Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 11:39:01
Jani, možná že tu někdo má volno na pokoji. Tuším, že Káťa má 4lůžák a třeba by ráda uvítala společnost. Já už nevím, jestli mám 4 nebo 3lůžkový pokoj. Kudlinko, pomoc:o)?Určitě se domluvíme.
|
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
Re: Re: Re: Úterý12.7.2005 11:27:29
Jani v Ťapce, nakonci května jsme byli v ťapce na týden a tento pokoj tam byl spíše pokojík, ani ses tam neotočila, ale jinak to tam bylo super. Bylo nás tam 9 bab z dětma a měli jsme celou chatu pro sebe.
|
Jana a kluci | 13158 |
Re: Re: Úterý12.7.2005 11:25:31
Semmi, myslíš pokoj Amálka v Permoníkovi nebo Ťapce?
Mersi, vůbec mi nejde odeslat e-mail pro tebe. Zkusím to ze své druhé adresy. Dej prosím vědět jestli dorazil. Děkuju. |
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
Re: Úterý12.7.2005 10:40:52
Ťapka je v kopci hned za permoníkem a je to tam hezké. Ne všechny pokoje mají vlastní koupelnu a pokoj Amálka je děsně mrňavej. U ťapky je pískoviště, bazének, skluzavky a vevnitř dětřský koutek, ale v Permoníkovi je hezčí.
Jinak Vás všechny zdravím po delší době. Minulý týden jsme byli v Chorvatsku (5 dní) manžel vymyslel koupání tak se na blind jelo. Dopadlo to super i ubytování jsme hned sehnali (naštěstí, jelo nás totiž 7). Adam miluje vodu takže se v moři neskutečně vyžabil a jak musel z vody tak řval jak pavián. |
Vínečko | 13944 |
Re: Re: Úterý12.7.2005 10:28:32
Ahoj holky, jen jsem zaregistrovala, že Maja se chystá na Moravu. Jela dneska?
Jestli jo tak je to škoda, mohli jsme se domluvit na srazíku. Jezdí sem kousíček od nás. |
Lucymarie | 28209 |
Re: Úterý12.7.2005 10:23:18
Hlásím se všema deseti jako náhradník!
Pokusím se konečně vložit telefon na sebe (a fotky) do alba, ale asi k tomu budu potřebovat Papulku,žee? |
Mersi, Miška a Lea | 772 |
Re: ústní hygiena12.7.2005 9:54:10
Jani: nič mi neprišlo o regostrácii.
Maja: ráno si čisti zuby Miška sama, ale večer jej čistím ja, niekedy sa vzpiera, ale musí byť. Pohrozím jej, že nebude môcť jesť potom sladké. |
Mersi, Miška a Lea | 772 |
Re: ústní hygiena12.7.2005 9:53:53
Jani: nič mi eprišlo o regostrácii.
Maja: ráno si čisti zuby Miška sama, ale večer jej čistím ja, niekedy sa vzpiera, ale musí byť. Pohrozím jej, že nebude môcť jesť potom sladké. |
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
Re: Úterý12.7.2005 9:44:29
Zinko, klidně zavítej, Majka je hodná holka :o), nemyslela to zle! Viď Maji:o))) Jak psala, asi neměla svůj den, ale já to její stanovisko naprosto chápu! Chráníme jen naše prdelky! Tak se neboj a přijď:o)
Maji, hezky si to na Moravě užíjte! Kači, jsem ráda, že jsi zase napsala:o)Tomík je koukám bojovník! Tak my jdeme ven, když to sluníčko konečně vylezlo! Hezký den! |
Elen. | 8820 |
Re: Úterý12.7.2005 9:35:07
Ahojky kočky,
všechny moc zdravíme, jsme pokud možno s vámi, jen poněkud inkognito... Míšo, domeček je opravdu nádherný,moc se mi líbí také roletka v kuchyni, prozradíš kdes ji získala? Fotky jsem samozřejmě hned omrkla a navnadila se naše nové bydlení a zařizování. Doufám, že na Permoníka je s námi počítáno, jen se trochu bojím, aby nám právě nevyšel termín na stěhování do nového bytečku, nu což nějak to vyřešíme. S nočníkem stále bojujeme. Jinak nic nového. Pokusím se také přidat pár fotek do alba. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.