Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
Úterý12.7.2005 9:19:57
Lucko, na Permoníkovi už volné místo není, ale koukala jsem, že na chatě Ťapka je jeden dvojlůžák ještě volný, mělo by to být někde blízko! Musela by jsi se zeptat! Kdyžtak se napsat jako náhradník, kdyby někdo v tom termínu vypadl, jinak nevím, jak pomoct, je mi to líto, bylo by fajn, kdybys jela taky!
Já beru opravdu děti obě, Davidovi je skoro 6. |
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pondělí12.7.2005 8:21:06
Jani jestli je to kemp vedle městského koupaliště,tak je myslím dobrý,ale jak vypadají sociálky to nevím.Koupaliště je ale super,tam s Adamem jezdíme.
Kači,na Moravě budem jen do čtvrtka,tak budu brzo zase tady. |
opice... | 6073 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pondělí12.7.2005 7:55:38
Lucko, Kudlinka tam bude mít obě dítka.
Vojtek v poslední době večer odmítá usínat (po dešti se špatně chodí na pětikilometrové procházky do pole), tak usínám s ním. |
Jana a kluci | 13158 |
Re: Úterý12.7.2005 7:28:56
Míšo, také jsem ti hned včera odepsala.
|
Jana a kluci | 13158 |
Úterý12.7.2005 7:27:21
Lucko, nevím, myslím, že tu někdo bere obě své děti a pokud ne, tak manžela a to všechny víme, že jsou taky takové děti :o). Budeme rádi, když pojedeš.
Filípek si čistí zoubky rád sám, ale to není čištění, tak musím sama. Říkáme si u toho -čistím, čistím, zoubečky, aby byly jako perličky. Zinčo, zavítej sem a něco nám o sobě řekni. Nebo se zeptej nás a my ti rády odpovíme.Bude o jednu maminku a hlavně dítko více. Majo, budeme tam od této soboty do příštího pátku. Nevíš, jaký ten kemp je? |
Lucymarie | 28209 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 22:22:59
Mno, tak to vidíš Kači, větší pech mám dnes já - už asi fakt všechny sladce spíte :))))
|
Lucymarie | 28209 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 22:10:05
Maji, kam máš namířeno na Moravu?
Bylo by na Permoníku ještě místo? Jaňula mě nahlodala v mailu, ať Vás taky poznám... Jedete některá s více než jedním díťátkem srpňátkem? |
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) | 8687 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 22:08:19
Majko, běž spinat, jestli tě čeká Morava. Chtěla jsem se tě na něco zeptat, ale nějak jsem to zapomněla:) Budeš na příjmu i z té Moravy?
|
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 22:04:05
Kači,já jsem ještě tu,ale fakt zííííváááám.Nicméně tě moc zdravím,to je fakt doba cos tu byla,no hlavně žes nezapoměla.Na Permoníkovi doufám všechny zapaříme!těším se moc.
|
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) | 8687 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pondělí11.7.2005 21:58:04
Ahojte!
Sakra já mám pech, sotva sem usednu, tak vy se vypaříte jak pára nad hrncem:( Dlouho jsem tu nebyla, ale dočetla jsem poctivě. Tak především, je mi líto Ivky, co na to říct? Myslím na ni. Zároveň zdravím ostatní těhulky a přeju jim hodně zdraví a pohody!!! Míšo, hltám fotky domečku a taky závidím. Je to moc vkusně zařízené. Měli jste na pomoc architekta nebo je to jen vaše práce? Moc se mi to líbí a abych pravdu řekla, takhle nějak jsem si to z tvého vyprávění představovala. Řekla bych, že to za ty oželené dovolené stálo, co? Tak ať se vám tam pěkně bydlí! Na Permoníka se těším moc, to parkování mi nevadí, věřím, že si navzájem pomůžeme, bude-li třeba. My jsme byli na výletě na Šumavě, byla jsem tam poprvé a byla to paráda, všude kvetly pomněnky, zvonky a další luční kvítí. A pak pár dní u našich, dospávala jsem ten deficit, ale to už nedoženu:) Tomášek je přes den bez plínky, ale bobek do nočníku dělat nechce, to si nechává pro plínku před spaním:) Jinak se pěkně vzteká a je to pěkný krkoun, nechce půjčovat hračky dětem. Ani ty, které nejsou jeho :o A dokonce se o ně rve! Nevím, jak to řešit, zkouším domlouvat, ale je to bez úspěchu... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.