| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 15745  [Dalších 15515 >>]
Vínečko 13944

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravá výživa?

27.6.2005 16:38:42
Hanko, poslala jsem ti mail, ale vrátil se.
Kacatko-75 13776

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravá výživa?

27.6.2005 14:55:40
No to bylo rano!!!
Tomas vetsinou vypije velky hrnek mleka kdyz jde spat,a jeden rano mezi patou-sedmou,a spi dal tak do osmi.Dneska vypil v sest,zaspal to a vsedm se probudil-asi zapomnel,ze uz mlicko mel,a mrcel a knoural,tak jsem mu bezela pro dalsi.To se mu ale nelibilo,ze jsem ho nechala o samote ,tak se rozbulel.Dostal mliko,bylo to trochu lepsi,ale od rana knoura,tak snad mu nic neni.Jdu s nim na chvili ven,snad to bude lepsi.
Ono kdyby ho neco bolelo,tak by si rekl.Tak snad je vse OK
Ivča+3ratolesti 14182

Re: Re: Re: Re: Re: zdravá výživa?

27.6.2005 14:30:38
Ahojte, balíme a natíráme, až se z nás kouří.
Ada nočník obchází stále velkým obloukem. Ale pokrok tu přece jen je: oznámí mi, že se a kde se počurala. Neustále si zpívá: táto, mámo, komoe myš :-)
Majo, jako by si mi četla myšlenky. Kikou jsem byla vyloženě zklamaná a jediné, co bylo hezké, bylo povlečení.
Lenny, Ada je od očkování¨taky hodně nenaložená, ukňouraná a protivná. Píchali ji v pondělí.
Evko, držím palce. Nemohu se dostat k tomu napsat ti meila.
Teď jdu vytrubovat do světa (=úřadům) změnu bydliště. Mějte se, papa

Vínečko 13944

Re: Re: Re: Re: zdravá výživa?

27.6.2005 10:45:37
Evi, poslala jsem ti mail
Vínečko 13944

Re: Re: Re: zdravá výživa?

27.6.2005 10:38:00
v úterý
opice... 6073

Re: Re: zdravá výživa?

27.6.2005 10:37:04
Kdy ho očkovali?
Vínečko 13944

Re: zdravá výživa?

27.6.2005 10:31:10
Včera jsem ostříhala Adama. Držel krásně, akorát vlasů mu moc nezbylo.
Jinak se mi zdá protivný po tom očkování.

Holky, ještě jen tak informativně. Začala jsem si přes net ještě trošku přivydělávat. Nejsou to závratné sumy, ale pár stovek to hodí. A časově to není náročné. Jedná se o systém SV (registraci účtenek). Kdyby vás to zajímalo tak písněte na mailík. Vklad není žádný!
opice... 6073

zdravá výživa?

27.6.2005 10:25:18
V sobotu, jak jsem psala, byl Vojtek hlídán prarodiči. Od té doby vyžaduje na jídlo jen olivy s papričkou:-)
Maja,Adam 2.8.2003 12852

Re: Re: Re: Re: Re: Re: První

26.6.2005 23:28:06
Tak jsem vás zase prošvihla,zlobila jsem se u šití,pořád se mi trhala nit.Ale teď už vážně dobrou noc!
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) 8687

Re: Re: Re: Re: Re: První

26.6.2005 22:38:49
KUK, jsem tady taky, až teď mi Tom zabral!!! No, zase na druhou stranu už nevstává tak brzo.
Maji, já čučím na net taky každý den a když vidím, že tu nikdo není, tak místo toho šmíruju jinde:) Práce nepráce. Ale bordel doma nemáme, abyste si nemyslely:)
Míše jsem taky zapomněla popřát pěkný bydleníčko a těším se, až zase mezi nás zavítá.
Katu, ty děti jsou vážně srandovní s těma hovínkama:) Dovedu si představit, jak moc se těšíš na mamku se sestrou. Byla jsem mimo ČR rok, na cestách ještě "za svobodna" a hrozně se mi stýskalo a těšila jsem se domů, i když se mi venku mimořádně líbilo. A když má člověk děti (dítě), tak ten stesk musí být dvojnásobný.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 15745  [Dalších 15515 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.