Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
opice... | 6073 |
1.8.2006 12:18:51
Zuzce všechno nejlepší k narozeninám.
|
Martina+F+H+L | 6060 |
1.8.2006 11:35:27
Zuzce přejeme všechno nejlepší - a ať to vztekání brzo přejde.
Já jsem asi přišla na to, proč Honzík neustále pláče. Asi hlady - za týden vůbec nic nepřibral :o( a to ho mám na prsu od rána do večera :o( Odsála jsem 50ml a nemůžu to do něj nijak nacpat, on odmítá všechno mimo prsa. |
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
1.8.2006 10:37:38
Zuzanko, vše nejlepší a hodně zdravíčka a štěstí k Tvým 3.tím narozeninám
|
Ivča+3ratolesti | 14182 |
1.8.2006 10:20:17
Tak ještě jeden pokus- posíláme Zuzance kytičku!!
|
1.8.2006 10:19:24
Míšo, to je pravá tříletá puberta :o))
Zuzance přejeme všechno nejlepší a hlavně, ať si jí líbí na světě čím dál víc! http://sirmi.ic.cz/deti/1.gif> Ježíši, on už je zase srpen! Neskutečně to utíká, že? |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
1.8.2006 10:15:10
Zuzi, to mi povidej.Jsme sestipani od komaru vic nez dost.Ani ne snad z domu, ale kdyz jsme vecer venku, tak stipaji i nejake musky. Mne v nedeli pichla vosa zezadu do stehna, v nedeli dobre, ale vcera mi to pekne nateklo a misto hori. Je zvlastni, ze ta reakce prisla az druhy den.
Tak mi dneska budeme slavit. Nase male zlato se narodilo presne pred tremi roky a v tuto dobu byla jiz hodinu a pul na svete.Vcera mela priserny den, takove zachvaty vzteku jsem u ni nikdy nevidela, vetsinou jen breci a vymaha si pozornost, ale vcera nevedela co se sebou.Dupala,dokonce si lehla na zem, kde se valela a jecela a to jen kvuli tomu, ze jsem ji nechtela pustit vecer dalsi kazetu Ferdy mravence.Vecer nemohla usnout, stale mne volala a neco si vymyslela. Rano se probudila a prvni co kricela, bylo - ze ma narozeniny, ze dostane dort a darky-HURA, HURA. |
1.8.2006 9:45:11
Ahojte, jdu vás pozdravit, my si teď pěkně užíváme střevní chřipky, Ada sobotu a noc prozvracela, teď má průjem jako hrom no a já to od ní chytla taky. Myslím, že to byl pozdrav z Tunisu, prý tam tak 90% lidí chytí něco podobného a Kačka s babičkou si to užily taky.
Pappulko, no právě, kdyby tě štípla znova a jinam, tak abys věděla, co dělat a měla nějakou prevenci. Známá nosí pořád sebou cosi v kabelce, protože by mohla na včelí štípnutí umřít, jak je na to alergická. Tak my jdeme marodit,mějte se hezky a užívejte ochlazení, Jeso, vy obvzlášť :o)! |
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
1.8.2006 0:10:36
Pappulka, chlapci su zlati, hlavne ta fotka kde vedla seba spinkaju je roztomila.
|
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
1.8.2006 0:01:42
Misa, to muselo byt strasne, Ja by som bola dost vylakana. Esteze to tak dobre dopadlo.
Ja Emmku este uspavam. Teda precitam jej rozpravku a trosku si s nou polezim. No ked som velmi unavena a ona nepocuva, tak ju obcas poslem do postele samu a zaspi vacsinou hned, este skor ako ked ju uspavam. Pappulka, drzim palceky nech sa noha cim skor zahoji. Kedze tu bolo velmi teplo tak nas v noci postipali komare, totiz pri zatvorenom okne sa nedalo spat. Emmke sa tie stipance hoja aj par dni. Nakoniec som kupila nieco proti komarom do elektriky, totiz Emmka mala naraz 6 stipancov na tvaricke, a bolo mi jej velmi luto. Aj ked bola vzorna a neskriabala si to. Evka, Vojtikovi bude iste v skolke dobre a Ty budes mat viacej casu na seba i Vierku. Ja teraz rozmyslam ci je dobre ze zacne Emmka chodit v auguste do skolky (teraz maju 6 tyzdnove prazdniny). Bojim sa aby mi potom nenakazila vseliakymi virusmy miminko, minuly rok bola dost casto chora. Ved uvidime. Esteze Vojtik len poobzeral okolie a nic ine ho pri tom pozerani z okna nenapadlo, no opatrnosti nikdy nie je dost. Musel Ta dobre vylakat. Jesa vychutnaj si klud a odbre si oddychni. Tak uprimne trosicku zavidim, moja Emmuska este nikdy nebola niekde bezo mna, a ani tak skoro nepojde. Ja si to ani neviem predstavit,aj ked uprimne povedane obcas by mi to dobre padlo. Ivka, drzim palce s pracou.A aj Tebe Mersi. |
Kacatko-75 | 13776 |
31.7.2006 22:13:14
Jeso uzijte si to!!
Ja jsem na tebe dneska vzpominala :-) V zime jsem mela accident-tukla jsem auto zepredu. Dneska jsme vezli auto do servisu-do Michala bouchnul chlap ze zadu.... Tak budem mit auto z obou koncu novy :-)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.