| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 15745  [Dalších 15705 >>]
Jana a kluci 13158

Re: Re: Re: Re: Úterý

12.7.2005 11:39:01
Jani, možná že tu někdo má volno na pokoji. Tuším, že Káťa má 4lůžák a třeba by ráda uvítala společnost. Já už nevím, jestli mám 4 nebo 3lůžkový pokoj. Kudlinko, pomoc:o)?Určitě se domluvíme.
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204

Re: Re: Re: Úterý

12.7.2005 11:27:29
Jani v Ťapce, nakonci května jsme byli v ťapce na týden a tento pokoj tam byl spíše pokojík, ani ses tam neotočila, ale jinak to tam bylo super. Bylo nás tam 9 bab z dětma a měli jsme celou chatu pro sebe.
Jana a kluci 13158

Re: Re: Úterý

12.7.2005 11:25:31
Semmi, myslíš pokoj Amálka v Permoníkovi nebo Ťapce?
Mersi, vůbec mi nejde odeslat e-mail pro tebe. Zkusím to ze své druhé adresy. Dej prosím vědět jestli dorazil. Děkuju.
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204

Re: Úterý

12.7.2005 10:40:52
Ťapka je v kopci hned za permoníkem a je to tam hezké. Ne všechny pokoje mají vlastní koupelnu a pokoj Amálka je děsně mrňavej. U ťapky je pískoviště, bazének, skluzavky a vevnitř dětřský koutek, ale v Permoníkovi je hezčí.

Jinak Vás všechny zdravím po delší době. Minulý týden jsme byli v Chorvatsku (5 dní) manžel vymyslel koupání tak se na blind jelo. Dopadlo to super i ubytování jsme hned sehnali (naštěstí, jelo nás totiž 7). Adam miluje vodu takže se v moři neskutečně vyžabil a jak musel z vody tak řval jak pavián.
Vínečko 13944

Re: Re: Úterý

12.7.2005 10:28:32
Ahoj holky, jen jsem zaregistrovala, že Maja se chystá na Moravu. Jela dneska?
Jestli jo tak je to škoda, mohli jsme se domluvit na srazíku. Jezdí sem kousíček od nás.
Lucymarie 28209

12.7.2005 10:23:18
Hlásím se všema deseti jako náhradník!

Pokusím se konečně vložit telefon na sebe (a fotky) do alba, ale asi k tomu budu potřebovat Papulku,žee?
Mersi, Miška a Lea 772

Re: ústní hygiena

12.7.2005 9:54:10
Jani: nič mi neprišlo o regostrácii.

Maja: ráno si čisti zuby Miška sama, ale večer jej čistím ja, niekedy sa vzpiera, ale musí byť. Pohrozím jej, že nebude môcť jesť potom sladké.
Mersi, Miška a Lea 772

Re: ústní hygiena

12.7.2005 9:53:53
Jani: nič mi eprišlo o regostrácii.

Maja: ráno si čisti zuby Miška sama, ale večer jej čistím ja, niekedy sa vzpiera, ale musí byť. Pohrozím jej, že nebude môcť jesť potom sladké.
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981

12.7.2005 9:44:29
Zinko, klidně zavítej, Majka je hodná holka :o), nemyslela to zle! Viď Maji:o))) Jak psala, asi neměla svůj den, ale já to její stanovisko naprosto chápu! Chráníme jen naše prdelky! Tak se neboj a přijď:o)

Maji, hezky si to na Moravě užíjte!
Kači, jsem ráda, že jsi zase napsala:o)Tomík je koukám bojovník!

Tak my jdeme ven, když to sluníčko konečně vylezlo!
Hezký den!
Elen. 8820

12.7.2005 9:35:07
Ahojky kočky,
všechny moc zdravíme, jsme pokud možno s vámi, jen poněkud inkognito...
Míšo, domeček je opravdu nádherný,moc se mi líbí také roletka v kuchyni, prozradíš kdes ji získala? Fotky jsem samozřejmě hned omrkla a navnadila se naše nové bydlení a zařizování.
Doufám, že na Permoníka je s námi počítáno, jen se trochu bojím, aby nám právě nevyšel termín na stěhování do nového bytečku, nu což nějak to vyřešíme.
S nočníkem stále bojujeme. Jinak nic nového. Pokusím se také přidat pár fotek do alba.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 15745  [Dalších 15705 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.