Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Re: Re: Re: Dětský pokoj28.6.2005 12:26:47
Manžel mi přinesl z práce nějaký program, kde bylo snad milion zvířat a já si z toho vybrala žirafu, zebru, tygra a ještě pár zvírat. Největší má 23 KB, kdyby jsi chtěla, tak ti to můžu poslat mailem.
|
Vínečko | 13944 |
Re: Re: Re: Dětský pokoj28.6.2005 12:14:10
Marti, a odkud???
|
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
Re: Re: Dárek k druhým narozeninám28.6.2005 11:49:42
Ahoj. víken byl super Adam řádil ve velkym bazému jak černá ruka, vypil ho pomalu půlku a smlouval když jsem ho chtěla tahat z vody "mamikoo ješte nee"
Dnes byl opět Adamův den, než jsem si vyčistila zuby tak si stihl pomalovat břiho fixou, oko mojí řasenkou a rozlít mi kefírek. křičel na mě s slovy "mamikoo koukej" asi abych viděla jak to zkejslí mlíko teče ze stolu na zem. Jinak je hrozněj zpěvák - momentálně u nás vfedou mámo-táto-myš, kákal pes-oves-louku, houpi-houpi-čiči koupi, a halí belí, K narozkám dostane Adam novej pokojík a koupila jsem mu takovou malovací vodní podložku od Appe. ˇ čůráme a kadíme zásadně do plen - nemáme potřebu to měnit. Jak vidí nočník řve nene, neci, a když ho posadím na velkej záchod tak dělá pusou "čííí" a to je asi vše. Teda včera mi přišel oznámit "mamikoo bobek" a držel se při tom za zadek. |
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Re: Dětský pokoj28.6.2005 11:44:27
Lenko, já tak krásně kopíruju :o)
|
Vínečko | 13944 |
Re: Dětský pokoj28.6.2005 10:07:45
Marti, ty tak krásně kreslíš? Nechceš dojet k nám. Také bych něco takového ráda do pokojíku, ale nemůžu sehnat nikoho, kdo by mi to namaloval:-(
|
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Dárek k druhým narozeninám28.6.2005 8:52:52
Májo, je na to kolo ještě malej. Za kolem je tlačící tyč. Tu jsem si musela nechat udělat. Filip kolo ušlápne na asfaltové rovině nebo z kopce. Jinde ho musím tlačit. Do kola se zamiloval, ale poslední dobou ho to přešlo, pořád vede motorka.
|
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
Dárek k druhým narozeninám28.6.2005 8:08:20
Holky já bych taky ráda takové podobné kolo.Adam září štěstím,když se na nějaké vysápe.Zkusili jsme jich už dost,ale zatím žádné neušlápne.Marti,jak je na tom Filípek?Není moc brzy,nemám počkat do jara?
Včera jsme vzali Adama na výlet érem,byl nadšený,držel knipl,sledoval dole na dálnici auta,liboval si,že má sluchátka jako táta....Geny se nezapřou. Tak dnes se už konečně vykoupu,jak já se těším! Jo,malej ještě spí,od večera 21! |
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Dětský pokoj27.6.2005 18:02:12
Ješte se chci poptat
Holky, ukážete nám některá fotku zahrady? Já tam mám víc plevele než kytek, takže není co ukazovat :o) Kudlinko, ukážeš nám co ztvořil dědeček dětem za domeček? Třeba se inspiruji, jeden z plánovaných dárků k narozkám je domeček pro Fildu. Zatím mám vybraný něco takového: Dneska jsem se rozjela, mám absťák :o) |
Martina+F+H+L | 6060 |
Dětský pokoj27.6.2005 17:47:41
O víkendu byl Filip u mámy, tak jsem zase pokročila s malováním dětského pokoje. Hotové to bude až za dlouho, máma hlídá jednou za tři měsíce. Jestli se chcete podívat, tak jsem dala fotky do alba
|
Martina+F+H+L | 6060 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravá výživa?27.6.2005 17:33:30
Tak nám zase nešel pár dní internet,, ale jak koukám o moc jsem nepřišla.
Doufám, že Filípek bude v pořádku. Naší kamarádce se narodila holčička. Manžel se směje, že Filip bude mít z čeho vybírat - všem známým se totiž rodí holčičky :o) Filípek miluje, když mu zpívám (jednou mi asi vyčte, že jsem mu zkazila sluch), ale sám moc nechce zpívat. Když má náladu, tak spolu zpíváme: Jede, jede mašinka (z výchovných důvodu jsem upravila poslední sloku: "všichni už jsou ospalý"), Prší, prší a Táto, mámo v komoře je myš. Dneska jsem uklízela už 4 hovínka z podlahy. Filip se jich neštítí. Fascinují ho, skloní se nad nimi a z 15 centimetrů pozoruje, jestli se pohnou :o) Máme za sebou očkování inaktivovanou obrnu a domluvila jsem se Dr. na Priorix. Taky ho neznala, ale řekla, že to není problém. Co k narozeninám nevím, myslela jsem na trampolínu. Já jsem Vám ještě nenapsala, jak jsme to vyřešili s tříkolkou. Teta našla na půdě kolo po bratránkovi a tak jezdíme na tomto nádherném, skoro starožitném kole: |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.