkou.
Od vcerejska jen peru a peru,protoze za tech par dni bez pracky se nashromazdila obri hromada.
Je toho tolik,co bych vam chtela psat,ale nevim kde zacit,tak vzdy budu informovat po kusech.
Musim moc pochvalit Zuzanku,ktera at v novem,usina sama a vubec se v loznici neboji,az se jeste vice aklimatizuje,popotuje k sobe do pokojicku.Zivot v baracku me tesi,jen toho uklizeni!!jen vyluxovat a vytrit cely dum trva vice nez hodinu.Kyticky kvetou,ale trave se ven nechce,mame tu strasne sucho a vody je malo.V patek prijede nejaky pan ze zahradnictvi a poradi co s tim a rovnou si necham udelat plan toho zbytku zahardy.Mame ted totiz provizorne uzavreny pozemek na necele polovine a po te dalsi casti se prohaneji remeslnici a tatry a materialem,ktere jezdi k barackum vzadu.Ta cast zahrady bude pote strasne znicena a nad nase sily cokoliv s tim udelat,tak jsem zvedava a co nam ten dotycny clovek poradi a hlavne co zato bude chtit.Vcera odpoledne jsem nafoukla detem bazen a dala alespon na terasu,kdyz ta trava chybi.
Postupne vyfotim,co jsem slibila, vcetne mych pestitelskych uspechu a dam k nahlidnuti.
Marti,s plevelem jsem bojovala v nedeli 7 hodin a pote jsem prohlasila,ze na to kaslu a pujdu si koupit Randap.Jen tam,kde mam jiz vysazeno je to na rucni drinu.
Cvicit jsem nebyla jiz 10 dni a verte mi,ze mam telo zmozeno jak po tydennim sportovnim soustredeni.
Tak zatim pa,jeste dnes nakouknu.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 15745  [Dalších 15535 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.