Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Vica,2deti | 18564 |
Úterý12.7.2005 14:53:48
Ahojte holky...
prisla som Vas pozdravit! Poslednej dobe mam blbu naladu, nic sa nedari, nic nevychadza :( Mirko mi nedovoli sediet za pocitacom :(, inak sa vie aj zahrat sam...len pocitac musi byt vypnuty :( Plienky mame, nocnik je tabu, bavi nas elektika a svetla, klimatizacne jednotky,ventilatory...na vsetko toto hovori "huti" akoze huci, vydava zvuky. Misa, pozrela som si fotky...mate krasne zariadeny domcek, tiez teraska je nadherna....tak nech sa Vam tam dobre byva. Inak je mi luto Ivky, co sa jej stalo...opat to snad nie je mozne... Tak sa majte.Na Permoniku sa budete mat urcite fajn a aj ja chcem "parit"....uz vidim ako budem zavidiet. |
Lucymarie | 28209 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 14:52:03
Kudlinko, mám ho, díky. Večer se mi snad podaří něco konečně vložit.
|
Vínečko | 13944 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 14:50:19
taky bych si jela užívat s váma:-(
Jani, je ještě pořád č.68Antiqa? Možná se pletu. |
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 14:42:21
Tak snad teď, Lucko:o)
|
Lucymarie | 28209 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 14:14:07
Natálce byly 4roky v dubnu, ale spát beze mne, to by asi neprošlo. Já se omlouvám, že to takhle komplikuju, rýsovala se mi od září práce, ale padlo to, tak si pojedu užívat s Váma.
Kudlinko, pošli mi ten mailík prosím ještě jednou na culinaa@seznam.cz. Nemůžu se dostat na svoje maily na původní adrese kvůli nějaké interní chybě systému... Díky. Jani, jestli jsi mi v posledních 3dnech psala mailík ohledně toho parfémku, prosím, pošli mi to ještě jednou taky na ten nový mail culinaa. Díky |
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 14:08:03
Mersi, pokud ti dnes nic nedojde, můžeš mi, prosím, poslat na e-mail jinou adresu, tedy pokud jí máš. Zkusila bych to poslat tam. Stále se mi to neúspěšně vrací a já nevím proč?
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 14:06:54
Lucko, poslala jsem Ti mailíka.
Hele, kdyby to Naty vydržela, mohla by spát u nás. Kolik jí je roků? Spala by bez mamky? |
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 14:04:29
Jani, já beru malému cestovní postýlku, tak pokud bys jela jen s Bertíkem, je u nás na trojlůžáku volno. Já jsem stejně závislá na Maje, která mě, pokud budu hodná a nebudu zlobit, vezme sebou :o).
|
Lucymarie | 28209 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 14:02:02
Kudlinko, díky moooooooooc.
Jela bych jen já, Bertík a Naty (případně Naty zůstane doma s tatínkem, to není problém). Takže zůstanu jako náhradník do poslední chvíle a uvidí se... Budu nachystaná! ...ve Varech už se po festivalu všechno se uklízí...právě jsem se byla juknout ve městě. |
Re: Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 13:32:59
2-lůžkové
FERDA MRAVENEC Martina, Filípek BOB A BOBEK Káča, Tomášek JEŽEČEK Míša, Zuzanka RÁKOSNÍČEK Majka, Adámek ŽABIČKA Ivana, Áďa ZAJÍČEK Pappulka, Adam 3-lůžkové KRTEČEK Lenka, Tomášek + taťka VÍLA AMÁLKA Jana, Filípek 4-lůžkové PEJSEK A KOČIČKA Kudlinka, Amy, Davídek (5) Tak takhle jsou pokoje! Jelikož není problém dát za 100 Kč/týden na pokoj postýlku, mohla by Lucka být u Tebe Jani, a pokud nepojede se mnou hlídací sestra (podle toho, jak bude mít službu), tak může i k nám! Snad bychom ty tři děti porovnaly. Nebo budeš mít dětí víc Lucko? To už by byl asi problém! Na Permoníku je zařízeno, že pokud by se uvolnil jeden pokoj, jsi nahlášená jako náhradník! Chata Ťapka je asi 60m na Permoníkem, tak kdyby bylo nejhůř a chtěla jsi mít jistotu, že budeš mít postel :o), můžu ten jeden 2lůžkový pokoj ještě zareservovat. Tak mi dejte holčičky co nejdříve vědět, dokud je tam místo! Uf! To byl výkon, hi, hi! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.